Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/03/2024 : 22:29:18
|
quote: Originally posted by Tonka24
Postoji li ovdje sila koja može forumaša NESVRSTANOG zbaciti i to po odavno regularnoj kazni od tri mjeseca? Degutantno što čovjek radi po forumu. Vidi se da se radi o dobro osobi, ali za njega očito pravila ne postoje. Kada ćete početi držati se pravila foruma koje ste sami napisali? Daj izaberite tri moderatora čvrste ruke koji će ponovo napisati pravila i strogo se držati pravila. Vama šačica od 4-5 forumaša radi cirkus od foruma.
Ti NISI jedan od njih. To su: gospodin 85 nesvrstani lwood tinton kiky jaki Ovi su glavni. A ovi postovi od nesvrstanog NISU sa Hajdukovog topica nego sa ovog topica, sa "Moj obračun..." topica i sa drugih topica. Prema tome hunter ne govori istinu.
Spameri vode forum.
I još jedanput postavljam pitanja: 1)Kada će gospodin 85 biti kažnjen zbog homofobnih izjava? Izjave da bi se odrekao vlastitog djeteta da otkrije da je gay kao i stavljanja Grofice Varga na ignore listu zato što je gay? 2)Kada će nesvrstani biti kažnjen zbog hrpe topica gdje vrijeđa ljude, evo recimo zbog ovog posta iz topica u svaštari:Da. A sve zato šta nan se nije svidila erotska haiku poezija koju je pisa profinoj ženi. Od tada nas evo već najmanje 5 godina jaše ignoreu unatoč. Možda nije najglupji koji ovde dolazi iako je pri vrhu jer ih ima par stvarno žalosno glupih, ali je bez konkurencije najveći debil koji ovde dolazi. Nažalost iz nekoga razloga ljudi ga quotaju a moderatori ignoriraju.
Ovo je za ban i to za redovni ban. Po redu bi mu to bio 3 mjeseca. Međutim, nije dobio niti opomenu, a ja kada sam gospodina 85 (opravdano) udaljio na 48 sati (!) dizale su se bune, otvarali su se novi topici, pisali su se PM-ovi...Ovo je dokaz da markos a i hunter štite spamere.
3)Moderator je zaključao onaj topic u svaštari ali zašto nisu kažnjeni sljedeći forumaši: Tonto zbog natpisa "Psihopat". Kiky zbog natpisa kakvo ucviljeno, ojađeno smeće od osobe ovaj mlađo 4)Zašto je topic zaključan? Ima 37000+ viewiova. Ljudi ga vole čitati .Znači forumaši koji krše pravila nisu kažnjeni, a topic je bez razloga zaključan. Čemu zaključavanje topica hunteru?
Nisi kaznio one koji su vrijeđali i još si bez razloga zaključao topic.
Ovoga na Forum.hr-u ne bi bilo. Gore navedeni bi letjeli k'o bebe a topic bi ostao otključan.
Uglavnom, još dvije stvari: Ako me nakon ovog posta zauvijek maknu, to će značiti da 1)je ovo homofoban sajt i forum te da se na njemu toleriraju ljudi koji su imali najgore moguće homofobne ispade (on bi se odrekao, hej! vlastitog djeteta zato što je gay).
2)Štiti se nekoliko forumaša koji su glavni spameri i koji mogu raditi što hoće, dakle za njih ne vrijede ista pravila kao za ostale.
Uglavnom, što se prve točke tiče - mislim da tu ima materijala i za novine, portale...Razmišljam da nazovem par novinara koje znam i da kažem što se ovdje dešava jer se pod krinkom "Samo dobrih stripova" krije zaštita ultrahomofoba i forum pun mržnje gdje određena manja skupina mrzitelja (ne hejtera, mrzitelja) terorizira sve ostale.
