Scenario i crtež: Emil Bravo Naslov originala: Le Spirou d’Emile Bravo – Spirou L’Espoir Malgré Tout (Quatrième partie)
Format: 240 x 320 mm Uvez: Meki sa klapnama i tvrdi Kolor: Boja Broj strana: 48
Od danas (18.3.2023.) u prodaji preko sajta najkula.rs i mejla najnaj@najkula.rs. Od sledeće nedelje u prodaji u striparnicama! Cena: – magazinsko izdanje: 990 RSD u promotivnom periodu preko sajta Najkule i u striparnicama (puna cena 1.290 din) – albumsko izdanje: 1.490 RSD isključivo preko sajta i mejla Najkule (i u odabranim striparnicama u slučaju zaliha primeraka)
Sa godinu dana zakasnjenja konstatujem da je Bravo uspeo da se ne spotakne ni jednom radeci na ovih 5 albuma koji cine celinu. Potrcko mi je bio sjajan, prva Nada odlicna, ali me malo plasila najava jos 3 albuma. Strah je bio neopravdan, a ovo sve ide lagano u top 10 procitanih stvari.
Najkula tradicionalno odlicno radi ove najvaznije stvari - selekciju, prevod i adaptaciju, upis je takodje dosta dobar. Postoji par propusta zbog kojih bi nesrecnog Boru razapeli ovde na forumu, ali se ne nalaze u samom stripu, a i Simbol je Simbol (mada ovaj put zasluzuje prelaznu ocenu).
Moramo imati nadu da moze bolje Kod mene status quo.. dva dela ovde, dva u Srbiji.. kad cu videti sve na okupu ko zna.. Znao sam za ovaj strip vec pre nego sto ga najkula najavila.. vec tad je krenulo cekanje
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!