forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hachette Srbija - Marvelova kolekcija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/02/2024 : 18:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:
Originally posted by jgoran5

Ajd da vidimo i to. Ak se dorbro sječam najavio si Blaina i to pompazno na sva zvona u stilu konačno sređenog tržišta a nisam vidio da je izašao.

Svasta nesto je on najavio sto nije izaslo i verovatno ce i tako ostati. Alak Siner je rekorder za to.

Trenutno citam Bouna i sva sreca da komiko nije dobio prava jer ne bih procitao ceo serijal za zivota. Ne volim ni ck ali barem su u kratkom roku zavrsili isti i prevod je odlican pa mogu fino da procitam u kontinuitetu (iako kvaitet izdanja nije bas na nivou, jedino je prva knjiga odlicno uradjena).

meni bi bilo draže da je Komiko dobio prava na Bouna,pa makar sačekao. Dobar je Nikolin prevod,ali još bi mi bilo draže da ga je Milan uradio.Ubeđen sam da bi Vuk uradio bolji izbor papira,onaj ČK sjajni mi se ne sviđa.Jebi ga,znam da to većini je malobitno,ali meni jeste.
Ovako čekam izdanje OZ komiksa.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 18/02/2024 18:01:46
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2700 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 18/02/2024 : 18:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Takodje.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 18/02/2024 : 18:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Tko o čemu, kurva o poštenju:) Inače, Vuče, nije uvreda kurvu nazvati kurvom, znaš? To je činjenično stanje.
Jedini tko ovdje laže i nema stida ni srama si ti, Vuče. Mali, nebitni, iskompleksirani wannabe koji se osokoli kad se uguzi nekom puno većem pa onda krene ujedati naokolo kao bijesni pas. Nas i Belog puta/ČK/Hachettea tristo miliona!:)

Svaka ti je ka' Njegoševa! Kad sam ovo procitao odustao sam od komentara koji bi doveo do toga da me banuju na nedelju dana. XD
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8001 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/02/2024 : 19:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

quote:
Originally posted by borg

Ide Planeta u dve knjige. 16. i 17.

Zahvaljujem.. na jesen u dvije knjige. Nije mi bas po volji ali sta je tu je..
Inace cjeli projekat mi se cini malo preambiciozan.. 100 stripova za 4 godine? Dobro da veseli cetvrtak nije krenuo sa ovim..

Da je krenuo VČ bilo bi 100 knjiga za 125 godina. Bez šale.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8001 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/02/2024 : 19:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Komiko za 200.

Ali videćemo hoće li i ovi to izgurati.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1490 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 18/02/2024 : 20:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:
Originally posted by Markos

Tko o čemu, kurva o poštenju:) Inače, Vuče, nije uvreda kurvu nazvati kurvom, znaš? To je činjenično stanje.
Jedini tko ovdje laže i nema stida ni srama si ti, Vuče. Mali, nebitni, iskompleksirani wannabe koji se osokoli kad se uguzi nekom puno većem pa onda krene ujedati naokolo kao bijesni pas. Nas i Belog puta/ČK/Hachettea tristo miliona!:)

Svaka ti je ka' Njegoševa! Kad sam ovo procitao odustao sam od komentara koji bi doveo do toga da me banuju na nedelju dana. XD

Ne bi bila neka šteta, veruj mi

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

227 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 19/02/2024 : 10:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by KOMIKO

Pošto mi je skrenuta pažnja da se na ovom mestu i dalje šire blatantne laži o tome šta sam rekao, uz nesakncionisane uvrede, istine radi osećam neprijatnu dužnost da se ulogujem.

Rekao bih da očekujem da će autori tih besramnih laži pronaći makar zrno poštenja i izviniti se, ali znam da nemaju ni srama ni stida.

Ajd da vidimo i to. Ak se dorbro sječam najavio si Blaina i to pompazno na sva zvona u stilu konačno sređenog tržišta a nisam vidio da je izašao.

Najavio je coveku vuk da ce izaci, ali nije obecao tacan datum. Vidis da je bio zauzet nadmetanjem sa druga 2 srpska izdavaca za eKSklUziVnu liCeNCu. Izaci ce, palako, nece globalno zagrevanje nidje...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 19/02/2024 : 13:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Gde štampaju ove Marvele?
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2438 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 19/02/2024 : 13:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Gde štampaju ove Marvele?

Obično u Kini.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 19/02/2024 13:51:57
Go to Top of Page

Largo
New Member

284 Posts

Member since 23/06/2021

Posted - 19/02/2024 : 14:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Largo a Private Message  Reply with Quote
Vec su se pojavili na nekim kioscima.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/02/2024 : 14:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Largo

Vec su se pojavili na nekim kioscima.

Slike molim kada netko kupi.

