forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hachette Srbija - Marvelova kolekcija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 23/02/2024 : 23:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Tja, kakvo izdanje, takva i konstrukcija; njima nije stalo da se čitaoci upoznaju sa Tajnim ratovima osim ako ne KUPE baš izdanje ČK.

Dakle, nikakve pozajmice, menjaže, raspitivanje po kuloarima, šuškanja ili došaptavanja ne dolaze u obzir.

Il' KUPOVINA upravo ČK izdanja, il' propas'.

I posle se neko pita odakle animozitet prema njima... pa, odatle.

Piši propalo!
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1491 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 24/02/2024 : 00:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

Tja, kakvo izdanje, takva i konstrukcija; njima nije stalo da se čitaoci upoznaju sa Tajnim ratovima osim ako ne KUPE baš izdanje ČK.

Dakle, nikakve pozajmice, menjaže, raspitivanje po kuloarima, šuškanja ili došaptavanja ne dolaze u obzir.

Il' KUPOVINA upravo ČK izdanja, il' propas'.

I posle se neko pita odakle animozitet prema njima... pa, odatle.

Još jedan vizionarski potez zlog mastermajnda Bore.
Samo šteta što prvog dela nema na lageru, inače bi to planulo nakon ove subliminalne poruke.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2439 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 24/02/2024 : 11:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
prvo Srbija, onda cela "regija Adriatik"...

Hachette Fascicoli’s mission is to publish and sell partwork products from the group in Italy, Roumania, Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary, Greece, Bulgaria, Cyprus, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 24/02/2024 11:02:28
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2174 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 24/02/2024 : 11:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Sta je Slovenija skrivila da se nije nasla na listi..

Inace steta sto nam je suis toliko ogadio
toliko toga da covek ne moze da se veseli ni kada krenu ovako nazovimo ambiciozni projekti

licno me retko sta od marvela interesuje pa
me zaobilazenje ovoga bas ne tangira previse

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 24/02/2024 11:53:07
Go to Top of Page

midragan
Starting Member

34 Posts

Member since 29/04/2021

Posted - 24/02/2024 : 13:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send midragan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus

quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

Jel zna neko koji ce konkretno naslovi ici u ovoj ediciji? Planeta Hulk me zanima..

Ići će to. Ima plan izdavanja na njihovoj stranici.

Pitanje za poznavaoce "marvelizma", sta je od ovih 100 knjiga za ne propustiti?
Planeta Hulk je nesto sto sam propustio u DW izdanju i to mi za sada deluje kao prvi pik...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8023 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/02/2024 : 19:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Agresivna je TV reklama za ovu ediciju.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/02/2024 : 22:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja na Areni gledam ceo dan :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1491 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 25/02/2024 : 11:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Je l to dobro il loše?

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8023 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/02/2024 : 13:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:

Je l to dobro il loše?

To je dobro. Mnogi klinci će je videti, a podložni su uticajima.

Ide priča, kako mladi slabo gledaju TV. To je tačno, samo manjim delom.

Konkretno, reklame će videti i dok ne gledaju TV, dok su u dnevnoj sobi sa roditeljima razgovaraju, ručaju itd (a TV uključen).

A mnoge druge TV sadržaje zakače preko interneta, mreža, Youtuba itd. Makar i delimično, ali neobavezne emisije i oni koji su klasični TV gledaoci ne gledaju uvek cele.

Reklame će uticati i na starije.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2702 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 25/02/2024 : 15:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Sto je odlicno, skrenuce paznju ljudima koji odavno ne kupuju stripove. Vremenom ce mozda neko uzeti i izdanja ostalih izdavaca, to tako ide, krug se siri, a ne zatvara poput Suisa...

Znam ljude koji su kupovali 100 licnosti, i ostale Deagostini i sl projekte, a niti kupuju redovno knjige i stripove. Tako da veliki igraci su itekako potrebni, to ce na koncu pomoci svima, najvise onima koji rade kako treba. Iskreno, mnogo sam vise upliva ocekivao od Lagune, imaju resurse, a mnog9 se stide.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10354 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/02/2024 : 19:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Prijatelj je skupljao ove De Agostini Disney figure:

https://www.catawiki.com/en/l/43141911-disney-parade-collection-serie-completa-nn-1-60-deagostini-first-edition

Odlično izgledaju uživo, prilično su velike.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2024 : 19:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kako su dobre!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2812 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 25/02/2024 : 20:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by henry

quote:

Je l to dobro il loše?

To je dobro. Mnogi klinci će je videti, a podložni su uticajima.

Ide priča, kako mladi slabo gledaju TV. To je tačno, samo manjim delom.

Konkretno, reklame će videti i dok ne gledaju TV, dok su u dnevnoj sobi sa roditeljima razgovaraju, ručaju itd (a TV uključen).

A mnoge druge TV sadržaje zakače preko interneta, mreža, Youtuba itd. Makar i delimično, ali neobavezne emisije i oni koji su klasični TV gledaoci ne gledaju uvek cele.

Reklame će uticati i na starije.

Ako se reklamiraju na Areni onda im je ciljna grupa 'stariji'.
Ako hoće da privuku mlađe, onda definitivno treba da angažuju nekog TikTokera i Youtube-ra
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8023 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/02/2024 : 22:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Na svim kanalima!
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1854 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 25/02/2024 : 22:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Malo mi ovakve stvari jeftine...

