forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 48

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 17/02/2024 : 14:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Što ljudi uopće čitaju da donose ovakve zaključke poput Okija? Većina je na mladjine uvrede odgovorila generalnom sprdancijom. Čini mi se da je najgora uvreda koju je dobio ovo od jakija da je 'budala', što je teška kamilica u odnosu na ono što je on napisao.

Jedini razlog zašto pojedinci (izuzev par padobranaca) brane mladju je to što smatraju da s njim dijele zajedničke neprijatelje u nekim forumašima. Smatram da je to slaba strategija. Slobodno se obračunavajte s tim forumašima na drugim temama, ali zbog ovakve bezrezervne podrške mladji ispadate smiješni.

Ti tinton malo slabo kontaš, džabe ti fakultet ako se praviš "grbav" kao i većina ovdje i ako misliš da ja mislim da sa nekim dijelim zajedničke neprijatelje na ovom forumu.
Ne mislim da na ovom forumu imam neprijatelja i iskreno poštujem svakog forumaša bez obzira na to dali je za moj ili nečiji drugi pojam dotični sirovina u glavi ili ako se u potpunosti ne slažem sa većinom suprotnih tvrdnji i uvjerenja, to je jednostavno forumaš koji je sugovornik drugačijeg mišljenja,
Od 2011. do danas kao što sam već rekao, jedini forumaš kojeg sam doživio kao toksičnog i napasnog je ova dosada trenutno pod nickom BeaGea za kojeg je svaki forumaš drugačijeg mišljenja idiot i budala, a on je pokupio svu pamet svijeta.

Da rezimiramo još jednom protekle događaje.
Sawitch zasluženo dobija ban od 3 dana, pa nakon isteka kazne diže seljačku bunu protiv mladje. Seljaci uspješno doljevaju ulje na vatru i "tiranin" mladjo puca kao kokica.
Mladjo otvara bizaran topic u kojima vrijeđa sve vođe pobune i kaže zbogom.
E sada ajde da je taj topic bio otvoren dan dva pa da svi prozvani imaju priliku uzvrati šamarčinu, ali ovo sve dalje je kao da sudac ne prekine borbu u ufc-u nakon knock outa.

Nakon nekoliko dana mene je počelo zabrinjavati to u kakve se kako bi ivanl rekao "lešinare" forumaši počinju pretvarati, a da nisu ni svijesni.
Meni je to degutantno kao što su recimo bila dodsfredova sprdanja sa Cromwellom.
Svakodnevno ismijavanje i ponavljanje tog ismijavanja u beskonačnost je jedna velika debilana i utapanje ovog foruma u duboki ponor.

Edited by - Oki on 17/02/2024 14:58:05
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19761 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/02/2024 : 15:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja čak nisam na tebe mislio kada sam spomenuo ljude koji imaju zajedničke neprijatelje s mladjom. Iako priznajem da je tako moglo ispasti jer sam to napisao nakon što sma tebe quotovao.

Što se tiče lešinarenja, ljudima je napokon malo zabavno pa se valjda zbog toga odužilo. Kao što si sam priznao, topic je bizaran i normalno je da je izazvao reakcije, kada se na ovom forumu ništa drugo zanimljivo ne događa. Vrlo brzo će zamrti ako se mladjo ne vrati nakon bana.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/02/2024 : 15:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja bi volio ako ti nije problem da pojasniš zašto takav potpis? To sam još vidio jednom, mislim kod forumaša GB, kojem sam ja bio na tapeti, ili čak možda si ti bio. Ne moraš, ali zanima me, može i u PM ako ti je lakše, zanima me poanta
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26947 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/02/2024 : 15:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sve puno "zabrinutih"..

