Author |
Topic |
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 23/02/2024 : 23:04:43
|
Tja, kakvo izdanje, takva i konstrukcija; njima nije stalo da se čitaoci upoznaju sa Tajnim ratovima osim ako ne KUPE baš izdanje ČK.
Dakle, nikakve pozajmice, menjaže, raspitivanje po kuloarima, šuškanja ili došaptavanja ne dolaze u obzir.
Il' KUPOVINA upravo ČK izdanja, il' propas'.
I posle se neko pita odakle animozitet prema njima... pa, odatle. |
Piši propalo! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1491 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 24/02/2024 : 00:14:48
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Tja, kakvo izdanje, takva i konstrukcija; njima nije stalo da se čitaoci upoznaju sa Tajnim ratovima osim ako ne KUPE baš izdanje ČK.
Dakle, nikakve pozajmice, menjaže, raspitivanje po kuloarima, šuškanja ili došaptavanja ne dolaze u obzir.
Il' KUPOVINA upravo ČK izdanja, il' propas'.
I posle se neko pita odakle animozitet prema njima... pa, odatle.
Još jedan vizionarski potez zlog mastermajnda Bore. Samo šteta što prvog dela nema na lageru, inače bi to planulo nakon ove subliminalne poruke. |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2439 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 24/02/2024 : 11:01:05
|
prvo Srbija, onda cela "regija Adriatik"...
Hachette Fascicoli’s mission is to publish and sell partwork products from the group in Italy, Roumania, Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary, Greece, Bulgaria, Cyprus, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro. |
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 24/02/2024 11:02:28 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2174 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 24/02/2024 : 11:51:41
|
Sta je Slovenija skrivila da se nije nasla na listi..
Inace steta sto nam je suis toliko ogadio toliko toga da covek ne moze da se veseli ni kada krenu ovako nazovimo ambiciozni projekti
licno me retko sta od marvela interesuje pa me zaobilazenje ovoga bas ne tangira previse |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 24/02/2024 11:53:07 |
|
|
midragan
Starting Member
34 Posts
Member since 29/04/2021 |
Posted - 24/02/2024 : 13:36:00
|
quote: Originally posted by cerichus
quote: Originally posted by Kum Ruzvelt
Jel zna neko koji ce konkretno naslovi ici u ovoj ediciji? Planeta Hulk me zanima..
Ići će to. Ima plan izdavanja na njihovoj stranici.
Pitanje za poznavaoce "marvelizma", sta je od ovih 100 knjiga za ne propustiti? Planeta Hulk je nesto sto sam propustio u DW izdanju i to mi za sada deluje kao prvi pik... |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8023 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40301 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1491 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 25/02/2024 : 11:58:15
|
quote: Originally posted by alexts
Agresivna je TV reklama za ovu ediciju.
Je l to dobro il loše? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8023 Posts
Posted - 25/02/2024 : 13:05:49
|
quote: Originally posted by henry
Je l to dobro il loše?
To je dobro. Mnogi klinci će je videti, a podložni su uticajima.
Ide priča, kako mladi slabo gledaju TV. To je tačno, samo manjim delom.
Konkretno, reklame će videti i dok ne gledaju TV, dok su u dnevnoj sobi sa roditeljima razgovaraju, ručaju itd (a TV uključen).
A mnoge druge TV sadržaje zakače preko interneta, mreža, Youtuba itd. Makar i delimično, ali neobavezne emisije i oni koji su klasični TV gledaoci ne gledaju uvek cele.
Reklame će uticati i na starije. |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2702 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 25/02/2024 : 15:03:35
|
Sto je odlicno, skrenuce paznju ljudima koji odavno ne kupuju stripove. Vremenom ce mozda neko uzeti i izdanja ostalih izdavaca, to tako ide, krug se siri, a ne zatvara poput Suisa...
Znam ljude koji su kupovali 100 licnosti, i ostale Deagostini i sl projekte, a niti kupuju redovno knjige i stripove. Tako da veliki igraci su itekako potrebni, to ce na koncu pomoci svima, najvise onima koji rade kako treba. Iskreno, mnogo sam vise upliva ocekivao od Lagune, imaju resurse, a mnog9 se stide. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10354 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40301 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
jagodanbg
Senior Member
2812 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 25/02/2024 : 20:49:23
|
quote: Originally posted by henry
Je l to dobro il loše?
To je dobro. Mnogi klinci će je videti, a podložni su uticajima.
Ide priča, kako mladi slabo gledaju TV. To je tačno, samo manjim delom.
Konkretno, reklame će videti i dok ne gledaju TV, dok su u dnevnoj sobi sa roditeljima razgovaraju, ručaju itd (a TV uključen).
A mnoge druge TV sadržaje zakače preko interneta, mreža, Youtuba itd. Makar i delimično, ali neobavezne emisije i oni koji su klasični TV gledaoci ne gledaju uvek cele.
Reklame će uticati i na starije.
Ako se reklamiraju na Areni onda im je ciljna grupa 'stariji'. Ako hoće da privuku mlađe, onda definitivno treba da angažuju nekog TikTokera i Youtube-ra |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8023 Posts
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1854 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 02/03/2024 : 19:35:37
|
quote: Originally posted by BiDi
Hachette Fascicoli’s mission is to publish and sell partwork products from the group in Italy, Roumania, Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary, Greece, Bulgaria, Cyprus, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro.
