ovakvog nisam ni vidio dosada da postoji, izgleda jako lijepo, čak ima i prste prekrižene (originalno je trebao prstima pokazivati V kao Victory ali su se onda dogovorili da če mu radije prste dati prekrižene ono znak za sreču - fingers crossed). Nisam stručnjak za plišaste maskote tako da nemam pojma koliko vrijedi ali ako ga budeš prodavao ne daj ga za manje od 50 eura. A možda se radi o nekom rijedkom modelu, šta ja znam tada može vrijediti jako puno, trebaš malo istražiti, koliko znam plišastog Vučka je radilo više firmi tako da ni ne znam koja je ono "official" Znam jedino d asu prvu seriju radili samo u 150 primjeraka (jednog su poklonili autoru Vučka, Jožetu Trobcu) ali taj tvoj nije taj. Mislim da su najviše plišastih maskota Vučka radili u Krapini, neka firma Tik Tik, oni mislim da su se baš obogatili sa tim Vučkom
Pored PEZ Vučko kupujem i neke druge napravljene u MADE in YUGOSLAVIA i MADE in SLOVENIA.
Može i MADE IN AUSTRIA ili MADE IN HUNGARY ali ovisi o kojima se radi itd,...ako imate nešto za prodaju šaljite privatnu poruku.
Najviše me zanimaju figurice bez nogu napravljene u šestesetim, sedamdesetim i osamdesetim godinama ali i nakon toga sa nogicama posle 1987 se može pronači nešto zanimljivo, tako da javite ako imate nešto.
Inače Ivan Jurjevič ima i ovo blago (to vjerovatno danas nitko više ne može sakupiti, ima čak i Vučka sa plavom kapom, sa plavom kacigom, sa bijelom kapom,....) to se rijedko može vidjeti uz to da ima i ove koji su još originalno zapakovani,...neponovljivo
pa obične koje možeš kupiti u svakom dučanu so oko 2 eura mislim,...na Pez webstranici možeš naručiti, tamo su cijene između 3-6 eura ovisi da li je neki limited edition,... ponekada je i neki paket oko 20 npr za Božič ili Easter (Velika Noč),...ja ne kupujem ove po dučanima. na Njuškalo netko iz Slavonskog Broda prodaje 500 figurica za 200 eura (ili tako nešto) mene zanimaju ove stare bez nogu a tu ovisi