Ovo je bolje od Ck kupusa, veci format, tj format kakav treba da bude, znace se dinamika, sto je velika stvar, i cena ce biti niza od Ck. Plus slika na hrbatu.
Sa jedne strane se dobijaju najznacajnije price Marvel junaka, uvid h sve to, ali se ne dobijaju kompletni runovi, samo vecinom smisleno zaokruzeni delovi. Kod Kepa opet promasaj, ili dobijes prva dva trejda Astonishing X Mena, ajd ok, ali sta ako neko hoce i preostala dva.
To su nabacani kvazi best-of naslovi, bez pravih celina i hronologija, kakve i ČK izdaje. Ako bude originalni format, a obzirom da si do sada bojkotovao ČK Marvel između ostalog i ponajviše zbog formata, onda za tebe može da bude prilično interesantno.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Oće .urac! Vidiš da je Vuk izjavija da jaki igrači dolaze samo na sređeno tržište, što oni sad zahvaljujući njemu jesu jel’ te, dok je ode rečeno da smo na razini Slovenije sa izdavaštvom… Znači ništa, ostade EU ( Slo i Hr ) kratkih rukava… jadni li smo.😉
A gle iz priloženog se vidi da su raznorazni Vukovi podložni Crnogoričnom drveću i da se skrivaju pod Borovima. S obzirom da je dotični sredio tržište kako kaže sretno mu bilo. Ja se ipak nadam da s obzirom sta imaju na stranici ( Hr stranici ne rs ) - https://www.hachette.hr/o-nama/ da ce ipak to ići s obzirom na naše NESREĐENO tržište :) kako vučina čija repina viri iz nečega kaže. No vrijeme će pokazati. Živi bili pa vidjeli.
Oće .urac! Vidiš da je Vuk izjavija da jaki igrači dolaze samo na sređeno tržište, što oni sad zahvaljujući njemu jesu jel’ te, dok je ode rečeno da smo na razini Slovenije sa izdavaštvom… Znači ništa, ostade EU ( Slo i Hr ) kratkih rukava… jadni li smo.😉
A gle iz priloženog se vidi da su raznorazni Vukovi podložni Crnogoričnom drveću i da se skrivaju pod Borovima. S obzirom da je dotični sredio tržište kako kaže sretno mu bilo. Ja se ipak nadam da s obzirom sta imaju na stranici ( Hr stranici ne rs ) - https://www.hachette.hr/o-nama/ da ce ipak to ići s obzirom na naše NESREĐENO tržište :) kako vučina čija repina viri iz nečega kaže. No vrijeme će pokazati. Živi bili pa vidjeli.
Pa valjda me dovoljno znaš da možeš ispravno protumačiti koliko žalim što nam je tržište “nesređeno”.😉
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Znači, umesto da pričamo o novom izdavacu u Srbiji i najavljenim izdanjima sad ćemo da raspredamo o stanju na hrvatskom tržištu, kad će i da li će i kod njih, kao i o komentarima osobe koja je ko zna kad zadnji put pisala na ovom forumu.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Pošto mi je skrenuta pažnja da se na ovom mestu i dalje šire blatantne laži o tome šta sam rekao, uz nesakncionisane uvrede, istine radi osećam neprijatnu dužnost da se ulogujem.
Rekao bih da očekujem da će autori tih besramnih laži pronaći makar zrno poštenja i izviniti se, ali znam da nemaju ni srama ni stida.
Peyo upade sa komentrom pa moram editirati na koga se ( iako je jasno ) odnosi post.
@KOMIKO
Ja sam prvi OVDJE spomenija tvoju izjavu o uređenom tržištu i dolasku jakih igrača. Tvoj odgovor izvjesnom Bojanu. U tom trenutku bila su samo dva komentara, njegov i tvoj. Od tih silnih FB grupa iskreno nisan ni zapamtija di san pročita ali kako vidimo pratiš forum pa možeš reagirati. Možda ne misliš na mene ( ali jedini sam ja spomenija tvoju izjavu pa... ) no kako god, ne vidim razlog za traženje isprike za tvoj citat. Ako je prema Marku, isključujem se... a opet množina je u tvojoj objavi pa..
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Tko o čemu, kurva o poštenju:) Inače, Vuče, nije uvreda kurvu nazvati kurvom, znaš? To je činjenično stanje. Jedini tko ovdje laže i nema stida ni srama si ti, Vuče. Mali, nebitni, iskompleksirani wannabe koji se osokoli kad se uguzi nekom puno većem pa onda krene ujedati naokolo kao bijesni pas. Nas i Belog puta/ČK/Hachettea tristo miliona!:)
Svaka tema na forumu posle par stranica postaje 'Stripovski ratovi' ☹️
Ja sam srećan dok god ostaju stripovski
Pa valjda me dovoljno znaš da možeš ispravno protumačiti koliko žalim što nam je tržište “nesređeno”.😉
Ma znam sam nisam mogao odoliti pa nataknuti neke tako vukove
Pošto mi je skrenuta pažnja da se na ovom mestu i dalje šire blatantne laži o tome šta sam rekao, uz nesakncionisane uvrede, istine radi osećam neprijatnu dužnost da se ulogujem.
Rekao bih da očekujem da će autori tih besramnih laži pronaći makar zrno poštenja i izviniti se, ali znam da nemaju ni srama ni stida.
Ajd da vidimo i to. Ak se dorbro sječam najavio si Blaina i to pompazno na sva zvona u stilu konačno sređenog tržišta a nisam vidio da je izašao.
Ajd da vidimo i to. Ak se dorbro sječam najavio si Blaina i to pompazno na sva zvona u stilu konačno sređenog tržišta a nisam vidio da je izašao.
Svasta nesto je on najavio sto nije izaslo i verovatno ce i tako ostati. Alak Siner je rekorder za to.
Trenutno citam Bouna i sva sreca da komiko nije dobio prava jer ne bih procitao ceo serijal za zivota. Ne volim ni ck ali barem su u kratkom roku zavrsili isti i prevod je odlican pa mogu fino da procitam u kontinuitetu (iako kvaitet izdanja nije bas na nivou, jedino je prva knjiga odlicno uradjena).
Zahvaljujem.. na jesen u dvije knjige. Nije mi bas po volji ali sta je tu je.. Inace cjeli projekat mi se cini malo preambiciozan.. 100 stripova za 4 godine? Dobro da veseli cetvrtak nije krenuo sa ovim..