Od kuda je ova informacija? Mislio sam nabavljati ovo iz Srbije, a sad ne znam dali da uzimam ako ce izlaziti i u Hrvatskoj. |
|
|
djuk
Starting Member
Serbia
64 Posts
Member since 28/10/2011 |
|
night
Senior Member
Serbia
1608 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 03/03/2024 : 14:43:02
|
quote: Originally posted by djuk
Na kojim mestima ovo može u Beogradu da se kupi? Gledao sam danas u Merkatoru i na kisoku ispred (na ulici) i nemaju.
Ja sam uzeo u kiosku u Kneza Milosa, kod Londona. Mozda se na pojedinim mestima i prodalo. |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2439 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 03/03/2024 : 16:01:55
|
quote: Originally posted by IGMAN2
quote: Originally posted by BiDi
Hachette Fascicoli’s mission is to publish and sell partwork products from the group in Italy, Roumania, Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary, Greece, Bulgaria, Cyprus, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro.
Od kuda je ova informacija? Mislio sam nabavljati ovo iz Srbije, a sad ne znam dali da uzimam ako ce izlaziti i u Hrvatskoj.
Imaš oficielnu stranicu Hachette Fasciocoli, ogranka grupe Hachette koji ide na kioske u ovom regionu. Tamo piše. Za više informacija pitaj njih.
Zanimljivo, da Hrvatsku imaju upisanu več podulje a Srbiju su dodali u poslednje vreme.
Starija verzija teksta:
Hachette Fascicoli is a leading player in Italy’s partworks market, while also marketing its products in Greece, Romania, the Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary and Bulgaria.
imaš Marvel logo na stranici https://www.hachette.hr/o-nama/
STRIPOVI Uđite u fantastični svijet stripova i otkrijte najuvjerljivije priče o velikim superherojima, nevjerojatni svijet manga i bezvremene klasike.
|
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 03/03/2024 16:11:23 |
|
|
leshwolsh
New Member
Serbia
272 Posts
Member since 04/06/2006 |
Posted - 04/03/2024 : 10:25:16
|
Na kojim mestima ovo može u Beogradu da se kupi? Gledao sam danas u Merkatoru i na kisoku ispred (na ulici) i nemaju.
Pogledao si na 2 mesta i zaključio si da su rasprodati. U Beogradu je ostalo još 5000 kiosaka. Možda da probaš na nekom od njih ?
Evo naprimer, relativno blizu Merkatora ti je 38. blok tu na kiosku imaš još primeraka. |
https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured |
Edited by - leshwolsh on 04/03/2024 10:28:12 |
|
|
djuk
Starting Member
Serbia
64 Posts
Posted - 04/03/2024 : 17:59:19
|
quote: Originally posted by leshwolsh
Pogledao si na 2 mesta i zaključio si da su rasprodati. U Beogradu je ostalo još 5000 kiosaka. Možda da probaš na nekom od njih ?
Evo naprimer, relativno blizu Merkatora ti je 38. blok tu na kiosku imaš još primeraka.
Skoro da si u pravu. Pogledao sam na dva mesta i zaključio da ih tu nema, a ne da su rasprodati i pitao da li neko zna gde ih ima, kako ne bih tražio na preostalih 4998 mesta. Lepo se javiš i kažeš da ti znaš, ja ti se zahvalim i odem da kupim. Što ću i da uradim.
|
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
panda
New Member
Serbia
256 Posts
Member since 30/10/2011 |
Posted - 04/03/2024 : 19:01:22
|
Evo naprimer, relativno blizu Merkatora ti je 38. blok tu na kiosku imaš još primeraka.
Skoro da si u pravu. Pogledao sam na dva mesta i zaključio da ih tu nema, a ne da su rasprodati i pitao da li neko zna gde ih ima, kako ne bih tražio na preostalih 4998 mesta. Lepo se javiš i kažeš da ti znaš, ja ti se zahvalim i odem da kupim. Što ću i da uradim.
Ne znam da li ti je blizu - ispred ulaza u pijacu u bloku 70 sa strane Piramide ima tezga sa uglavnom ovim Hachette, Veseli Cetvrtak i erotskim naslovima (sve sto valja). Prosao sam juce i lik je imao bar 10 ovih Marvela naslagano. |
Edited by - panda on 04/03/2024 19:01:48 |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2812 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 04/03/2024 : 22:03:29
|
Javljaju uticajni jućuberi na intagramu da će biti ovih izdanja u Alan Fordu |
Edited by - jagodanbg on 04/03/2024 22:37:45 |
|
|
djuk
Starting Member
Serbia
64 Posts
Posted - 04/03/2024 : 22:15:03
|
quote: Originally posted by panda
Pogledao si na 2 mesta i zaključio si da su rasprodati. U Beogradu je ostalo još 5000 kiosaka. Možda da probaš na nekom od njih ? Evo naprimer, relativno blizu Merkatora ti je 38. blok tu na kiosku imaš još primeraka.
Ne znam da li ti je blizu - ispred ulaza u pijacu u bloku 70 sa strane Piramide ima tezga sa uglavnom ovim Hachette, Veseli Cetvrtak i erotskim naslovima (sve sto valja). Prosao sam juce i lik je imao bar 10 ovih Marvela naslagano.
Hvala, nije baš blizu ali nije ni daleko. Prolazim povremeno i tuda. Pogledaću.Obišao sam još dva kioska u okolini i nema. Na jednom su upućeni, kažu stiže sutra U drugom kaže prodavac kako ga baš malopre isto neko pitao, ali da ga već nekoliko dana kod njega više nema. Izgleda narod zainteresovan. Makar za 299 din. Isto kao i ja. |
|
|
Topic |
|