Svako dobro.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6088 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 05/03/2024 : 22:37:55
|
quote: Originally posted by mladjo
Razmišljam da nazovem par novinara koje znam i da kažem što se ovdje dešava jer se pod krinkom "Samo dobrih stripova" krije zaštita ultrahomofoba i forum pun mržnje gdje određena manja skupina mrzitelja (ne hejtera, mrzitelja) terorizira sve ostale.
Hajde molim te uradi to, dobre zabave nikad dosta! |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Tonto
Advanced Member
8406 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 05/03/2024 : 22:44:19
|
Žali se covjek koji forumaše naziva žoharima i još uvijek slobodno piše po forumu. Koji opetovano vrijeđa forumaša nazivajući ga gospodin 85... a da odjebeš više? |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25417 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/03/2024 : 22:48:06
|
Mladjo, idi na taj drugi forum i uživaj, ok? Ili budi i ovde, ali se normalno ponašaj. Trećeg nema. Sledeći tvoj post će pokazati šta si odlučio. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29430 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/03/2024 : 22:50:12
|
Mlađo, tebi STVARNO nije jasno koliko ti sebe sramotiš ovim ispadima? Ono, ne moraš vjerovati meni, ja sam ionako šupak, ali pitaj prijatelje. Mislim, ipak si ti visoko pozicioniran u MUP-u, ne treba ti ovo u životu.
|
Trouble will find me |
|
|
netkotreci
New Member
Croatia
158 Posts
Member since 11/02/2024 |
Posted - 05/03/2024 : 22:53:53
|
Život je prekratak, a stripova previše da bi se dragocjeno vrijeme gubilo na ovakve neozbiljnosti i drame. Ajmo radije o pokojnom Serđu Topiću, a umisto o gajevima možemo o Gaimanu i tako.. :) |
Edited by - netkotreci on 05/03/2024 22:54:16 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47274 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/03/2024 : 22:58:49
|
To su: gospodin 85 nesvrstani lwood tinton kiky jaki
Ovo odlicno izgleda za Reservoir dogs 2.
Inace cudno ponasanje za nekog ko je uspija u zivotu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2338 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 05/03/2024 : 23:00:36
|
uvek nadrlja nekotreci.. |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19759 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/03/2024 : 23:04:09
|
quote: Originally posted by mladjo
Postoji li ovdje sila koja može forumaša NESVRSTANOG zbaciti i to po odavno regularnoj kazni od tri mjeseca? Degutantno što čovjek radi po forumu. Vidi se da se radi o dobro osobi, ali za njega očito pravila ne postoje. Kada ćete početi držati se pravila foruma koje ste sami napisali? Daj izaberite tri moderatora čvrste ruke koji će ponovo napisati pravila i strogo se držati pravila. Vama šačica od 4-5 forumaša radi cirkus od foruma.
Ti NISI jedan od njih. To su: gospodin 85 nesvrstani lwood tinton kiky jaki Ovi su glavni. A ovi postovi od nesvrstanog NISU sa Hajdukovog topica nego sa ovog topica, sa "Moj obračun..." topica i sa drugih topica. Prema tome hunter ne govori istinu.
Spameri vode forum.
I još jedanput postavljam pitanja: 1)Kada će gospodin 85 biti kažnjen zbog homofobnih izjava? Izjave da bi se odrekao vlastitog djeteta da otkrije da je gay kao i stavljanja Grofice Varga na ignore listu zato što je gay? 2)Kada će nesvrstani biti kažnjen zbog hrpe topica gdje vrijeđa ljude, evo recimo zbog ovog posta iz topica u svaštari:Da. A sve zato šta nan se nije svidila erotska haiku poezija koju je pisa profinoj ženi. Od tada nas evo već najmanje 5 godina jaše ignoreu unatoč. Možda nije najglupji koji ovde dolazi iako je pri vrhu jer ih ima par stvarno žalosno glupih, ali je bez konkurencije najveći debil koji ovde dolazi. Nažalost iz nekoga razloga ljudi ga quotaju a moderatori ignoriraju.
