forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 48

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/02/2024 : 09:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
kmečanje i cviljenje mlađinih poklonika, u zadnjih par dana, je glazba za moje uši.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47275 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/02/2024 : 10:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

kmečanje i cviljenje mlađinih poklonika, u zadnjih par dana, je glazba za moje uši.

Valjda za oči?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25423 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2024 : 10:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hajde da se svi primirimo na temu mladje. Nema smisla više. Imate tamo topic, pa pišite ako baš morate. Ali ne znam šta novo može da se doda.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/02/2024 : 10:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Hajde da se svi primirimo na temu mladje. Nema smisla više. Imate tamo topic, pa pišite ako baš morate. Ali ne znam šta novo može da se doda.

Osvrnul se na ovo kao pojave. Komentiram "situacije" i kako se na njih reagira. Jedan od razloga kaj se ovdje treba raspraviti o tim pojavama a ne forumašu kao forumašu (osobi).

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25423 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2024 : 10:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da, ali svejedno sve vodi ka etiketiranju i vrednovanju, ovi cvile, ovi su jadni, ovi se raduju itd.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/02/2024 : 10:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Pojava:

Kako forumaš koji je najaktivniji o stvaralačkom stripovskom svijetu nije ozbiljna konkurencija forumaša godine?

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 17/02/2024 : 10:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Oki

Teller…taj di god ostavi upis dobiva “glupa policajčina”, pedesetogodišnjak sa mozgom osmogodišnjaka, zaostao na zs-u i lms-u i slično, a on nakon prve (jedva) uvrede upućene nekom leti u bajbukanu-jadno ti je to menhunteru, jadno!

Možda je jadno, ali idi malopogledaj koliko uvreda je taj isti teller do sada napisao, a nije bio kažnjen. A i sad je dobio 48h, a ne po redu. Žao mi je, ali tako je.

quote:
Chief Warhead-taj ne smije napisati krivo slovo i već leti u zatvor, još u opisu kazne stoji prijeteće sljedeća kazna “trajni ban”? Ako je on zavrijedio trajni ban, onda je trajni ban zavrijedilo barem deset aktivnih forumaša prije njega!

Ako ti tog chiefa braniš, onda mi je sve jasno. Čovek je konfliktna osoba iz nekog razloga. Ne, neći ga trajno banirati, iako je zaslužio, ako pogledamo ostale koji su u trajnom banu. Dobiće redovno isključenje pri sledećoj uvredi i to je to.

quote:
i tu nije fer što mu je menhunter skinuo tu kaznu ili dvije iz zagrade jer je kazna bila zaslužena

Ovde si u pravu. Ne ulazim u to da li je kazna zaslužena ili ne, to je već prošlost. Moja greška je što sam pogrešno razumeo i shvatio da kod sawitcha piše više kazni nego što ih je imao po redu. Ispraviću.

quote:
Mladjo je po meni bio bolji moderator od menhuntera prvenstveno zbog toga jer nikada nije zauzimao “jednu stranu” kao što to sada radi menhunter

I opet, gde ja to zauzimam strane?

quote:
Na kraju ne znam zašto je otvoren onaj mladjin topic o obračunu sa svima

Ja sam ga zaključao, baš iz razloga da ne bude uvreda, a on je baniran. Toliko o zauzimanju strana. Markos ga je otključao, naveo je razloge za tu odluku. Ne znam šta nije jasno.

Kod Tellerovog nicka piše 14 dana, kazna do 29.02.2024 pa ne znam od kuda ovo 48 sati?
Dobio je kaznu nakon razmjene uvreda sa nesvrstanim koji prvi baca uvrede telleru.

No, nastranu to…neki puta treba imati osjećaja u uvidjeti da je između njih dvojice sve to bilo vrijeđanje bez zle krvi kojeg je bilo u nekoliko uzastopnih dana. Nestvstani “pametno” podjebe i uvrijedi, a teller malo nespretnije uzvrati i popuši kaznu.
Nakon svega, preveliki dojam je da si zauzeo stranu nesvrstanog nepotrebno.
Po meni, nakon toliko godina na forumu, “poznavajući” i jednog i drugog, ja ne bih kaznio niti nesvrstanog niti tellera jer to je svakodnevnica na forumu ako pratiš svakodnevno i znaš kakav je koji od njih i kada pogledaš koliko i što teller na ovom forumu piše, vjeruj, ima mnogo više forumaša koji zavrijede kaznu prije njega.

