Author |
Topic |
verab
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 06/03/2024 : 11:18:12
|
quote: Originally posted by Beva
Ne treba na forum.hr za Mlađinu knjigu, objavio je on to i ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=53016
A imaš i skraćenu verziju:
Henry je 6 godina samo pio, pušio i ševio i onda je doživio živčani slom... kad se djelomično oporavio učlanio se u HDZ, dobio veelik stan, posao na državnoj sisi, oženio rodicu i rekao zbogom hejterima i šupcima. I onda je planet implodirao od muke, a ono malo ljudi što je preživjelo preselilo se na Mars gdje je toplo, gdje moderatori rade svoj posao, gdje su kuće od čokolade a prozori od marmelade.
The end |
hejt, jal & rock 'n' roll |
Edited by - verab on 06/03/2024 11:19:08 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/03/2024 : 11:19:59
|
quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by Beva
Ne treba na forum.hr za Mlađinu knjigu, objavio je on to i ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=53016
A imaš i skraćenu verziju:
Henry je 6 godina samo pio, pušio i ševio i onda je doživio živčani slom... kad se djelomično oporavio učlanio se u HDZ, dobio veelik stan, posao na državnoj sisi, oženio rodicu i rekao zbogom hejterima i šupcima. I onda je planet implodirao od muke, a ono malo ljudi što je preživjelo preselilo se na Mars gdje je toplo, gdje moderatori rade svoj posao, gdje su kuće od čokolade a prozori od marmelade.
The end
Efekti pucanja u supstvena kolena su neizmerni |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/03/2024 : 11:20:57
|
Eh da, još jedna stvar koje sam se upravo sjetio
Zašto se dozvolilo da Solar, jedan od najboljih forumaša i modova ode zbog spamera Nesvrstanog? Čovjek ga je izvrijeđao i ovaj je otišao. I kao i u mojem slučaju, markos nije zaštitio Solara nego je išao na ruku nesvrstanom koji ga je btw nazvao pizdom.
To je to, odoh ja zauvijek. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19759 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/03/2024 : 11:26:56
|
quote: Originally posted by DK24
quote: Originally posted by lwood
Daj link
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1357185
U tri godine nije našao izdavača? Ovi naši nakladnici stvarno ne znaju prepoznati talent kada ga vide. Markose, apeliram da Fibra pruži mladji ruku pomirenja i, u ime dobrih starih vremena, izda 'Banija Libre'. Jest da nije strip, ali valjda se može napraviti izuzetak za nekoga tko je tolike godine besplatno obavljao posao moderatora, a ništa dobio zauzvrat. Evo, ja obećajem da ću kupiti primjerak, ali kada dođe na rasprodaju na Interliberu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47273 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2024 : 11:57:11
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by DK24
quote: Originally posted by lwood
Daj link
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1357185
U tri godine nije našao izdavača? Ovi naši nakladnici stvarno ne znaju prepoznati talent kada ga vide. Markose, apeliram da Fibra pruži mladji ruku pomirenja i, u ime dobrih starih vremena, izda 'Banija Libre'. Jest da nije strip, ali valjda se može napraviti izuzetak za nekoga tko je tolike godine besplatno obavljao posao moderatora, a ništa dobio zauzvrat. Evo, ja obećajem da ću kupiti primjerak, ali kada dođe na rasprodaju na Interliberu.
Ja obecajen kupit 2 primjerka ako bude na zadnjoj korici ovo sta je napisano o nama... |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26939 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47273 Posts
Posted - 06/03/2024 : 13:08:14
|
quote: Originally posted by jaki
ja sam mali neprijatelj za razliku od vas velikih
Samo se ti tješi,stići će te mladjina ruka i u Hrvatskoj |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8322 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6088 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Posted - 06/03/2024 : 16:13:04
|
quote: Originally posted by alexts
A što naziv - gospodin 85?
Intelektualna vertikala utvrdila da sam na tom nivou i to u naponu snage |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47273 Posts
Posted - 06/03/2024 : 16:25:52
|
quote: Originally posted by sawitch
Mi smo ga ostavili kod vas da vas sjebe iznutra 😂
zamišljan koliko ste očajni da ste se odlučili na taj potez |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2636 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 06/03/2024 : 22:59:31
|
Tesko mi je zauzeti neciju stranu u ovom "sukobu na levici". Iako je mladja degutantan tip, ovaj orijuna ga svojim upisima debelo sije u tome. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5016 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 07/03/2024 : 00:36:12
|
Sreća Mlađi šta je ukinut Goli otok,ova ekipa bi ga bez problema otpremila tamo i još bi mu zapakirali koješta,tamo bi pod užarenim suncem tucka kamen i mora pjeva borbene pjesme . (vidi LMS Pod užarenim suncem,Kit Teler).
Ali pustimo sad Goli otok i pločice s Golog otoka koje su bile trajnije i kvalitetnije od Rimskih mozaika
Slijedom navedene,nemile situacije sigurno se iza kulisa vrše pregovori i dogovori za nove moderatore jer je Manhunter preopterećen šta je Markos svjestan.
