Author |
Topic |
DK24
Average Member
Croatia
623 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 15/02/2024 : 09:42:24
|
quote: Originally posted by lwood
Dobar dan,ovo je ludnica zelite li smjestaj?
Može, ali pristajem samo na minimalno osmokrevetne sobe da doživljaj bude potpun. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19763 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/02/2024 : 10:13:49
|
quote: Originally posted by vukozec
Gdje sam rekao da ne treba odluke moderatora preispitivati? Rekao sam samo da moderatori ne bi trebali ulaziti u rasprave oko svojih odluka. Što meni znači isto što i "moderatori ne trebaju raditi cirkuse" kako ti kažeš. A vi bez njih preispitujte njihove odluke do mile volje (ili barem dok ne zaradite novi ban ).
Ovi napadi na moderatore me inače jako podsjećaju na napade na predstavnike stanara u zgradama. Imam već ponešto iskustva na raznim adresama pa mogu reći da donekle imam uvid kakav je tipični obrazac ponašanja. U svakoj takvoj zajednici bude nekoliko uvijek istih stanara koji su konstantno narogušeni na predstavnika i puni prigovora. Međutim, kad predstavnik kaže "meni je dosta, ja ću odstupiti, tko je dobrovoljac da preuzme moju funkciju?", svi gledaju u pod. Evo stoga još jedna besplatna ideja za sve one koji su baš nezadovoljni trenutnom moderatorum: najbolji način da nešto promijenite je da se sami javite da ste zainteresirani volontirati na toj funkciji.
Nema razloga da uopćavaš situaciju. Nijedna druga problematična epizoda s moderatorima se ne može uspoređivati s ovime što smo imali sada s dotičnim izbačenim članom. Bilo je samovolje i drugih moderatora tu i tamo, ali drugi moderatori nisu prijetili nasiljem, nisu se hvalili svojim pozicijama u represivnom sistemu, nisu otkrivali osobne podatke moderatora, a mislim da čak nisu ni vrijeđali druge forumaše na ovaj način. Kada imaš nekog takvog u poziciji moći, koji usput izbacuje na najmanju kritiku, onda je nepravično braniti ga od 'bullyjanja', kako si ti to onomad nazvao, jer 'narod' nema baš puno alata u obrani od takvog ponašanja.
Što se tiče onih koji vole kritizirati, a ne bi preuzeli posao na sebe se slažem. Ali uglavnom je pravilo da što više netko želi neku poziciju, to bi ju manje trebao imati. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40449 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
vukozec
Advanced Member
4973 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 15/02/2024 : 10:36:49
|
quote: Originally posted by tinton
onda je nepravično braniti ga od 'bullyjanja'
Jebiga, ne mogu si pomoći, ja (isto kao i moj dobri prijatelj vice) uvijek stanem par metara dalje od rulje sa vilama. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19763 Posts
Posted - 15/02/2024 : 10:43:34
|
Lik puca kalašnjikovom po ljudima, pa su oni uzeli vile da se njima brane. To je otprilike ta metafora. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47275 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/02/2024 : 10:49:00
|
Tocno,niko od nas prozvanih nije mu nista uvredljivo ni reka.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DK24
Average Member
Croatia
623 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 15/02/2024 : 11:39:40
|
Gdje sam rekao da ne treba odluke moderatora preispitivati? Rekao sam samo da moderatori ne bi trebali ulaziti u rasprave oko svojih odluka. Što meni znači isto što i "moderatori ne trebaju raditi cirkuse" kako ti kažeš. A vi bez njih preispitujte njihove odluke do mile volje (ili barem dok ne zaradite novi ban ).
Ovi napadi na moderatore me inače jako podsjećaju na napade na predstavnike stanara u zgradama. Imam već ponešto iskustva na raznim adresama pa mogu reći da donekle imam uvid kakav je tipični obrazac ponašanja. U svakoj takvoj zajednici bude nekoliko uvijek istih stanara koji su konstantno narogušeni na predstavnika i puni prigovora. Međutim, kad predstavnik kaže "meni je dosta, ja ću odstupiti, tko je dobrovoljac da preuzme moju funkciju?", svi gledaju u pod. Evo stoga još jedna besplatna ideja za sve one koji su baš nezadovoljni trenutnom moderatorum: najbolji način da nešto promijenite je da se sami javite da ste zainteresirani volontirati na toj funkciji.