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/02/2024 : 15:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nisam zabrinuti niti sam na strani Mlađe niti na strani ovih koji su kontra, na strani sam dobrog moderiranja, tj. striktnijeg/strožijeg, bez hiperboli, pristranosti, zlouporabe itd.
Zanima me što dobijaju Tinton i drugi koji se odluče za takve potpise.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 17/02/2024 : 15:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...inače , da spomenem nešto u vezi ovog kažnjavanja.
Ove kazne od 48 sati za sitne uvrede i trolanje po topicima su i više nego ok.
Ima forumaša koji su svakodnevno prisutni na forumu, ali ne znaju drugačije komunicirati...to im dođe kao preuranjena ejakulacija, jbg, špricnu slovo a da toga nisu ni svjesni ili možda i jesu, ali im je bitno da su sebi priuštili kratko zadovoljstvo i 48 sati je taman za smirenje strasti.
Nažalost, neki su na takvim sitnicama naštancali poviše kazni i sada im prijete trajnija udaljenja sa foruma i to baš i nije ok.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/02/2024 : 15:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Kazne su u redu po meni, ja bi samo postrožio, tj. da se strogo poštuju pravila bez popusta i iznimke, ali zbog toga bo uveo žute kartone npr.
Također mislim da je forumu potrebno barem još dva moderatora, praktički samo Manhunter moderira.
I uveo jedan podforum " politika ", ali i tu bi se strogo kažnjavale uvrede. Reci provokaciju ne bi nikako kažnjavao, svatko bi trebao naučiti ne nasjedati na provokacije.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 17/02/2024 : 15:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Eto...Tonka24 je konkretan primjer forumaša koji je evoluirao iz problematičnog i agresivnog forumaša u gospodina čovika i što je najbolje, vidljivo je kako kao osoba napreduje iz godine u godinu...ili ako zanemarimo sve ovo ispred napisano, Tonka24 jebe više nego većina drkađija sa ovog foruma...😂😂😂😂
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/02/2024 : 15:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
🤣🤣
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2636 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 17/02/2024 : 19:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ja bi volio ako ti nije problem da pojasniš zašto takav potpis? To sam još vidio jednom, mislim kod forumaša GB, kojem sam ja bio na tapeti, ili čak možda si ti bio. Ne moraš, ali zanima me, može i u PM ako ti je lakše, zanima me poanta

Nisam nikad nista imao u potpisu sto ikog vrijedja. Tebe samo smatram redikulom i to je to. Kakvoj tapeti? Ono za termin u dvorani i viteski obracun mi je nesto najsmijesnije na ovom forumu, pa sam se toga par puta dotakao vise iz sale.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/02/2024 : 23:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Tinton onda, ali ti si mi pao na pamet jer znam da smo se nešto raspravljali još tada.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15792 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/02/2024 : 00:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jel znas tonka, sto znaci redikul?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/02/2024 : 01:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Znam Ivane, samo eto pošta nije dospijela na adresu pa se vraća pošiljatelju.Ako sam dobro protumačio na što aludiraš. 🙂
To je samo pogled iz njegovog ugla, svi imamo različite poglede i prava na mišljenja. Da li su točna, pogotovo ako ne poznaješ osobu, to je kompletno druga priča.
Po pravilima foruma uvrrde su kažnjive, zato ovaj forum ima dosta problema, zato što pravila ne poštuju prvo oni koji su ih napisali. Ali kako rekoh, ne dira me niti malo, problem je što drugi vide ponašanje pojedinca i da mu prolazi, pa onda i oni pokušavaju.

Edited by - Tonka24 on 18/02/2024 01:18:12
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/02/2024 : 11:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Manhunteru

Moji problemi su počeli kad sam napisao: podrška moderatorima. Tada je odnos napada na oba moderatora bio podjednak s vremenom se izrodilo ovo što se izrodilo. Dobrim djelom je i sam mladjo zaslužan iako istina za volju isprovociran. Imam nekakvo peto i pol čulo kad se radi o nepravdi, mada se ponekad ponašam kao slon u staklari kad osjetim nepravu činjenju prema nekom.

