1. Nekad vrhunska atletičarka čije prezime je jednako jednom pekarskom proizvodu? - Marina Pogača 2. Nekad vrsni premierligaški centrafor čije prezime je jednako imenu jednog glavnog grada? - El Hassan Mubarak Tokio 3. U top 15 NHL ALL Time Points Leadersa samo je jedan igrač koji nije Kanađanin, njegovo ime je? - Sta je NHL? Nogometna hrvatska liga ili ono americko sranje sto niko van SAD ne gleda? 4. Koja bivša jugoslavenska republika jedina nije dala klupskog prvaka Europe u rukometu (osvajača lige prvaka)? - Makedonci, 100%
5. Kako se zove prvi stranac u povijesti koji je igrao za baskijske klubove (naravno za Real Sociedad, Athletic još uvijek igra bez stranaca)? - znao sam, zaboravio. Zar nije on polustranac? 6. U susret OI u Parizu, Hrvatska je od osamostaljenja osvojila 41 medalju na ljetnim OI, koji je sport sa 7 medalja najtrofejniji? - Sinjska alka
7. Kako se zove najplaćeniji sportaš u povijesti sporta? - Roki
1. Nekad vrhunska atletičarka čije prezime je jednako jednom pekarskom proizvodu? Ne znadem. 2. Nekad vrsni premierligaški centrafor čije prezime je jednako imenu jednog glavnog grada? Dion Dublin 3. U top 15 NHL ALL Time Points Leadersa samo je jedan igrač koji nije Kanađanin, njegovo ime je? Jagr 4. Koja bivša jugoslavenska republika jedina nije dala klupskog prvaka Europe u rukometu (osvajača lige prvaka)? Crna Gora 5. Kako se zove prvi stranac u povijesti koji je igrao za baskijske klubove (naravno za Real Sociedad, Athletic još uvijek igra bez stranaca)? John Aldridge. Ovo san možda i najsigurniji. 6. U susret OI u Parizu, Hrvatska je od osamostaljenja osvojila 41 medalju na ljetnim OI, koji je sport sa 7 medalja najtrofejniji? Biće veslanje 7. Kako se zove najplaćeniji sportaš u povijesti sporta? pojma nemam. Bubam onog boksača, Floyd Meywether, kako li...
1. Nekad vrhunska atletičarka čije prezime je jednako jednom pekarskom proizvodu? - Marina Pogača 2. Nekad vrsni premierligaški centrafor čije prezime je jednako imenu jednog glavnog grada? - El Hassan Mubarak Tokio 3. U top 15 NHL ALL Time Points Leadersa samo je jedan igrač koji nije Kanađanin, njegovo ime je? - Sta je NHL? Nogometna hrvatska liga ili ono americko sranje sto niko van SAD ne gleda? 4. Koja bivša jugoslavenska republika jedina nije dala klupskog prvaka Europe u rukometu (osvajača lige prvaka)? - Makedonci, 100%
5. Kako se zove prvi stranac u povijesti koji je igrao za baskijske klubove (naravno za Real Sociedad, Athletic još uvijek igra bez stranaca)? - znao sam, zaboravio. Zar nije on polustranac? 6. U susret OI u Parizu, Hrvatska je od osamostaljenja osvojila 41 medalju na ljetnim OI, koji je sport sa 7 medalja najtrofejniji? - Sinjska alka
Vardar je bio u finalu sa PSG-om pre nekoliko godina, sad čini mi se i da je osvojio ali i ne sećam se najbolje.
Ovo 7. pitanje se može interpretirati na više načina Gleda li se sveukupna akumulacija novca u karijeri ili po sezoni? Također, ako se računaju zarade nakon mirovine onda je Michael Jordan tu miljama ispred svih.
Ovo 7. pitanje se može interpretirati na više načina Gleda li se sveukupna akumulacija novca u karijeri ili po sezoni? Također, ako se računaju zarade nakon mirovine onda je Michael Jordan tu miljama ispred svih.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Da, nedavno sam pročitao da je Jordan uspio ući kao prvi sportaš među 400 najbogatijih Amerikanaca. Iako ni Lebron ne bi trebao biti daleko, puno je više zaradio od ugovora, a i okolo
Originally posted by don_draper
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ovaj Ohtanijev ugovor je u povijesti sporta najvrjedniji, ali koliko sam skužio njemu će tih 700 milijuna dolara Dodgersi u raznoraznim načinima isplaćivati kroz 20 godina. Messi je 50-ak milijuna dolara manje potpisao s Barcelonom svojevremeno, ali na puno kraći period. Nedavno je UEFA doskočila tim amortizacijama troškova radi zaobiaženja FFP-a kroz maratonske ugovore. No, dobro, sad sam već prešao temu.
Znam da je ironija, ali nije lijepo sprdati s s hokejom, a tek s hokejašima. Popularan je jako u Europi, bio je i kod nas. Kopitar je blizu ulaska u top 50.
Originally posted by King Warrior