Za Chifa, vjerujem da se radi o tvojem osobnom dojmu prema njemu koji nije realan i rezultirao je prevelikim brojem isključenja na njegovu štetu i na račun toga, čovjek ti nikada ne ostane dužan, podjebava te nevino, ali dosta direktno.

Moj dojam da svojim stavovima i kažnjavanjem određenih forumaša prije ovih koji pirkaju vatru zauzimaš stranu i to stoji…

To što je onaj mladjin topic otključan je Markosova greška, manjak osjećaja za normalno.
“Vezanog” čovjeka je otvoreno ostavio kamenovati bijesnoj rulji da se iživljavaju na njemu bez fair playa.

Edited by - Oki on 17/02/2024 10:36:59
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 17/02/2024 : 10:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Nakon svega jedino mi krivo što se ovaj BeaGea vratio piskaranju po forumu jer on mi je jedini forumaš kroz godine na ovom forumu za kojeg mislim da je podmukao do srži i da širi otrov svakim svojim upisom, otrovniji čak i od svih trajno baniranih ovdje.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25423 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2024 : 10:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
U postu ispod je Teller crven i kazna je 48h. Ovo gore je greška, išao sam po redovnoj kazni, pa sam se predomislio.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47275 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/02/2024 : 10:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Cekaj malo oki,ne pretjeruj. Mladjo je vise puta prilicno izvridja i mene i jos nekoliko forumasa. Niko mu nije uzvratija uvredama ni blizu onome sta je on pisa. Eto mene su neke stvari i nasmijale.Sta se tice njega ka forumasa moze i dalje pisat pod svojim nickom kad ga vrate ako oce. To mu niko ne brani,niti mi osobno smeta.

Sta se tice solara,on je bija izrazito los moderator.
Znas sta je prvo napravija kad ga je Matkos stavija za moderatora?
Posla mi je pm da skratin potpis u 2 reda.
Potpis mi je sta bar nekoliko miseci al eto on je nadobudno skuzija da to ne moze.
A ono dalje necu ni komentirat jerbo je sve receno.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/02/2024 : 10:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali svejedno sve vodi ka etiketiranju i vrednovanju, ovi cvile, ovi su jadni, ovi se raduju itd.

Odmah upozoriti da se ispriča ako etiketiranje nije istinito. U takvim situacijama je važno uočiti razliku između etiketa. Reči nekome u raspravi (pogotovo ako odmakne) da piše budalaštine (a stvarno napiše nekaj kaj ne stoji) i napisati nekom da je budala. E sad kad druga strana to tak shvati (iako zakoni logike nemaju s time veze, jer pisati budalaštine i biti budala nema veze jedno s drugim), pa ti odgovori ti si budala, ode sve k vragu. S foruma se udaljava obojicu, i s pravom ako ovaj ne ostane pametan pa ide odgovarat na ovo "budala". Bilo bi zanimljivo vidjeti gdje bi forumaška zajednica otišla da se te "sitnice" drugačije izvode.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4363 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 17/02/2024 : 11:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Joj daj prestanite o tome ˇvezan čovjek", "lešinarenje", "cipelarenje" i slično. Čovjek sasvim nepotrebno otvorio bizarni drek od topika i na koju foru vi sad očekujete da bi ta tema uopće mogla propupati kao uglađeni hipijevski diznilend?

1. Znači sam je otvorio topik gdje se obračunava sa svima, zbog čega bi sad ostalima trebalo biti uskraćeno to isto?

2. Napisao je zbogom, znači nema namjeru odgovarati na daljnje postove. Znači isti drek bio on baniran ili ne. Za nekoliko dana kad se ohladi će imati priliku odgovoriti svima, ukoliko to želi.

3. Tko je na forumu taj se sjeća da se Mladjo u nekom trenutku svoje moderature počeo o obavezno obračunavati poslije bana i zaključavanja topika. Stinky (kojeg je Mlađo obožavao) bi o tome imao knjige za napisati. I sve je to ok, banirani su to uglavnom i zaslužili, ali ako vi tu ne vidite zloupotrebu moći onda nema dalje.

