Zlatna serija specijalni broj #6: Marti Misterija - Misterije 29. februara Veseli četvrtak
29.02.2024.
SCENARIO Andrea Pasini CRTEŽ Giovanni Romanini NASLOVNICA Giancarlo Alessandrini BROJ STRANICA 192 ORIGINALNI NASLOV 29 Febbraio - Il giorno che non esisteva
SCENARIO Moreno Burattini CRTEŽ Nando&Denisio Esposito NASLOVNICA Alessandro Piccinelli BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV Mortimer colpisce ancora ORIGINALNI BROJ 678
SCENARIO Alessandro Russo Svetozar Obradović CRTEŽ Branko Plavšić Pavel Koza NASLOVNICA Pavel Koza BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV L'ultima missione ORIGINALNI BROJ 156
VČ je izbacio novi "tizer" na Facebook-u. Ovog puta je u pitanju, čini mi se, originalna 755 epizoda Tex-a. Nije samo jasno u kojoj formi to planira VČ. Verovatno nešto slično 700. broju Zagora, koji su tskođ "tizovali" pre neki dan.
Obojeni program #100: Zagor - Obojeni program Veseli četvrtak
21.03.2024.
SCENARIO Alessandro Russo CRTEŽ Walter Venturi NASLOVNICA Alessandro Piccinelli BROJ STRANICA 128 ORIGINALNI NASLOV Acque rosse ORIGINALNI BROJ 15
Valjda Obojeni program #77 a ne #100? Potkrala ti se greska wesskowaz, malo si pozurio sa jubilarnim brojem!
Inace bas me raduju i #700 Zagora preko reda i Teksova epizoda povodom 75 godina izlazenja u Italiji koju su radili Villa i Bosseli. Ta dva izdanja cu sigurno uzeti i mislim da su dobro pogodjena kolekcionarska izdanja. Samo da ne zacepe cenu i to je to.
Dobra vest je najava Andreuccijevog Velikog Teksa na poleđini Zlatne serije Crni Tigar. Piše Potražite u prodaji ali nije se još pojavio ni na sajtu VČa ni na stranici Trafikata ili Darkvuda ili Alan Forda. Lepo da su ubrzali ritam i da nakon samo 2, 3 meseca od izlaska Brećinog Velikog Teksa imamo novog. Voleo bih kada bi se takav ritam ustalio.
VČ je izbacio novi "tizer" na Facebook-u. Ovog puta je u pitanju, čini mi se, originalna 755 epizoda Tex-a. Nije samo jasno u kojoj formi to planira VČ. Verovatno nešto slično 700. broju Zagora, koji su tskođ "tizovali" pre neki dan.