Većinu onog što je Oki napisao potpisao bih, ni sam bolje ne bih mogao napisati izvrsnu analizu situacije koja se dogodila, osim djela da si pristran moderator.

Ponekad se moraš spustiti na razinu djeteta, glumiti pijanca ili biti krkan. Većina svađa na ovom forumu je krkanska/obračun seljačina. Jbg-a to je jednostavno tako.

Jedan forumaš je imao nešto protiv tebe objašnjavao sam mu situaciju i završilo je miroljubivo.

Sawich, između nas nema zle krvi.

lwood, netko je na ovom forumu napisao kako je on spam ovog foruma, time je sve rečeno.

tinton, ne mogu reći da je on ono što je tebi lwood ali ima nekakve sličnosti, on izbacuje otrov prema meni planski i proračunato, kad mu zatreba.

Kad zapucaju na tebe vadiš revolvere i braniš se.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/02/2024 : 11:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Kruger
Jer ti u određenu trenutku koristan, upotrebljiv.

‘aj’ jebiga sad. Malac je previse inteligentan da ga bilo ko koristi za bilo sta. A pogotovo ja koga zabole za bilo kakve vrste udruzivanja protiv bilo koga. Kao da je onaj neka ultimativna inteligencija pa mi treba vojska 😂

Inteligentan, baš i ne, al dobro to je tvoje mišljenje.
On je napisao kako su neki za mladju jer imaju zajedničke neprijatelje kao on. Baš je obrnuto vi neki se udružujete te dižete bunu protiv nekog, u ovom slučaju protiv maladje, i zajedno interesno djelujete.
Vjerojatno nisi pratio odnos tintona i mljadje zadnjih par godina a tinton je mladji zabio nož u leđa. Evo sad kad je mladjo izbačen otvorio je dušu, dosta ga je precizno u svojim uvredama opisao. Nije baš fer od mladje ali kad ti netko zarije nož u leđa a trpio si to nekoliko godina donekle je razumljivo.

Ne bih se družio sa takvima, ali to je tvoj izbor.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/02/2024 : 12:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lik puca kalašnjikovom po ljudima, pa su oni uzeli vile da se njima brane. To je otprilike ta metafora.

Imaš ljigavu metaforu. Čovjek je desetak godina moderator. A ti koristiš elemente koje je on upotrijebio nakon odlaska. Čovjek otvorio dušu i pomalo otkrio zašto se to dogodilo.

Da li je krkan onaj tko otvori dušu i kaže ono što misli ili onaj koji ljigavo pod.ebava bez duše? Ti si taj bez duše koji pod.ebava.

Nekako si se brzo povukao.
Nisi baš zadovoljan argumentima koje sam prezentirao. Izvlačiš moj upis prema maladji prije nekoliko godina, a to se tiče nas dvojice i moderatora a nisi opisao što se nakon toga dogodilo. Imao sam dobar predosjećaj, iako se previše ne sjećam onog što je nebitno, kako nisam napisao da ću nekog prebiti. Istina bilo je vezano uz moderaturu ali kako rekoh to je između mene i njega, a ja sam od krvi i mesa nisam robot. Čak si napisao kako sam ja rekao/napisao kako to nije prijetnja. Jesam li ili nisam? Nisam napisao ništa i cerekam se, tada, jer znam kako ćeš upasti u zamku koji si sam postavio, čak si u jednom trenutku izgledao kao dijete vrtićkog uzrasta. Nisi baš dobro razvio manipulativne sposobnosti, brzo si pročitan.

Ovako te je opisao mladjo, doduše previše uvredljivo:
malo ljigavo govno, istina inteligentan ali pokvaren do srži, najljigaviji i najpodmukliji stvor na forumu. Jedva ceka da nekoga podjebe i iziritira cime pokazuje svoj kompleks manje vrijednosti jer svatko tko ga je vidio zna da je rijec o tankom (50 kila) i bezveznom pizdeku koji samo šuti i povremeno nekaj izvali

Ne bih rekao da si inteligentan, obično ljudi neke nečasne osobine proglase inteligencijom, da si iskompleksiran toga si vjerojatno i sam svjestan, a znaš i sam zbog čega. Nije baš da jedva čekaš da nekog pod.ebeš ali ima toga itekako kod tebe. Često šutiš, ne znam jeli se što nabolje promijenilo niti me zanima.