Fala lipa

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2805 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 19/02/2024 : 15:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Ja bio, kažu dobili ali ne smeju danas da prodaju, 'dođi sutra'
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
515 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 19/02/2024 : 16:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
Sliku imas na:
https://darkwoodforum.rs/index.php/topic,54607.msg681618.html#msg681618
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2805 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 19/02/2024 : 19:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Evo i video prvog prodatog/kupljenog primerka:

https://youtu.be/p03GcUaBFXQ?si=B4x5WgWMxJmT5yge

Edited by - jagodanbg on 19/02/2024 20:14:03
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 19/02/2024 : 19:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Ko je prvi kupio to je diskutabilno, ali dobro, svakako ekipu sa te grupe ne volEm. Nazalost neki su bili na putu ceo dan pa tek sada kace slike za svoje drugare sa foruma:

Stampaju braca Rumuni u stampariji Rotolito, dok je adaptaciju i pripremu radila nasa i vasa omiljena Turobna Knjiga.

Stranice nisu numerisane ali ih ima 102.
Poredjeno sa Turobnim izdanjem iz dva dela koje broji 360 stranica... poprilicno redukovana verzija.

Za mene je ovo DOA, poklonicu nekom detetu, a uzeo sam ga odmah pre pocetka prodaje sutra kako bih vam slikao i pogledao svojim ocima da li je to vredno paznje. Sto se mene tice - nije.

Edited by - mladeNS on 19/02/2024 20:54:24
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/02/2024 : 20:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Znači ide 100 knjiga? Koliko ima ukupno 240 ili i više?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2130 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 19/02/2024 : 20:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Kako misliš redukovana verzija? Izbačeni dodatni materijali ili izbačeni delovi stripa?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2805 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 19/02/2024 : 20:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ko je prvi kupio to je diskutabilno, ali dobro, svakako ekipu sa te grupe ne volEm. Nazalost neki su bili na putu ceo dan pa tek sada kace slike za svoje drugare sa foruma:

Stampaju braca Rumuni u stampariji Rotolito, dok je adaptaciju i pripremu radila nasa i vasa omiljena Turobna Knjiga.

Poredjeno sa Turbnim izdanjem iz dva dela koje broji 360 stranica... poprilicno redukovana verzija.

Za mene je ovo DOA, poklonicu nekom detetu, a uzeo sam ga odmah pre pocetka prodaje sutra kako bih vam slikao i pogledao svojim ocima da li je to vredno paznje. Sto se mene tice - nije.

Ok, prvi si, oprosti što sam pomislio da ti je neko ukrao skidanje mraka 😂
Bože čime se ti baviš, imaš 40+ godina i bitno ti je da li si prvi kupio dečiji strip na trafici

Edited by - jagodanbg on 19/02/2024 20:21:45
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 19/02/2024 : 20:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

quote:

Poredjeno sa Turbnim izdanjem iz dva dela koje broji 360 stranica... poprilicno redukovana verzija.

Bože čime se ti baviš, imaš 40+ godina i bitno ti je da li si prvi kupio dečiji strip na trafici

Hteo sam nesto da ti napisem, ali, znas ti sve i sam, zato ovo radis... Ziv bio Jagodo rumena, nadam se da se osecas jace sad, kompenzuj i dalje kroz ovakve komentare.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 19/02/2024 : 20:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako misliš redukovana verzija? Izbačeni dodatni materijali ili izbačeni delovi stripa?

Mislio sam u poredjenju sa izdanjem CK koje je u dva dela sa ukupnim brojem strana 360. Ili u poredjenju sa ovim, koji god da izaberes. https://www.amazon.com/Spider-Man-Birth-Venom-Jim-Shooter/dp/0785124985.
Amazing Spider-Man 252-259, 300, 315-317; Web of Spider-Man 1; material from Secret Wars 8; Fantastic Four 274; Peter Parker, the Spectacular Spider-Man 100; Amazing Spider-Man 298-299, Annual 25.
Dok je u ovom izdanju Amazing Spider-Man 252, 256, 257, 258, 259, 300 + Web of Spiderman 1.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2700 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 19/02/2024 : 20:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Jbg, cim je Chmarna Knjiga umesana, ne moze biti dobro.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1945 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 19/02/2024 : 20:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jagodanbg

quote:

Hteo sam nesto da ti napisem, ali, znas ti sve i sam, zato ovo radis... Ziv bio Jagodo rumena, nadam se da se osecas jace sad, kompenzuj i dalje kroz ovakve komentare.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2130 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 19/02/2024 : 21:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mislio sam u poredjenju sa izdanjem CK koje je u dva dela sa ukupnim brojem strana 360. Ili u poredjenju sa ovim, koji god da izaberes. https://www.amazon.com/Spider-Man-Birth-Venom-Jim-Shooter/dp/0785124985.
Amazing Spider-Man 252-259, 300, 315-317; Web of Spider-Man 1; material from Secret Wars 8; Fantastic Four 274; Peter Parker, the Spectacular Spider-Man 100; Amazing Spider-Man 298-299, Annual 25.
Dok je u ovom izdanju Amazing Spider-Man 252, 256, 257, 258, 259, 300 + Web of Spiderman 1.

Poizbacivali sve što su mogli... Ovo mu dođe neki Marvel za predškolce... Uzeću sinu ovaj broj i eventualno još jedan- dva ako bude imao neki koji želi. I to je to...

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Largo
New Member

284 Posts

Member since 23/06/2021

Posted - 19/02/2024 : 21:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Largo a Private Message  Reply with Quote
Znači izbacuju stranice stripa, wtf???
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2805 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 19/02/2024 : 21:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Baš bedak što je izdanje sakato, tako da ću preskočiti.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000