Ovo je za ban i to za redovni ban. Po redu bi mu to bio 3 mjeseca. Međutim, nije dobio niti opomenu, a ja kada sam gospodina 85 (opravdano) udaljio na 48 sati (!) dizale su se bune, otvarali su se novi topici, pisali su se PM-ovi...Ovo je dokaz da markos a i hunter štite spamere.
3)Moderator je zaključao onaj topic u svaštari ali zašto nisu kažnjeni sljedeći forumaši: Tonto zbog natpisa "Psihopat". Kiky zbog natpisa kakvo ucviljeno, ojađeno smeće od osobe ovaj mlađo 4)Zašto je topic zaključan? Ima 37000+ viewiova. Ljudi ga vole čitati .Znači forumaši koji krše pravila nisu kažnjeni, a topic je bez razloga zaključan. Čemu zaključavanje topica hunteru?
Nisi kaznio one koji su vrijeđali i još si bez razloga zaključao topic.
Ovoga na Forum.hr-u ne bi bilo. Gore navedeni bi letjeli k'o bebe a topic bi ostao otključan.
Uglavnom, još dvije stvari: Ako me nakon ovog posta zauvijek maknu, to će značiti da 1)je ovo homofoban sajt i forum te da se na njemu toleriraju ljudi koji su imali najgore moguće homofobne ispade (on bi se odrekao, hej! vlastitog djeteta zato što je gay).
2)Štiti se nekoliko forumaša koji su glavni spameri i koji mogu raditi što hoće, dakle za njih ne vrijede ista pravila kao za ostale.
Uglavnom, što se prve točke tiče - mislim da tu ima materijala i za novine, portale...Razmišljam da nazovem par novinara koje znam i da kažem što se ovdje dešava jer se pod krinkom "Samo dobrih stripova" krije zaštita ultrahomofoba i forum pun mržnje gdje određena manja skupina mrzitelja (ne hejtera, mrzitelja) terorizira sve ostale.
Svako dobro.
Vrli borče protiv homofobije, tebi je kandidat za gradonačelnika Zagreba bio Herman Vukušić, koji je protiv 'LGBT agende' proglasio križarske ratove. I čak ti ni to prostituiranje nije pomoglo da uđeš u vijeće gradske četvrti.
Uostalom, zašto se praviš lud? Pa nakon toga što je sawitch pisao u tom topicu od prije 12 godina si ga upravo ti banirao. Ti sada zahtijevaš da ga se ponovno banira za istu stvar? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/03/2024 : 23:12:21
|
Uglavnom, ja sam svoje rekao i stojim iza toga.
Što će biti dalje - bumo vidjeli.
Ovaj forum nije vrijedan da pišem po njemu.
Vidimo se tko želi na forum.hr-u, a ovdje, ovaj put stvarno zauvijek - zbogom!.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
netkotreci
New Member
Croatia
158 Posts
Member since 11/02/2024 |
Posted - 05/03/2024 : 23:16:48
|
edit: ajde živio ti meni. Šteta što nismo popričali o kojem stripu.
quote: Originally posted by matori paraliticar
uvek nadrlja nekotreci..
Dobra! Ime mi i je nastalo kao takav oblik zayebancije.
Lako se ljudi izgube u mikrokozmosu foruma. Iskre postaju buktinje, modovi odvrću hidrante, svi onako mokri opet padaju jedni preko drugih i tako unedogled, fitilji sve kraći nakon svake iskre, sve se pamti.