4. Neki forumaši doista jesu ostavili nepotrebne uvrede tamo ali potpuno je nefer nazivati zvjerima i čoporom sve one koji su komentirali bilošto negativno oko njegovog ponašanja. Ljudi bi se općenito trebali truditi suzdržavati od nepotrebnih osvetničkih komentara, kao što se i Mlađo u svoje vrijeme trebao suzdržavati od osvetničkih banova ali onima koji su pretrpili nepravdu (ili barem misle da jesu) je to sasvim razumljivo- prilično teško.

Mene od svega jedino zanima koje pojavljivanje Kandraksa je Pavaskoviću-Viskoviću najbolje, i što se dovraga dogodilo sa Sarom McBain!

Bok, kako si.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/02/2024 : 11:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Joj daj prestanite o tome ˇvezan čovjek", "lešinarenje", "cipelarenje" i slično. Čovjek sasvim nepotrebno otvorio bizarni drek od topika i na koju foru vi sad očekujete da bi ta tema uopće mogla propupati kao uglađeni hipijevski diznilend?

1. Znači sam je otvorio topik gdje se obračunava sa svima, zbog čega bi sad ostalima trebalo biti uskraćeno to isto?

2. Napisao je zbogom, znači nema namjeru odgovarati na daljnje postove. Znači isti drek bio on baniran ili ne. Za nekoliko dana kad se ohladi će imati priliku odgovoriti svima, ukoliko to želi.

3. Tko je na forumu taj se sjeća da se Mladjo u nekom trenutku svoje moderature počeo o obavezno obračunavati poslije bana i zaključavanja topika. Stinky (kojeg je Mlađo obožavao) bi o tome imao knjige za napisati. I sve je to ok, banirani su to uglavnom i zaslužili, ali ako vi tu ne vidite zloupotrebu moći onda nema dalje.

4. Neki forumaši doista jesu ostavili nepotrebne uvrede tamo ali potpuno je nefer nazivati zvjerima i čoporom sve one koji su komentirali bilošto negativno oko njegovog ponašanja. Ljudi bi se općenito trebali truditi suzdržavati od nepotrebnih osvetničkih komentara, kao što se i Mlađo u svoje vrijeme trebao suzdržavati od osvetničkih banova ali onima koji su pretrpili nepravdu (ili barem misle da jesu) je to sasvim razumljivo- prilično teško.

Mene od svega jedino zanima koje pojavljivanje Kandraksa je Pavaskoviću-Viskoviću najbolje, i što se dovraga dogodilo sa Sarom McBain!

Kak to pojedincima nije jasno nejde mi v glavu. Koliko bi manje krvi bilo kad bi ove činjenici forumaši prihvatili.

Ludi šeširđija

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 17/02/2024 11:13:25
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6093 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2024 : 11:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

“Vezanog” čovjeka je otvoreno ostavio kamenovati bijesnoj rulji da se iživljavaju na njemu bez fair playa.

Slažem se donekle i, iako mi je zanimljiv taj topic, mislim da je bolje da lagano zamre, ali nitko nije Mlađu tjerao da ga otvori, pa još da ga tako nazove. Otvoreno je tražio sukob, to je i dobio. Mislim da je to poprilično fer. Ako mu bude do odgovaranja, tjedan dana brzo proleti.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29620 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/02/2024 : 11:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Samo glupanu može biti drago sto je jedan od dva najproduktivnija člana foruma napustio forum zauvijek
Ali takvi tu ionako nisu zbog stripova pa njima taj doprinos ništa ni ne znači
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12506 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/02/2024 : 11:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Solar je bija aspsolutno nesposoban moderator, a uz to je ima sličan kompleks ka mladjo, pa mu je "moć" udrila u glavu. Srića da ga se na vrime maklo jer bi se nakon 10 godina pritvorija u monstruma ka šta je mladjo.

Točno od riječi do riječi. I kad vidim d forumaši cvile za solarom samo mi daje potvrdu da i dalje nije to, i nikad neće biti.

