Ti si forumaš koji piše o stripovima (i to sa strašću), ti si forumaš koji piše o glazbi, ti si forumaš koji piše o nogometu (posebice kad naši igraju), ti si kompletan forumaš, ima te posvuda i jako si ugodan sugovornik, ono što misliš to i kažeš. Mogu samo reći da je čast imati takvog forumaša na forumu
Ti si forumaš koji piše o stripovima (i to sa strašću), ti si forumaš koji piše o glazbi, ti si forumaš koji piše o nogometu (posebice kad naši igraju), ti si kompletan forumaš, ima te posvuda i jako si ugodan sugovornik, ono što misliš to i kažeš. Mogu samo reći da je čast imati takvog forumaša na forumu
Čestitke ivanul. Imao sam jedan veliki ispad spram njega, ali vremenom sam shvatio svoju grešku, tako da mu se ispričavam. Čovjek ima svoj stil i bez njega takvoga kakav jest forum ne bi bio isti. 🥂
Radi se o meni najantipatičnijem i omraženom članu foruma prema kojem gajim iskreni animozitet.
Vidjevši ovu nadmoćnu pobjedu i svojevrsno okrunjenje onoga koga ne trpim u meni kuva crna žuč, jal i sve ono tmurno šta u ljudskom biću može bit uzgajano.
-anto, istini za volju, htio sam te malo, sitno, onako prijateljski podjebucnuti za ovu pobjedu, ali necu niposto. Em jebeno volis stripove, (skoro kao ja ;), em se boris za Jeromea, sto je vec silno... Da. Iznenaden sam postotkom. To je vise od svaki treci glas za mene. Dominantno, da. Hvala, jbg.
-Jere, (k) 👺 svaka slucajnost je namjerna...
-tintilinicu thx! (Ipak si ti Englez) nema vise Comicatora ali ako se 'doli' vidimo najiscemo se pure, ali ne same vec na brujet, sve sa lipin bokunima!
-Žele, davno su ta vrimena prosla. Tik-tok u jednoj ruci, burger u drugoj. U sredini, zica drzi dva uva.
-Reem, a meeeni neugodno... (Joke +1)
-Dwayne, svima nam je cesta ravna, dugacka, samo tragovi puta na nasim licima... Sve 5! Izdrzimo! Piva,dvi,tri...i tebe ceka! Fala ti lipa!
-izivko moj... kad cemo nas dva na ostatak od 66,6 % ZZ Topa? Cim se dosuljaju u Svabiju dojavi mi. Eto me gori. Idu prvo wurst i par 'vaza' pive... za ostalo cemo vidit. Danke schoen!
-izivko moj... kad cemo nas dva na ostatak od 66,6 % ZZ Topa? Cim se dosuljaju u Svabiju dojavi mi. Eto me gori. Idu prvo wurst i par 'vaza' pive... za ostalo cemo vidit. Danke schoen!
Volio bih negdje bliže. Ne putuje mi se baš u Švabiju.
Dvorac Klam, Austrija. Kazu mi da je predivna koncertna lokacija. Sve drugo je malo van ruke, osim Njemacke, mislio sam...
Dvorac Klam, Austrija. Kazu mi da je predivna koncertna lokacija. Sve drugo je malo van ruke, osim Njemacke, mislio sam...