Ovaj prevod je bukvalno copy/paste iz izdanja ČK.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 02/03/2024 : 19:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BiDi

Hachette Fascicoli’s mission is to publish and sell partwork products from the group in Italy, Roumania, Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary, Greece, Bulgaria, Cyprus, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro.

Od kuda je ova informacija?
Mislio sam nabavljati ovo iz Srbije, a sad ne znam dali da uzimam ako ce izlaziti i u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

djuk
Starting Member

Serbia
64 Posts

Member since 28/10/2011

Posted - 03/03/2024 : 13:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send djuk an AOL message  Send djuk a Private Message  Reply with Quote
Na kojim mestima ovo može u Beogradu da se kupi?
Gledao sam danas u Merkatoru i na kisoku ispred (na ulici) i nemaju.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1608 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 03/03/2024 : 14:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djuk

Ja sam uzeo u kiosku u Kneza Milosa, kod Londona. Mozda se na pojedinim mestima i prodalo.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2439 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 03/03/2024 : 16:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by BiDi

Od kuda je ova informacija?
Mislio sam nabavljati ovo iz Srbije, a sad ne znam dali da uzimam ako ce izlaziti i u Hrvatskoj.

Imaš oficielnu stranicu Hachette Fasciocoli, ogranka grupe Hachette koji ide na kioske u ovom regionu. Tamo piše. Za više informacija pitaj njih.

Zanimljivo, da Hrvatsku imaju upisanu več podulje a Srbiju su dodali u poslednje vreme.

Starija verzija teksta:

Hachette Fascicoli is a leading player in Italy’s partworks market, while also marketing its products in Greece, Romania, the Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary and Bulgaria.

imaš Marvel logo na stranici

https://www.hachette.hr/o-nama/

STRIPOVI
Uđite u fantastični svijet stripova i otkrijte najuvjerljivije priče o velikim superherojima, nevjerojatni svijet manga i bezvremene klasike.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 03/03/2024 16:11:23
Go to Top of Page

leshwolsh
New Member

Serbia
272 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 04/03/2024 : 10:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit leshwolsh's Homepage  Send leshwolsh a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pogledao si na 2 mesta i zaključio si da su rasprodati. U Beogradu je ostalo još 5000 kiosaka. Možda da probaš na nekom od njih ?

Evo naprimer, relativno blizu Merkatora ti je 38. blok tu na kiosku imaš još primeraka.

https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured

Edited by - leshwolsh on 04/03/2024 10:28:12
Go to Top of Page

djuk
Starting Member

Serbia
64 Posts

Member since 28/10/2011

Posted - 04/03/2024 : 17:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send djuk an AOL message  Send djuk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leshwolsh

quote:

Pogledao si na 2 mesta i zaključio si da su rasprodati. U Beogradu je ostalo još 5000 kiosaka. Možda da probaš na nekom od njih ?

Evo naprimer, relativno blizu Merkatora ti je 38. blok tu na kiosku imaš još primeraka.

Skoro da si u pravu.
Pogledao sam na dva mesta i zaključio da ih tu nema, a ne da su rasprodati i pitao da li neko zna gde ih ima, kako ne bih tražio na preostalih 4998 mesta.
Lepo se javiš i kažeš da ti znaš, ja ti se zahvalim i odem da kupim.
Što ću i da uradim.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 04/03/2024 : 18:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Pa ko može da zna na kom su kiosku definitvno ostali :D
Ja sam video kod mene na Kosi da ga ima, ali 10 minuta kasnije kad sam se vratio je otišao. :D
A i plus pišeš 38. i Merkator, pa tu u radijusu bar ima 30 kioska! :D

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
256 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 04/03/2024 : 19:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Skoro da si u pravu.
Pogledao sam na dva mesta i zaključio da ih tu nema, a ne da su rasprodati i pitao da li neko zna gde ih ima, kako ne bih tražio na preostalih 4998 mesta.
Što ću i da uradim.

Ne znam da li ti je blizu - ispred ulaza u pijacu u bloku 70 sa strane Piramide ima tezga sa uglavnom ovim Hachette, Veseli Cetvrtak i erotskim naslovima (sve sto valja). Prosao sam juce i lik je imao bar 10 ovih Marvela naslagano.

Edited by - panda on 04/03/2024 19:01:48
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2812 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 04/03/2024 : 22:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Javljaju uticajni jućuberi na intagramu da će biti ovih izdanja u Alan Fordu

Edited by - jagodanbg on 04/03/2024 22:37:45
Go to Top of Page

djuk
Starting Member

Serbia
64 Posts

Member since 28/10/2011

Posted - 04/03/2024 : 22:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djuk an AOL message  Send djuk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panda

quote:

quote:

quote:

Skoro da si u pravu.
Što ću i da uradim.

Ne znam da li ti je blizu - ispred ulaza u pijacu u bloku 70 sa strane Piramide ima tezga sa uglavnom ovim Hachette, Veseli Cetvrtak i erotskim naslovima (sve sto valja). Prosao sam juce i lik je imao bar 10 ovih Marvela naslagano.

Hvala, nije baš blizu ali nije ni daleko. Prolazim povremeno i tuda. Pogledaću.Obišao sam još dva kioska u okolini i nema.
Na jednom su upućeni, kažu stiže sutra U drugom kaže prodavac kako ga baš malopre isto neko pitao, ali da ga već nekoliko dana kod njega više nema.
Izgleda narod zainteresovan. Makar za 299 din. Isto kao i ja.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000