Želeći biti što objektivniji s moje točke gledišta padaju mi dva imena na pamet,koja ću u sljedećoj rečenici navesti i dakako obrazložiti navode
NESVRSTANI, školsle spreme po svemu sudeći,,Upravni pravnik,, idealna sprema za upravljanje forumom,ima vremena napretek kad nije na utakmicu Hajduka ili se ne bavi Hajdukom,širokih i visokih intelektualnih sposobnosti te brzo kuži.Jedino mi je žao šta je obrija bradu jer me podsjeća na čarobnjaka Gandalfa (iz Gospodara prstenova) ,šta oću reć,da brada čovjeku daje jednu produhovljenu dimenziju koja ostavlja autoritativni utisak na ljude.
KIKY ,školske spreme po svemu sudeći,,Upravni pravnik,,također idealna sprema za upravljanje forumom,ima vremena napretek i sve više,jer je izbačen sa mnogih foruma,žene ga ne zanimaju jedino šta izgubi vremena na praćenju predsjedničkih izbora u SAD-u.Fizički odaje sliku o sebi bezprijekorne urednosti i pedantnosti što bi mu svakako pomoglo kod postizanje autoriteta, tj.pri obavljanju službe moderatorstva i mislim da bi ovlašćenja bila u pravim rukama (uvijek je bezprijekorno izbrijan sa svih strana šta je više puta potvrdio postavljenim svojim fotografijama iz koji svatko može izčitati:,,Rad,Red i Stega,,
Dakako ovo je samo moje privatno mišljenje,premda sam prije mislio (više NE) da Upravno pravo završavaju samo ljudi koji ne znaju šta će sami sa sobom,ono ne bi ništa fizički radili, a da eto , ka ono , nešto su završili.
Dakako prije sam mislio da se s tom spremom mogu u općini samo slagati papirići s jednog mjesta na drugo ili eventualno u HZZO slagati prazne fascikle jedna na drugu vodeći računa da fascikle iste boje budu skupa.Međutim to su bile moje predasude koje su sada daleko izad mene,dakako da je paleta mogućnosti puno veća.
Vrijeme će pokazati tko će se dočepati moderatorskih stolica i ovlašćenja |
Edited by - RAKOSI4 on 07/03/2024 09:12:14 |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8322 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 07/03/2024 : 01:41:48
|
Nema "i".
quote: Danas se u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji, izraz "orjunaš" od strane hrvatskih nacionalista i desničara koristi kao pežorativni izraz za "anacionalnog" i "izdajničkog" pripadnika hrvatskog naroda.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10260 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/03/2024 : 04:03:31
|
Nema "i".
quote: Danas se u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji, izraz "orjunaš" od strane hrvatskih nacionalista i desničara koristi kao pežorativni izraz za "anacionalnog" i "izdajničkog" pripadnika hrvatskog naroda.
Izraz "orjunaš" u Hrvatskoj ne koriste ni nacionalisti ni desničari nego ga koriste tupavi čobani. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29429 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 07/03/2024 : 07:31:12
|
Po stoti put: neće biti više novih moderatora. Nema smisla. Moja ideja je da moderatori poštede mene bakćanja s pacijentima koji se ponašaju kao mala djeca u vrtiću i dolaze vući tetu za rukav "teta, teta, on mi je rekao da sam redikul", ali pacijenti onda poslije vuku i mene za rukav pa nisam ništa postigao. Dakle, dokle postojeći izdrže, izdrže. Onda ostajem samo ja. Koji se neću baviti moderaturom. Ali koga ja onda izbacim, taj se više neće vratiti. |
Trouble will find me |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
matori paraliticar
Senior Member
2335 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 07/03/2024 : 08:17:39
|
Uh jos cemo trebati uplacivati manhunteru.. za godisnju posetu banje..da ga drzimo u formi.. ili jos gore da mu saljemo stripove..
u principu dobar stav to sa nece vise biti novih moderatora.. tu smo mi koji jesmo, retki su novi clanovi pa da ima potrebe "skolovati ih" sto se tice dozvoljenog ponasanja :p |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47273 Posts
Posted - 07/03/2024 : 08:56:30
|
Za razliku od gomile foruma npr tog sranja od forum.hr,ovde se ljudi znaju i druze. Tako da je to neusporedivo.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/03/2024 : 10:14:06
|
Nego, šta se desilo s Henryem i Sonnyem? Dal će bit Banija Libre vol. 2? Zna li se šta? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2636 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 07/03/2024 : 11:28:38
|
Nema "i".
Ja taj izraz nikad ne koristim, posudio sam ga za potrebe ovog posta. za takvu grupu osoba u mom gradu se kaze "lidjera". |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 07/03/2024 : 11:51:55
|
nema mlađe, nema novih moderatora... sjajno. sve to će se pokazati kao pozitivni i hvalevrijedni pomaci za forum, koji možda krene, ili se vrati, u one jače (slavnije) dane svoga postojanja. |
|
|
Topic |
|