Tek kad stvarnost pokuca na vrata s pravim problemima poput zdravlja, nevolje, financija ljudi se trznu i prioriteti u glavi se malo poslože. Ne zazivam zlo, ali zazivam to da se vidi kako ovo izgleda nekom tko je tek ušao u ovo mjesto i htio povirit kroz prozor u svijet stripa, a ono lete stolice i boce umjesto da se na njima sjedi a iz boca pije. |
Edited by - netkotreci on 05/03/2024 23:18:31 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
RAKOSI4
Advanced Member
5016 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 06/03/2024 : 01:47:53
|
Usljed velikih kriza i nemira oni se počnu javljati,posvuda su....... , izlaze iz rupa i pukotina...vlažnih podruma, kanalizacijskih i odvodnih otvora.Oni poprimaju ljudski oblik.Njihov ugriz je opasan i zarazan,njihov smijeh ciničan i sablastan,sve preuzimaju ......uz melankoličnu glazbu i ukočen ples.... samo su im repovi razigrani i dugački.
|
Edited by - RAKOSI4 on 06/03/2024 02:54:37 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14733 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 06/03/2024 : 02:48:41
|
quote: Originally posted by manhunter
Vama šačica od 4-5 forumaša radi cirkus od foruma.
A ti si jedan od njih. Nego, zar mi ti nisi poslao OM i tražio da te trajno baniram? Da li zahtev i dalje važi?
Da sam iti malo normalan, izignorirao bi te kao što ti mene ignoriraš, ali eto to sam ja, budala koja uvijek traži dobro u drugima unatoč svemu, pa ću i ovaj puta biti budala i odgovoriti. Mogao si bar odgovoriti na taj PM to je minimalno što si mogao napraviti. Bar iz pristojnosti kad me već smatraš debilom. Molim te reci mi gdje to ja radim cirkus po forumu unazad par godina? Možda ti vidiš nešto što ja ne vidim i drugi. Tema o židovima cirkus? Mogu razumjeti da ne ideš u sport i ne želim poticati ničije izbacivanje, ali moraš shvatiti da si trenutno jedini moderator na ovom forumu i da bi se trebao uhvatiti posla, jer ga imaš preko glave. Shvati da te ne pljujem niti zazivam tvoju smjenu, samo ti želim skrenuti pozornost. Evo reci mi, imaš trenutno gomilu ljudi koji se međusobno malo je reći vrijeđaju, nebitno na kojoj temi, zašto ne kreneš to čistiti? Čega se bojiš? Pogledaj si pravila koja si sam pisao i usporedi, pa ćeš vidjeti. Trebaš li pomoć? Imaš Markosa, pitaj ga da ti odabere još dva forumaša i krenite čistiti nered. Vidi meni ne smeta, ja mogu sve ovo izignorirati, i pisati po svome, boli me briga, samo žao mi je na što sve ovo izgleda. Sam odluči hoćeš li nešto poduzeti ili se povodi za ljudima koji me smatraju redikulom. Riječ redikula ionako ne vrijedi ništa, zar ne? Ovo je zadnje od mene na ovu temu. I da napisao sam ti privatno da me baniraš za stalno, ako baš želiš, nema problema. Meni je svejedno. Ionako se lomim već par mjeseci da li da pišem ili samo nestanem, ili promijenim lozinku i napišem bez gledanja, pa se samo baniram. Jedna budala manje, koga briga? Ovaj jedan redikul manje, ovima koji vole cirkus je to drže.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47274 Posts
Posted - 06/03/2024 : 09:59:47
|
@ manhuntere sta si zakljuca topic? Ono triba stavit sticky a ne kljucat. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DK24
Average Member
Croatia
623 Posts
Member since 24/04/2020 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47274 Posts
Posted - 06/03/2024 : 10:12:27
|
Daj link |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Posted - 06/03/2024 : 10:17:47
|
quote: Originally posted by lwood
@ manhuntere sta si zakljuca topic? Ono triba stavit sticky a ne kljucat.
Dobro je sto je zakljucao. Ko ce preziveti svaki dan 3 oprastanja.
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
DK24
Average Member
Croatia
623 Posts
Member since 24/04/2020 |
|
Beva
Advanced Member