Ne znam u čemu je tvoj problem spram mene, stvarno ne znam. Nisam te uživo vrijeđao ili omalovažavao. Za razliku od tebe ja sam uživo vrlo komunikativan. Mogu pričati sa pijanim klošarom na ulici, sa ministrom ili fakultetski obrazovanom osobom. Jednostavno se rodiš s time.

Gle, meni su osobe koje vole zabiti nož u leđa otprilike kao zujanje dosadnog komarca i što radiš s time ......

... pljas ...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19761 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/02/2024 : 12:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Znači mladjo tvrdi da sam inteligentan, a Kruger se ne slaže?
Kome vjerovati?

Mislim da bi ovo mogla biti jedna od važnijih debata 21. stoljeća, i ne bi bilo loše da, kad se mladjo vrati, ova dva intelektualna giganta sučele svoje argumente po ovom važnom pitanju.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/02/2024 : 12:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Tvoj pokušaj ismijavanja na razini malo djeteta.

Znači ipak ti je ego velik. Ma što velik ogroman!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47275 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2024 : 12:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači mladjo tvrdi da sam inteligentan, a Kruger se ne slaže?
Kome vjerovati?

Mislim da bi ovo mogla biti jedna od važnijih debata 21. stoljeća, i ne bi bilo loše da, kad se mladjo vrati, ova dva intelektualna giganta sučele svoje argumente po ovom važnom pitanju.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/02/2024 : 12:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Evo i drugog privjeska, baš ste slatki. Oce ciko kupiti bona?
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5016 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/02/2024 : 13:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Prije nekoliko godina jedan forumaš izrekao je znakovitu rečenicu,citiram:"Pajseri jedni kakvog čoveka oteraste"
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25420 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/02/2024 : 13:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hoćete se smiriti?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/02/2024 : 13:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tiče da, napisao sam svoje. Ako ovi nastave onda ne znam. Al mislim da neće to je njihov nivo pod.ebavanje.
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 18/02/2024 : 16:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
quote:

Manhunteru

Moji problemi su počeli kad sam napisao: podrška moderatorima. Tada je odnos napada na oba moderatora bio podjednak s vremenom se izrodilo ovo što se izrodilo. Dobrim djelom je i sam mladjo zaslužan iako istina za volju isprovociran. Imam nekakvo peto i pol čulo kad se radi o nepravdi, mada se ponekad ponašam kao slon u staklari kad osjetim nepravu činjenju prema nekom.

