forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 48

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/02/2024 : 17:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:
Originally posted by Tonka24

Ja bi volio ako ti nije problem da pojasniš zašto takav potpis? To sam još vidio jednom, mislim kod forumaša GB, kojem sam ja bio na tapeti, ili čak možda si ti bio. Ne moraš, ali zanima me, može i u PM ako ti je lakše, zanima me poanta

Nisam nikad nista imao u potpisu sto ikog vrijedja. Tebe samo smatram redikulom i to je to. Kakvoj tapeti? Ono za termin u dvorani i viteski obracun mi je nesto najsmijesnije na ovom forumu, pa sam se toga par puta dotakao vise iz sale.

Ovo sam prevideo, moja greška.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/02/2024 : 10:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
culture vulture

Znaš li što je bio okidač ovih zadnjih događanja vezano iz mladju?
Spriječio je raspravu o jugoslaviji/neojugoslaviji/orjuni što li već i to na topicu o stripovima. Uostalom on je moderator morao je to spriječiti, dakle obavio je samo svoj posao. Ovi što su pokrenuli seljačku bunu protiv njega, kako kaže Oki, sigurno ga ne doživljavaju kao domoljuba i ne daj bože hrvatskog domoljuba. Ta rulja što ga je napala je vrlo agresivna, netolerantna i nasilana, tko si ti mladjo da nas spriječiš pisti o orjuni?
Treba se vratiti malo u prošlost, ti si izvrsno opisao maltretiranje nas nekoliko pojedinaca i od strane pojedinih nasilnih forumaša a često i uz moderiranje maldje, sad je barem djelomično osjetio ono što smo mi morali trpjeti, prije svega nepravdu. Kad ste ti, dsormaz i Amos otišli i ja sam se pomalo ohladio, nisam bio toliko aktivan, moja aktivnost je uglavnom bila skeniranje naslovnica novih izdanja kad oni koji to uobičajeno rade nisu mogli odraditi. Znao sam se ponekad uključiti u stripovske rasprave, naivno misleći kako je u tom djelu foruma bolje, mislim je daleko bolje ali nasilni forumaši ti ni tamo ne daju mira. Sportski dio foruma je ponekad sličan svaštari, nasilnici tek tamo dožive zeniti ekstaze svog nasilništva. Uglavnom problem ovog foruma je što određena mala skupina forumaša koja nije baš časnih namjera ima veliku slobodu. Mladjo je dobro rekao da je njih jako malo i doista jest, koliko ih je u postotku ovog foruma, 0,01%, al oni su nedodirljivi, tu i tamo ponekad dobiju ban reda radi.
Ne treba zaboraviti kako su nakon naših odlazaka/veće pasivnosti stvari došle na vidjelo, glede rulje sa ovog foruma. Nema više hrvatskih domoljuba koji su „ kamen spoticanja „ ovog foruma te tražimo nove žrtve koje ćemo zlostavljati. Ustvari ima još hrvatskih domoljuba ovdje ali su mirniji poučeni našim iskustvom a znaju dobiti ban bez razloga samo zbog toga što su to što jesu. Jedan moderator je to platio samo zato što nije „ ispoštovao „ opkladu, to jest je ali im je tako metnuo da su ovi podivljali. Divljanje je trajalo nekoliko tjedana, pa čak kad je pristojan, nenasilan, tolerantan, prije svega forumaš a onda moderator otišao, trebalo je još podosta vremena da ta destrukcija pojedinih forumaša utihne.
Svaki udar na moderatore ima svoje specifičnosti, prije više od desetak godina jedan forumaš također je doživio udar, doduše on nije otišao te nije prestao do kraja moderirati ali to radi vrlo rijetko. Najbolji i po meni najproduktivniji period kojeg je doživio ovaj forum je period od kad je osnovan do negdje 2011 godine. Bilo je i tada svađa i to teških koji su trajale tjednima, postojala je zla krv između pojedinih forumaša ali to zlo nije toliko utjecalo na forum, tada je ovaj forum bio puno zdraviji. No to su neka druga vremena i moderatori. Forum od kad je osnovan bez moderatora je izdržao nekih godinu i pol.