Nema razloga da uopćavaš situaciju. Nijedna druga problematična epizoda s moderatorima se ne može uspoređivati s ovime što smo imali sada s dotičnim izbačenim članom. Bilo je samovolje i drugih moderatora tu i tamo, ali drugi moderatori nisu prijetili nasiljem, nisu se hvalili svojim pozicijama u represivnom sistemu, nisu otkrivali osobne podatke moderatora, a mislim da čak nisu ni vrijeđali druge forumaše na ovaj način. Kada imaš nekog takvog u poziciji moći, koji usput izbacuje na najmanju kritiku, onda je nepravično braniti ga od 'bullyjanja', kako si ti to onomad nazvao, jer 'narod' nema baš puno alata u obrani od takvog ponašanja.
Što se tiče onih koji vole kritizirati, a ne bi preuzeli posao na sebe se slažem. Ali uglavnom je pravilo da što više netko želi neku poziciju, to bi ju manje trebao imati.
Generaliziranje koje nema jasno uporišnu točku koje se možeš držati kao temelja svoje konstatacije. S ostatkom se više manje slažem. Epizoda ludila pojedinca, a nije prva, ali je ovakvih razmjera. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19763 Posts
Posted - 15/02/2024 : 11:45:46
|
To je moja generalna procjena iako naravno da ima iznimnih ljudi koji žele posao jer su dovoljno nesebični da zbog višeg interesa rade nešto u čemu ne uživaju.
|
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 15/02/2024 : 17:08:48
|
Uf...
Jedva sam prezivio ovu vaterpolo utakmicu netom zavrsenu, gdje smo spickali one cije ime ne mogu ni spomenuti, i evo gledam, na dva topica mastavlja se vuci lesina vezana za konja u galopu preko kaktusa, stijena i drače... jos malo i lesina postaje strvina.
Onda nakon hijena i lesinara, doljecu muhe...
Ako sto preostane, bit ce i za crve...
|
Los cukar na fritulama! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12676 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 15/02/2024 : 17:22:58
|
quote: Originally posted by ivanl
Uf...
Jedva sam prezivio ovu vaterpolo utakmicu netom zavrsenu, gdje smo spickali one cije ime ne mogu ni spomenuti, i evo gledam, na dva topica mastavlja se vuci lesina vezana za konja u galopu preko kaktusa, stijena i drače... jos malo i lesina postaje strvina.
Naguzili smo ih, a? Zer gut! |
Have mercy |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40449 Posts
Posted - 15/02/2024 : 18:23:42
|
Uf...
Ne znam koji ti je q sa tim etiketiranjem. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 15/02/2024 : 18:25:51
|
quote: Originally posted by sawitch
Uf...
Ne znam koji ti je q sa tim etiketiranjem.
Ispricavam se. Nisam razumio. Mozes li mi, molim, ponoviti sto si htio kazati? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25435 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/02/2024 : 18:44:51
|
Ivanl, ponašanje na forumu ti je više nego upadljivo. I to već duže vremena unazad. Ili se dovedi pameti, ili ćeš posle 1Euro biti drugi forumaš godine koji će leteti sa istog. Prvo i poslednje upozorenje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19763 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 15/02/2024 : 18:55:07
|
quote: Originally posted by manhunter
Ivanl, ponašanje na forumu ti je više nego upadljivo. I to već duže vremena unazad. Ili se dovedi pameti, ili ćeš posle 1Euro biti drugi forumaš godine koji će leteti sa istog. Prvo i poslednje upozorenje.
Moguce da nisam doveden pameti na ravan koju ja smatram da jesam.
Uvijek dopustam tu mogucnost.
Zbog toga;
Da li imam pravo pitati sto nije u redu?
Sto se kosi sa pravilima foruma, zbog kojih bi leteo sa istog?
Ja eto ne vidim razloga, pa stoga bez ikakve zadrske i bez primisli 'iza leda' pitam; sto ti je zasmetalo?