Krugeru,

moji su "problemi" poceli kad sam jednog glupog dana, po prvi put u preko 10 godina forumaskoga staza, otvorio Svastaru. Zagolicalo me bilo zasto bi dupli, osoba i forumas kojeg inace jako cijenim, zalazio u tu prcvarnicu. Ti i ja se tada nismo znali, nisam ti znao niti nick, a isto vrijedi i za dsormaza i ostatak ostataka krscanstva i hrvatstva na ovom forumu. Zgadivsi se, medjutim, nad Mladjenovicevom bahatoscu, samovoljom i siledzijskom torturom koje je bez kontrole provodio nad vama ("jer vi to zasluzujete") i sazalivsi se nad time kako stojite sami protiv legije staljinista (i ne pitajuci se zasto si to radite, kad bi forum trebao biti mjesto za razonodu, a ne zivciranje nad cinjenicom da je netko nesto rekao na internetu), i smatrajuci da je vrijedno reci: "Ne, nece biti da domoljubne i krscanske vrednote zastupaju samo relativno lose obrazovani ljudi iz provincije - evo, ja ne odgovaram ni jednoj od vasih uobicajenih etiketa, a dijelim takve stavove', stao sam vam u obranu. Izlozio sam udarima ne svoje clanstvo na forumu (za koje me nije nikada bilo briga) nego, kao osoba s imenom i prezimenom, svoj osobni renome kako bih vas branio. Mladjenovic je na moje pisanje, naravno, odgovorio nizom ne samo progresivno apsurdnih banova nego i jos apsurdnijih etiketa i uvreda. Ja sam smatrao da je to upravo ono sto i zelim, jer sam racunao da ce odredjeni ljudi reagirati i da ce toj smijuriji od njegove moderature napokon doci kraj. (Na stranu kojekakve svjetonazorske razmirice - gdje to jos ima da moderator forumasa pita pije li konjak s ledom, ne bi li ovaj odgovorio potvrdno pa ga moderator ismijavao kao seljacinu?!) Ispostavilo se da je (javno, meni znano) reagirao samo jedan, cija rijec nije imala tezinu koju sam bio pretpostavljao da ce imati. Na koncu je doslo cak i do toga da mi je Mladjenovic udarao banove zbog toga sto sam, navodno, nekome nesto rekao IZVAN foruma. ("Bravo, ne vidimo mi sve (ono sto na forumu NE PISE) - vi nam javljajte tko vam je nesto privatno rekao pa cemo i takve izbacivati!") Istovremeno je, naravno, tolerirao da me se, kad je netko neovlasteno stavio moju fotku na forum, usporedjuje s Pavelicem. Ne izazvavsi reakciju kojoj sam se nadao, postigao nisam nista, osim da je hrpa anonimusa od Vardara pa do Triglava popamtila neke komadice razgovora iz igre pokvarenog telefona koje o meni, progresivnom demencijom, do dana danasnjeg ponavljaju. Vas obranio nisam, sebi sam zauvijek zgadio forum.
Sada je mladjo, na slucaju daleko benignijem ali iz nekog razloga znacajnijem, napokon prevrsio mjeru i u teoriji bi ovo mogao postati forum gdje se odrasli muskarci smiju s drugim odraslim muskarcima (i tintonom) razgovarati kao da nisu od stakla ili marmelade. I mozda bi se barem u teoriji mogla nekad dogoditi neka zanimljiva rasprava. (Nece, jer je doba foruma proslo, ali barem je vise ne prijeci neki ograniceni ogre koji bi i Erazma Rotterdamskog izbacio zbog "hejtanja".) Ali eto tebe, bezbroj puta gazenog, da dajes "podrsku moderatorima".
Krugeru, molim te! Ako ti je razonoda koju ti ovaj forum pruza dovoljan razlog da trpis neke stvari, to je OK. Vecina stvari u kojima na ovom svijetu uzivamo iziskuje da zauzvrat nesto podnosimo. Ali postedi me, molim te, svoje "podrske moderatorima". Na forumu ne moze biti ilegalnoga sadrzaja, raspirivanja mrznje i slicnih ocito nedopustivih stvari - sve drugo trebalo bi biti dozvoljeno, kao sto je dozvoljeno i u stvarnom zivotu. Na najboljim svjetskim fakultetima redovni profesori psuju kao kocijasi - zasto bi se na nekom stripovskom forumu netko s najmanjom vlascu ikad podarenom jednom ljudskom bicu nad drugim ubacivao u razgovor s: "N.N., pripazi na rijecnik!"? Nikakva podrska moderatorima, nego - Manhunteru, pliz sad ti isto odstupi ili barem prestani moderirati sve sto nije u stvarnom svijetu kaznjivo i nek se cijela ova saga jednom zauvijek zavrsi, ako je Markos stvarno mislio da nakon vas nece biti novih moderatora.

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40447 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2024 : 18:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Kruger
Zacudio bih se stari Svabo da ima zle krvi medju nama. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 48  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000