Dobro si napisao vrijeme foruma je u zalasku. Možda bi se sad rasprava vratila u neki bolji smjer, sad kad je otišao mladjo no po meni problem su ovi zaštićeni, od kad ste vi otišli a ja postao slabo aktivan i on je nekako postao bolji. Teško je predviđati, pa da li će što poći na bolje ostaje za vidjeti, te što će se u narednom periodu događati.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/02/2024 : 11:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger
Spriječio je raspravu o jugoslaviji/neojugoslaviji/orjuni što li već i to na topicu o stripovima.

I sad da ovo etiketiraš po "markosovom"* receptu onda bi bilo izbacivanja (kak je izbačen i GB za objašnjenje situacije). Ali ima li ikakvog smisla pokušati objasnit ovakvima da nema nikakve veze mladjina situacija s neojugoslavijom. Ovim upisom forumaš (vjerojatno namjernom) odvodi raspravu u totalnom besmislenom smjeru tj. namjerno relativizira (a to Kruger radi stalno) činjenice. Sve u svemu apsurd je pokušat na ovaj odgovor ikaj objašnjavati, a jedino je rješenje dat činjeničnu dijagnozu ovom upisu. I naravno tu završit raspravu. Sankcionirat daljnje apsurdne i nepovezane odgovore i time umanjit apsurdne rasprave na forumu u kojima se sugovrnici vrte u krug. Krugeru je specijalnost da vodi rasprave u krug, i to treba sankcionirati.

*markosovm recep citiram:
quote:
Originally posted by Markos

Tko o čemu, kurva o poštenju:) Inače, Vuče, nije uvreda kurvu nazvati kurvom, znaš? To je činjenično stanje.

P.S. Kak Vuk manipulira stanjem na stripovskoj sceni Srbije tak Kruger manipulira pojedinim upisima forumaša. I jedno i drugo je dno dna i u pristojnom svijetu to treba sankcionirati. Tko nije sposoban komunicirati bez manipulacija nek komunicira sa svojim istomišljenicama na jednoj temi i zdravo.

Ne mogu klečavci bit u liberalnom svijetu, niti liberalni svijet može biti u klečavcima.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26946 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2024 : 11:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Sad i ti pretjeruješ sa neusporedivom usporedbom...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/02/2024 : 12:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
BeaGea

Na brzinu, imam nekog posla. Moj upis je odgovor forumašu koji u zadnje vrijeme nije bio aktivan na ovom forumu, ako pogledaš moj upis obuhvaća veći period funkcioniranja ovog foruma, dakle upis samim time je širi te ga tako i treba proučavati. Moji se opisi ne moraju svakom svidjeti i svatko ima pravo, ako želi, iznijeti svoj stav ako je rasprava konstruktivna. Upotrijebit ću dječji izraz, svi znam kako tvoj cilj nije konstruktivna rasprava nego želja za nasiljem.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/02/2024 : 12:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Sad i ti pretjeruješ sa neusporedivom usporedbom...

Kakva neusporediva. Koliko su Vukove laži opasne po forumaše i njihove informacije, toliko su i Krugerove.
Pa vidi koliko ljudi je napisalo da je solar izbačen samo zato jer dva tri forumaša manipuliraju činjenicama, a laži se ne sankcioniraju na ovom forumu. Činjenica je da je solar svojevoljno napustil forum, a moderator je i dalje. Vrata su mu otvorena ako on to želi. Solar je na popisu moderatora.
Tko god napiše da je solar istjeran treba bit upozoren i nakon toga (ako nastavi) izbačen. To su laži i manipulacije koje su u normalnim zatvorenim (a forum je zatvoreno) društvima nedopustive. Takvi su za urlanje na stadionima i skupovima, a ne za vođenje rasprava.

Pojave treba učiti na vrijeme i na njih adekvatno reagirati.
Serbus!

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 21/02/2024 12:14:34
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/02/2024 : 12:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
BeaGea, ti baš nisi sam svoj, al dobro to svi ( dječji izraz ) znamo.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/02/2024 : 12:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Spriječio je raspravu o jugoslaviji/neojugoslaviji/orjuni što li već i to na topicu o stripovima.