Prije 15 godina dolazeći na forum iskal sam mesto gdje se može pristojno raspravljati s načitanim ljudima. 10 godina mi nije išlo u glavu da ovo mjesto nije to mjesto. Stalno su me zbunjivale isprepletene rasprave s odličnim citati i površnost dobrog dijela forumaša. Odlaskom mladje s mjesta moderatora razmišljal sam o povratku na forum (vidim opet neke forumaše koji nisu imali više snage tropiti mladjino iživljavanje pa ih nije dugo bilo) ali kad vidim reakcije dobrog dijela foruma izgubim svaku volju. Koliko forumaša nije u stanju prepoznati ljudsko dno već staje u njegovu "obranu" (čak misle da je mladjo ovo pisal zato jer je bio pijan ) to je pretužno. I naravno, zazivaju i solara koji nije bio u stanju priznati da je izgubil okladu i počel sve redom izbacivati s foruma.
Uostalom jel treba bolja slika foruma od pogleda na forumaša godine. S time da ovaj put forumaš nije izabran iz zajebancije (kao onomad euro1) već dosta ozbiljnim (dobrim dijelom anonimnim) glasanjem. Taj isti forumaš, pa rakoši i sl. sad postaju moralne vertikale (ne govori li dovoljno)!? Samo da tim moralnim vertikalama dam činjenicu (više od toga nema smisla, jer da ima onda ne bi bilo potrebe za ovim komentarom) da je mladjo sam tražil obračun (i njega su ti obračuni hranili) i sad ga napokon ima s ravnopravnih pozicija. Neće izbacivati druge dok oni njemu ne mogu ništa. Godinama se to radil ljudima i sad se javlja jedan "mali od palube" (to je stari nik ivanla) kako nije u redu gaziti po leševima. Naravno da nije, samo je mladjo daleko od leša u tom kontekstu u kojem se leševi spominju.

Sve u svemu....šteta je da ne postoji mjesto gdje bi se moglo raspravljati o stripovima i životu, a da to nije stalno na početnoj razini "hiljadu mi bubnjeva darkwooda".

P.S. Pored iznimnog Frane koji nadahnjuje svojom temom buđenje talenata, zar su uopće bili potrebni izbori za osobu koja je najviše doprinijela raspravama i forumu!? Sramota.

ne znaš šta pričaš. Moja pobjeda je bila najuvjerljiva pobjeda ikada, sa najviše glasova, i posve zasluženo
Uz to to je bilo 2008 a ti se se pojavio na ovom forumu 2020, pa nije valjda da si se vratio sa drugim nickom nakon što si zauvijek bio izbačen prije toga? Pa to bi bilo suprotno od pravila, dupli nickovi i slično. Pa nisi valjda prekrštio pravila!?? Zar to nije nedozvoljeno? Želiš reči da si svojom pojavom ovdje kršio pravila i ponovno se vratio sa novim nickom po ko zna koji put? I kao takav sada sebe smatraš dostojnim da vređaš u moju zasluženo pobjedu,cccc baš si dosada(n)
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6093 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2024 : 11:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Samo glupanu može biti drago sto je jedan od dva najproduktivnija člana foruma napustio forum zauvijek

Ali Solar je sam otišao.

Uvijek sam govorio i ponovit ću: Inat i ponos su malo kad nekome dobro donijeli. Ja ne mogu razumjeti mentalitet "nikad ne mijenjam mišljenje", ali očito ima puno ljudi koji to cijene. Ne znam što će biti za par dana pa da sebi uskraćujem nešto što me veseli jer me nešto povrijedilo. Dojmovi se slegnu, vremenom se i zaboravi, inaćenje dovijeka nikome dobro ne donosi.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19761 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/02/2024 : 11:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Što ljudi uopće čitaju da donose ovakve zaključke poput Okija? Većina je na mladjine uvrede odgovorila generalnom sprdancijom. Čini mi se da je najgora uvreda koju je dobio ovo od jakija da je 'budala', što je teška kamilica u odnosu na ono što je on napisao.

Jedini razlog zašto pojedinci (izuzev par padobranaca) brane mladju je to što smatraju da s njim dijele zajedničke neprijatelje u nekim forumašima. Smatram da je to slaba strategija. Slobodno se obračunavajte s tim forumašima na drugim temama, ali zbog ovakve bezrezervne podrške mladji ispadate smiješni.