Pa jos u duzoj vremenskoj jedinici.
Dakle D, volio bi znati o sto se vise ne smijem ogrijesiti, i to cu ispostovati.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25435 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/02/2024 : 19:00:04
|
A čuj, ne sa mi se...
Znaš dobro šta i kako pišeš (ne mislim ništa danas, nego uopšteno) i kako provociraš. Idemo dalje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40449 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:00:48
|
quote: Originally posted by ivanl Onda nakon hijena i lesinara, doljecu muhe...
Nadam se da gresim ali etiketiras mene i verovatno jos ponekog. Zasto? Tebi znano. I to ponavljas vec nekoliko puta. Stavi me na ignore listu ako me ne varis i sibamo dalje. Eto ja imam Telera, nekog logoa ako se dobro secam i mirno more. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:14:53
|
A čuj, ne sa mi se...
Znaš dobro šta i kako pišeš (ne mislim ništa danas, nego uopšteno) i kako provociraš. Idemo dalje.
Mozemo naravno, i dalje i blize. Ali ja te ipak nisam razumio? Dakle provodis rendom selekciju onih koji ti ne smekaju. Ok je to. To ja shvacam. Niko nije cijepljen od toga... Zasto se onda ovoliko diskutira o Mladji? (Retoricko pitanje, nije potrebno odgovoriti) Evo, 'provokacija' sto se tice ni ne smijem odgovoriti ovom Sasi na ovaj upisan njegov zadnji post, jer ocigledno je da ti on smeka. Ja ne. I to je u redu. Apsolutno to shvacam. Tako bi uostalom svi. Ok. Silenzio stampa! Ni slova vise. Nemas mi predociti nikakav dokaz o prekrsaju i ne da ti se. Razumijem. Iako nije po regulativi ovog foruma, a dobro sam procitao moguce krimene o koje se ja nisam ni dodirnuo. Vlast je vlast... i kako to vec ide. I prije Smoje velikog bi se reklo; vezi tovara di ti gazda kaze.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17176 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 15/02/2024 : 19:29:20
|
Što se tiče onih koji vole kritizirati, a ne bi preuzeli posao na sebe se slažem. Ali uglavnom je pravilo da što više netko želi neku poziciju, to bi ju manje trebao imati.
Ljigo se javio. Ti si baš jadnik.ne znaš tri suvisle rečenice izreći kad se radi o stvarnosti a sad se praviš pametan. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17176 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17176 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:31:48
|
quote: Originally posted by lwood
Tocno,niko od nas prozvanih nije mu nista uvredljivo ni reka.
Cipelarenja onog koga nema je tvoj užitak!!
Ah da, pa ti si spam ovog foruma!! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17176 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:34:26
|
Ivanl, ponašanje na forumu ti je više nego upadljivo. I to već duže vremena unazad. Ili se dovedi pameti, ili ćeš posle 1Euro biti drugi forumaš godine koji će leteti sa istog. Prvo i poslednje upozorenje.
Zašto se pališ, je.e ove ostale s obzirom što se dogodilo mladji. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40449 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:38:56
|
quote: Originally posted by Kruger
Lepo receno.
Te bi je ljigo lepo rekao??
Sto ti je ljigav? Meni je skroz na mestu.. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17176 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:40:48
|
Lik puca kalašnjikovom po ljudima, pa su oni uzeli vile da se njima brane. To je otprilike ta metafora.
Imaš ljigavu metaforu. Čovjek je desetak godina moderator. A ti koristiš elemente koje je on upotrijebio nakon odlaska. Čovjek otvorio dušu i pomalo otkrio zašto se to dogodilo.
Da li je krkan onaj tko otvori dušu i kaže ono što misli ili onaj koji ljigavo pod.ebava bez duše? Ti si taj bez duše koji pod.ebava. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17176 Posts
Posted - 15/02/2024 : 19:41:35
|
quote: Originally posted by Kruger
Lepo receno.
Te bi je ljigo lepo rekao??
Sto ti je ljigav? Meni je skroz na mestu..
Jer ti u određenu trenutku koristan, upotrebljiv. |
|
|
Topic |
|