I sad da ovo etiketiraš po "markosovom"* receptu onda bi bilo izbacivanja (kak je izbačen i GB za objašnjenje situacije). Ali ima li ikakvog smisla pokušati objasnit ovakvima da nema nikakve veze mladjina situacija s neojugoslavijom. Ovim upisom forumaš (vjerojatno namjernom) odvodi raspravu u totalnom besmislenom smjeru tj. namjerno relativizira (a to Kruger radi stalno) činjenice. Sve u svemu apsurd je pokušat na ovaj odgovor ikaj objašnjavati, a jedino je rješenje dat činjeničnu dijagnozu ovom upisu. I naravno tu završit raspravu. Sankcionirat daljnje apsurdne i nepovezane odgovore i time umanjit apsurdne rasprave na forumu u kojima se sugovrnici vrte u krug. Krugeru je specijalnost da vodi rasprave u krug, i to treba sankcionirati.

Ako netko laže onda si to ti. Možeš slobodno otići na taj topic i vidjeti da je maladjo spriječio raspravu o jugoslaviji. Rasprava o jugoslaviji je rasprava o politici i još k tome na stripovskom topicu.

Svatko tu raspravu ima pravo doživjeti na svoj način.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/02/2024 : 12:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
BeaGea, hajd smiri se malo.
Krugeru, ne moraš da baš uvek reaguješ na ono što neko napiše, samo raspiruješ vatru.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/02/2024 : 12:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pretpostavljeni, a trenutno je pauza. :)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/02/2024 : 12:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A daleko od toga da sam non stop na forumu.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/02/2024 : 13:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

A daleko od toga da sam non stop na forumu.

Više si stop non nego non stop

...znači upozoriš mene a ne one koji pišu da je solar izbačen s foruma? Izbacuješ posljedicu a uzrok ti je i dalje aktivan, i samo čeka da opet nekog izbaciš kao posljedicu.

Odoh ja nazad u zimski san. Nema ovdje kruha za upgrade foruma...ovo je kao 2000. kad smo misli da dolaze bolja vremena a kad ono? Tak i sad, misliš odlaskom mladje ide zajednica na bolje, a kad ono tek i ispliva sve na površinu

Serbus, do nekih boljih vremena.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 21/02/2024 13:15:02
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10264 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 21/02/2024 : 13:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote

Kad "domoljubi" brane mlađu jasno je koja je ura.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 21/02/2024 13:17:49
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47274 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/02/2024 : 13:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Kad "domoljubi" brane mlađu jasno je koja je ura.

Mladjo je angazira domobulje za konacnu bitku.
Armagedon u najavi.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/02/2024 : 18:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

culture vulture

Spriječio je raspravu o jugoslaviji/neojugoslaviji/orjuni što li već i to na topicu o stripovima. Uostalom on je moderator morao je to spriječiti, dakle obavio je samo svoj posao. Ovi što su pokrenuli seljačku bunu protiv njega, kako kaže Oki, sigurno ga ne doživljavaju kao domoljuba i ne daj bože hrvatskog domoljuba. Ta rulja što ga je napala je vrlo agresivna, netolerantna i nasilana, tko si ti mladjo da nas spriječiš pisti o orjuni?

Ovo uopste nije tacno. Niti je pocelo tada niti je to tako kako si interpretirao. Nisi od juce ovde da ne znas.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4768 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 04/03/2024 : 16:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kreŠa

Zašto su going, lwood, sawitch i gil izbačeni zbog offa, a "moderator" koji ne piše u stripovskom delu foruma već 15 godina nije?

To što ja manje pišem u stripovskom delu foruma ne povlači moderatora pod navodnicima. Ne razumem tačno šta misliš sa time? Kupujem i čitam, to si video kada sam i kod tebe ostavio pare onomad u radnji.

A tvoje pitanje o neizbacivanju je opravdano. Evo i ja sam reagovao.

quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Hunteru zar i ti sine Brute?
Sad bih u načelu trebao udaljiti sa foruma i Gil galada i Goinga, a tebe ne?

Nego stvarno ljudi, dosta s offtopicom

Izbaci i mene. Najozbiljnije.

Nažalost tek sad vidim odgovor, stoga Dejane moje najiskrenije izvinjenje.
Daleko od toga da sam mislio na tebe, i sam znaš da tokom svih ovih godina forumašenja, a i uživo nismo imali, niti je bilo razloga za raspravu.