Super mi je i to što se, u potrebu opravdavanja mladje, koristi priča o solarovom odlasku. Zanimljivo je da me je onomad, nakon što se dogodio taj cirkus s okladom i njegovim odlaskom, mladjo zvao na mobitel da bi se čudio solarovom tadašnjem ponašanju.

p.s. srećom se nisam javio jer sam bio na predavanju

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 17/02/2024 13:26:49
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19761 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/02/2024 : 12:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

A tko je napisao da mu je drago?

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5016 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 17/02/2024 : 12:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

I melem za tvoju kožu najvišeg gornjeg dijela tijela

Edited by - RAKOSI4 on 17/02/2024 22:39:37
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26949 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/02/2024 : 12:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Što ljudi uopće čitaju da donose ovakve zaključke poput Okija? Većina je na mladjine uvrede odgovorila generalnom sprdancijom. Čini mi se da je najgora uvreda koju je dobio ovo od jakija da je 'budala', što je teška kamilica u odnosu na ono što je on napisao.

Najveća uvreda je šta sam mu napisa da je vanabe diktator.
A kad vidim upise nekih forumaša koji brane lik i djelo dotičnog nije mi ni čudno popularnost puno opasnijih diktatora(bivših i sadašnjih)na jugo prostoru.Samo nek se gazi "druge" i njima su oni OK.Dat će im trgove,ulice i zbog njih će se "klati" i klati stotinama godina nakon njihove smrti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6093 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2024 : 12:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Nije 1. 8. nego 8. 1. Izbor za forumaša godine je odmah iza nove.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/02/2024 : 12:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
EDIT :

Ima pravo Beva nije 01.08. nego 08.01. nije u redu da to zamjeram Tintonu.

Mada je i dalje čudno da je mladjo baš njega zvao.

On se navodno nije javio ali točno znao da ga je zvao "da bi se čudio solarovom tadašnjem ponašanju" . Pa kako ?

Edited by - logo111 on 17/02/2024 12:46:59
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19761 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/02/2024 : 12:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jer sam mu poslo poruku da ga pitam zašto me zove.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40447 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2024 : 13:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Jedini razlog zašto pojedinci (izuzev par padobranaca) brane mladju je to što smatraju da s njim dijele zajedničke neprijatelje u nekim forumašima. Smatram da je to slaba strategija. Slobodno se obračunavajte s tim forumašima na drugim temama, ali zbog ovakve bezrezervne podrške mladji ispadate smiješni.

Licemerje moj Tintone. Kada je doticni banovao pa onda napadao nakon toga kada mu se ne moze odgovoriti onda je bilo OK. Preskace se ona gomila smeca koju je napisao i to se uzima kao opravdana reakcija i onda je problem "udaranje lesine" ili smo hijene, lesinari, muve, crvi, ne znam ti ja sta. Grozim se tih dvostrukih arsina i licemerja. Za ovih skoro 20 godina na forumu sam promenio dosta stavova i misljenja ali od prvog dana do sada nikad nisam uvijao stvari u sareni papir. Sta mislim to i kazem. Ne krijem se iza alegorija. No dobro, ima nas raznih pa i tih kojima je direktnost stran pojam.

Onaj sto je sam otisao je prouzrokovao svojim delovanjem dosta takvih odlazaka tokom godina pa se mestimicno neko pobunio i nikom nista. Zasluzio je sto puta gore reci od svih nakon onih bljuvotina koje je pisao nekoliko puta. Branioci doticnog se sertifikuju kao isti po mom misljenju. Pa ko sta voli.

Jedan jako los covek je odlucio da se distancira od foruma nakon hrpe govana koju je izbacio misleci da steti onima kojima ih je uputio a u sustini otkrio svoju pravu prirodu. Ponovicu, sto se mene tice, neka forumasi koliko hoce i neka sere sta hoce, ako bude vredjao verovatno ce dobiti ban i svakom svoje delovanje. Drago mi je sto su mu skinute alatke kojima se izivljavao nad drugima i to je to. Ni ranije mu se nisam obracao direktno a sada zatvaram sa moje strane svaku pricu o njemu.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 48  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000