Šteta što za ovu reviju na internetu nema informacija o stripovima u njoj. Tako ponekad promakne nešto interesantno. Ne samo da se kupi, nego uopšte da se zna da je bilo objavljeno.
Pogledao sam prekjuče na kiosku, bio je neki strani strip, ništa zanimljivo. U PZ 3743 Put zalaska sunca 2: Đavolji beleg I dio.
Avanture detektiva Đure: Lov na Zagara zbog torbe od kengura (2 str. - reprint iz PZ 1075) Džek Mandolina: Toliko za nastavak (4 str. - reprint iz Zova 15) Koko Bil: Krejzi Koko (6. str. - dosad neobjavljeno kod nas)
Šesti OK, ali sedmi koliko znam nigdje u ovom dijelu Evrope nije objavljen. Inače, moj prvi kontakt sa Bleksadom je bio preko Zabavnika i tad sam se i zaljubio u njega, i poslije nabavio sve epizode u HC izdanju.
U broju 3750 prvi dio stripa Strankinja sa Tauer bridža. To je 11. album iz serijala "Les enquêtes du commissaire Raffini" (Istrage komesara Rafinija).
Kako sam se oduševio danas kad sam video Bucelija u Zabavniku! (Kad ga već ne objavljuju u albumskim izdanjima...)
Lepše bi mi zvučao naslov "Čovek iz Bengala", ovo "Bengalski tigrovi" je previše uopšteno, da ne kažem otrcano, ali bitno je da ćemo dobiti i Bucelijevog "čoveka" na papiru, makar i ovakvom kakav je u Zabavniku...
Bogami, Un'uomo un'avventura gura nekako. Kakva šteta pa se niko nije sjetio objaviti ovih 30 priča u kompletu, već moramo viriti da se neko usudi Nevjerovatan serijal
U PZ 3758 In memoriam Alfredo Kasteli - Džentlmeni: Prepad u Barseloni, treći put u PZ (1971-1973 i 2698-2700).
Pohvalno što su odali počast pokojnom Kasteliju, ali stvarno je previše da po treći put objavljuju istu epizodu Džentlmena.
Zar je problem da ubace neku od onih neobjavljenih? Ili da su bar reprintovali epizodu "Mač kralja Artura", ona je baš davno objavljena. A mogao je i reprint "Čoveka iz Čikaga"... Postojao je veći izbor, ali je izgleda najlakše triput ponavljati jedno te isto.
Moguće da usled iznenadne Kastelijeve smrti nisu imali dovoljno vremena da odrade pripremu nekog drugog stripa, pa su se poslužili onim što su već imali na raspolaganju...
Rođendanski, pa tako često bude. Uz dosta reklamnog prostora. Jeste, naslovnica je baš interesantna, tu je recimo i omaž Jakovitiju. Delboj, u zadnjih desetak godina bila su dva reprint a ali mislim da to nisu bili prvi brojevi? Ili griješim?
Šteta što za ovu reviju na internetu nema informacija o stripovima u njoj. Tako ponekad promakne nešto interesantno. Ne samo da se kupi, nego uopšte da se zna da je bilo objavljeno.
Pogledao sam prekjuče na kiosku, bio je neki strani strip, ništa zanimljivo. U PZ 3743 Put zalaska sunca 2: Đavolji beleg I dio.
Definitivno je sad opet domaći strip - Mali Radoica ili nešto tako...
Rođendanski, pa tako često bude. Uz dosta reklamnog prostora. Jeste, naslovnica je baš interesantna, tu je recimo i omaž Jakovitiju. Delboj, u zadnjih desetak godina bila su dva reprint a ali mislim da to nisu bili prvi brojevi? Ili griješim?
Ne znam sad napamet, nije mi to ovdje, ali bilo ih je.