Konkretno sam mislio na moderatora globinjo koji obitava u sportskom podforumu, ne prati dešavanja i ponekad baci spam u stripovskom delu foruma, ali je lak na obaraču da izbacuje. :)

Još jednom, praštaj!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/03/2024 : 18:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daleko od toga da sam mislio na tebe, i sam znaš da tokom svih ovih godina forumašenja, a i uživo nismo imali, niti je bilo razloga za raspravu.

Konkretno sam mislio na moderatora globinjo koji obitava u sportskom podforumu, ne prati dešavanja i ponekad baci spam u stripovskom delu foruma, ali je lak na obaraču da izbacuje. :)

Još jednom, praštaj!

Sad ja tebi dugujem izvinjenje.

U onoj čitavoj frci i ludnici je stvarno zvučalo da misliš na mene, pošto globinja nekako ni ne računam u moderatora, tako da je bilo mladjo ili ja. A i ja sam aktivniji u topicima o filmovima i sportu nego na ovim o stripovima, pa možeš shvatiti zašto sam došao do takvog zaključka.

S obzirom na to da smo imali korektan odnos svih ovih godina je moje iznenađenje bilo još veće, zato sam i reagovao.

Drago mi je da se i ovo razjasnilo, izvini još jednom!

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2338 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 04/03/2024 : 18:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter, pošto globinja nekako ni ne računam u moderatora,

cemu sluzi onda globinjo ako se ne racuna u moderatora... maskota? :)

sad.. kad mi drmne jedno sedmodnevno hladjenje..

inace da lako.. dodje do nesporazuma..

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/03/2024 : 19:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma nije aktivan, zato sam rekao da ga ne računam. Globinjo je legenda foruma, nemoj da ga je neko dirao!

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4768 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 04/03/2024 : 19:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Još jednom, praštaj!

Sad ja tebi dugujem izvinjenje.

U onoj čitavoj frci i ludnici je stvarno zvučalo da misliš na mene, pošto globinja nekako ni ne računam u moderatora, tako da je bilo mladjo ili ja. A i ja sam aktivniji u topicima o filmovima i sportu nego na ovim o stripovima, pa možeš shvatiti zašto sam došao do takvog zaključka.

S obzirom na to da smo imali korektan odnos svih ovih godina je moje iznenađenje bilo još veće, zato sam i reagovao.

Drago mi je da se i ovo razjasnilo, izvini još jednom!

Brate, apsolutno je moja greška, kada pogledam istoriju i kontekst teme, jasno mi je gde sam pogrešio u koracima :D

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14733 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2024 : 17:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Postoji li ovdje sila koja može forumaša NESVRSTANOG zbaciti i to po odavno regularnoj kazni od tri mjeseca? Degutantno što čovjek radi po forumu. Vidi se da se radi o dobro osobi, ali za njega očito pravila ne postoje. Kada ćete početi držati se pravila foruma koje ste sami napisali?
Daj izaberite tri moderatora čvrste ruke koji će ponovo napisati pravila i strogo se držati pravila. Vama šačica od 4-5 forumaša radi cirkus od foruma.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/03/2024 : 18:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nemojte iskušavati moje strpljenje.

NEMOJTE ISKUŠAVATI MOJE STRPLJENJE.

Nemojte.

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2024 : 19:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Vama šačica od 4-5 forumaša radi cirkus od foruma.

A ti si jedan od njih. Nego, zar mi ti nisi poslao OM i tražio da te trajno baniram? Da li zahtev i dalje važi?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25418 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2024 : 19:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Što se Nesvrstanog tiče, sporni postovi su svi u temi o Hajduku. Sile nema da tamo odem, imate globinja. A ako on ne reaguje, radite šta želite. Samo nemojte da prenosite rasprave u druge delove foruma.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2338 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 05/03/2024 : 20:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Povremeno je ovde kao neki vrtic..
a najvise se deru oni koji najmanje
pisu ili zanimaju se za stripove

Kapiram forum je sa dugackim stazom pa
ima svakakvih nekih kako i zasto za koje
ja kao relativan novalija ne znam sve ali.. :p

trazi se neka pravda..banovi, ukidanje banova

Dok se drzimo price o stripovima je uglavnom mirno sem ako ne krenemo o izdavacima stripova.. sa i bez brade:)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 05/03/2024 20:36:18
Go to Top of Page
Page: of 48  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000