Zbogom, dragi moj Alfi. Bez tebe Marti sad moze polako da se pakuje u istoriju. Odmori se od zemaljskih problema i gledaj da te ne uhvati atarkasija.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Velika zavjera, Asfaltna oštrica, drugi Rakosi, talijanske misterije, Giganti... Napisao je more nezaboravnih priča od kojih neke pročitam svakih par godina i čak i kad imam osjećaj da je neke malo nagrizlo vrijeme kao da usprkos tome svaka uspijeva još više dobiti na šarmu.
Počivao u miru. Specifičan scenarista, na Zagoru možda ponekad previše sprdačljiv (mada ima i izuzetno dobre priče) na Martiju odličan, Mister No takodje. Njegovom smrću, najverovatnije se gasi Martijev serijal?
Zbogom, dragi moj Alfi. Bez tebe Marti sad moze polako da se pakuje u istoriju. Odmori se od zemaljskih problema i gledaj da te ne uhvati atarkasija.
Prozirni? Si to stvarno ti? Nije te bilo godinama. Kako si? Dobrodosao nazad😁
Pa tu sam ja vec neko vreme. Zivi se, nekako.
Ti si mi dobar?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Pročitao Javinu prošlost. Pitko i zabavno. Fora mi je bilo saznati koju informaciju više o Javi kao i vidjeti ga praktički u ulozi glavnog lika, makar na kratko. Jedino me crtež nije baš oduševio, bilo bi mi draže (a i nekako primjerenije) da je crtao Alessandrini.
(spoiler?) Pitanje za znalce: Saznaje li se u nekom trenutku Javino ime, pošto ovdje doznajemo da je "Java" zapravo titula?