Nisu jos ni prestale... te bolje epizode.. Lavezollove romantično naivne nisu nista losije od onih poslje Danhavnovih nasljednika i ovih Canzia.. Kit je uvijek dobar, samo kao klinac je bio naivniji. Kao uostalom i Zagor, Tex i društvo iz 60tih proslog vijeka...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mene najvise zanima hoce li netko uspjeti pogoditi tko je ovaj lik sa slike ili barem iz kojeg serijala (ako vec ne i tocne epizode) je dosla ova vinjeta? P.S. ja znam odgovor, samo me interesira znaju li drugi.
Inace, nekako mi se cini da je ovaj broj brzo dosao nakon prosloga, koda se ranije duze cekalo. Mozda samo moj dojam, ali tako mi se cini. Valjda ovog puta nece biti onih silnih peripetija s falicnim primjercima kao zadnji put.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Ovaj polucovjek polumajmun su esse gesse, samo dali iz Marka ili Bleka.. Meni je bolji i ozbiljniji MR posle Tajanstvenog Zamka i Danhavnovih nasljednika, nekima posle KKKlana ali večini kad počinje Cancio pisat a crtat Lina, Meratti, ona brača iz Dilana... Nekako sad ako ne prije iza Fantoma iz opere sve je ok, nesto bolje, nesto losije... Neki period Kita poslje Leteceg Holandanina iz LMS recimo... Ko nije siguran, nek kupi pa se uvjeri jer mu je ok ili sacekat jos malo... Meni je top epizoda koja stize več za par brojeva... Iza maske, utrvrda mexicanera i zamka za Kita i društvo...uzmite, sad Kit dobija i uniformi sa resicama a ne onaj kaput pa je i Mastertuono bolji na naslovnicama...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ozbiljno ljudi,u kom će broju krenuti one baš dobre priče?
Pa vec su krenule! Ja sam poceo sa proslim brojem. Prikljucio se Canzio i donio napetiju atmosferu. Canzio, Pezzin, Staff di If -- to su scenaristi koji su napisali ono sto smatras boljim/ozbiljnijim pricama na Kitu Telleru..
Mene najvise zanima hoce li netko uspjeti pogoditi tko je ovaj lik sa slike ili barem iz kojeg serijala (ako vec ne i tocne epizode) je dosla ova vinjeta? P.S. ja znam odgovor, samo me interesira znaju li drugi.
Inace, nekako mi se cini da je ovaj broj brzo dosao nakon prosloga, koda se ranije duze cekalo. Mozda samo moj dojam, ali tako mi se cini. Valjda ovog puta nece biti onih silnih peripetija s falicnim primjercima kao zadnji put.
Iz koje tocno epizode, sam zaboravio, ali ovo su EsseGesse. Ili Mark ili Blek. Jel da?
Ups. Eno vidim, gore vec teller detektirao... nisam odmah ni primjetio.
Lavezzoloovo i Nolittino razdoblje je najbolje u serijalu Kita Tellera, ovo poslije je neki drugi junak koji vecinom nema previse veze s onim iskonskim Tellerom, likom kakvim je originalno zamisljen.
Lavezzoloovo i Nolittino razdoblje je najbolje u serijalu Kita Tellera, ovo poslije je neki drugi junak koji vecinom nema previse veze s onim iskonskim Tellerom, likom kakvim je originalno zamisljen.
Nebi se u potpunosti slozio.. ali ajde stvar je u ukusima..