Najbolja naslovnica Zagora ikada???? To je neka sprdačina ili ozbiljna izjava? Mala opaska, pozicija sjekire izgleda nepraktično, kao da želi nešto pljoštimice udariti...
Najbolja naslovnica Zagora ikada???? To je neka sprdačina ili ozbiljna izjava? Mala opaska, pozicija sjekire izgleda nepraktično, kao da želi nešto pljoštimice udariti...
Meni je naslovnica baš posebna u odnosu na sve dosadašnje naslovnice.
A ovo prigovori kak drži i u kojoj ruci drži bilo sjekiru bilo pištoljčinu su nebitne s obzirom da je Zagor svestran s obje ruke (i svim prstima na ruci).
Dakle, udara i baca sjekiru (bilo kojom stranom sjekire) s obje ruke a tako i izvlači pištolj i puca njime bilo lijevom bilo desnom rukom.
Meni je naslovnica baš posebna u odnosu na sve dosadašnje naslovnice.
A ovo prigovori kak drži i u kojoj ruci drži bilo sjekiru bilo pištoljčinu su nebitne s obzirom da je Zagor svestran s obje ruke (i svim prstima na ruci).
Dakle, udara i baca sjekiru (bilo kojom stranom sjekire) s obje ruke a tako i izvlači pištolj i puca njime bilo lijevom bilo desnom rukom.
Tako drži sjekiru kada hoće samo malo da te pomiluje.
Inače, naslovnica je iz četvrtog mjeseca 2021. za 80 godina Bonellija. Evo još nekih:
Da..sve naslovnice tog mjeseca su bile ove pozerske, to je ciljano bilo...čudi me da se ljudi toga ne sjećaju, kao da je bilo prije 20 godina...biće i one naslovnice po uzoru na prvi broj tex, sa onim krugom u pozadini, pa onda isto u stilu pojedinih texovih naslovnica...