Diskac je trazio da postavim slike kolekcije koja trenutno izlazi na kioscima a radi se o starim automobilima. Napravio sam i parking policu za njih pa evo:
Neki momak iz Zrenjanina pravi to po narudzbini. U zavisnosti od broja automobila, razmere.. A mozes da biras i belu varijantu. Meni je ova izgledala lepse. Za 80 mesta u ovoj razmeri mene izaslo negde oko 200 EUR.
Ovaj kljuc na ormaru sa figuricama je tu s razlogom? Ne vjeruješ ženi? :P
Mislim da ne vjeruje djeci, rekao bih da su ovo tatine igračke.
Sawitchu, ova garaža ti je baš jebena, ali baš baš. Jako mi se sviđa ideja!
A izbor auta ti je isto dojajački, baš me zanima da li je to isto ovo što sada izlazi kod nas (po kotačima bi rekao da su ovi tvoji dosta veći i vj i detaljniji, ovaj naš Fićo je baš jako mali; kaže 1:60), onaj dan sam odmah kupio Fiću i sada čekam ove druge starudije, ali u najavi su neki meni trenutno nezanimljivi auti. Slj tjedan ide ona hipijevski VW kombi, njega ću mislim uzeti, ali me npr Mercedes puch G ne zanima ni pod razno. Buba, Spaček, Stole, Južina, Tristač, Pezejac, Katrica,Petica, Golf 1 i 2...taj đir. Doslovno to što ti imaš na polici.
EDIT: Sada još malo gledam, mislio sam da je ono Punto, a onda skužim Florida!
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Da, da, to je ta serija sto ide na kioscima. Kod nas je za sada 12 brojeva izaslo. Malo smo ispred vas. Po meni vredi imati to. Metalni su, lepo uradjeni.
Neki momak iz Zrenjanina pravi to po narudzbini. U zavisnosti od broja automobila, razmere.. A mozes da biras i belu varijantu. Meni je ova izgledala lepse. Za 80 mesta u ovoj razmeri mene izaslo negde oko 200 EUR.
... onaj dan sam odmah kupio Fiću i sada čekam ove druge starudije,
EDIT: Sada još malo gledam, mislio sam da je ono Punto, a onda skužim Florida!
Ima li tvoj primjerak stakla na prednjim vratima? Danas uzeo fiću, bez stakla na prednjim vratima, ne znam je li serijski tako napravljen ili je ovaj sa greškom.
Baš sam se nasmijao kad sam skužio Floridu, ne mogu vjerovat da su i taj model napravili.. odlično.