Author |
Topic |
|
crotemplar
Starting Member
13 Posts
Member since 15/12/2012 |
Posted - 20/02/2024 : 09:24:24
|
Vidim član zaključan zbog nejavljanja i neplaćanja aukcija. Meni se dogodilo isto s navedenim članom, no kontaktirao sam ga preko mobitela, čovjek se ispričao zbog određenih obiteljskih situacija, ne bi sad detaljno ipak je to privatna stvar, i odmah po toj mojoj poruci uplatio za osvojene stripove. Kasnio je poprilično, nije se javio, naživciralo me, ali na kraju jest dao razlog koji ja prihvaćam i najbitnije osvojene aukcije su realizirane... Pa eto, tko mu je nešto prodao može probat whapp porukom, možda i vi izgladite stvari. Ne poznam ga i ne znam jel istina što mi je rekao i hoće li i vama platiti što duguje... al eto, ko želi nek proba
|
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Member since 04/12/2019 |
Posted - 20/02/2024 : 10:55:49
|
Ne znam kakve "situacije" mogu biti a i ne interesira me više, da se ne javljaš na brojne poruke i pozive pa i WhatsApp-om kojeg se spominje, a s druge strane vidi se da je većinu tog vremena (u mom slučaju puna dva tjedna) i dalje aktivan na aukcijama kroz prodaju, kupnju i ostavljanje komentara - alllaa |
|
|
crotemplar
Starting Member
13 Posts
Member since 15/12/2012 |
Posted - 20/02/2024 : 11:22:43
|
Ja razumijem, samo velim meni je bilo bitno da realiziram te osvojene aukcije, da nije odgovorio na 2. whapp poruku i ja bi stisnuo negativan komentar... Ovo sam pišem ak netko ima volje natezat se oko realizacije, meni se ovaj put isplatilo |
|
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Member since 04/12/2019 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5305 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 23/02/2024 : 13:55:22
|
Auu…sada tek vidim ovo. Meni se čovjek javio prije nego su završile sve aukcije koje je kupovao od mene, a nakon isteka ništa. Sada vidim da je u samo tjedan dana skupio nevjerovatnih 7 negativnih. Očito je da je u kratkom vremenu kupovao previše toga na previše strana da bi uopće sve to mogao ispratiti. Ja mu neću dati negativni jer sada ionako nije u mogućnosti vidjeti što je i od koga kupovao…neka proba riješiti sa prodavačima ove aukcije na kojima je zaradio brzinske negativne i pretvori ih u pozitivne, pa ćemo možda poslovati kada budemo u mogućnosti. |
|
|
vknez
Average Member
Croatia
605 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
|
Topic |
|