Primjetio sam da me u posljednje vrijeme sajt često "izbaci" kad sam logiran, tako da se trebam iznova logirati (iako imam uključenu opciju "stay logged on"). Evo, recimo, jutros me odlogirao, i sad prije minutu također. Prije je to bilo, otprilike, jednom u svaka dva tjedna.
Jel' se možda nešto mijenjalo u postavkama foruma?
Primjetio sam da me u posljednje vrijeme sajt često "izbaci" kad sam logiran, tako da se trebam iznova logirati (iako imam uključenu opciju "stay logged on"). Evo, recimo, jutros me odlogirao, i sad prije minutu također. Prije je to bilo, otprilike, jednom u svaka dva tjedna.
Jel' se možda nešto mijenjalo u postavkama foruma?
Glavni sajt tako radi na načelu (vidi markosov odgovor na moje pitanje na prošloj stranici), dok mi za forum pamti login nakon što sam jednom pobrisao sve kolačiće za forum.stripovi.com i pri loginu odabrao "zapamti me".
Ako si želiš ubrzati login na glavnom sajtu - a i svakako je dobra praksa - koristi neki od password managera. Moja preporuka je za Bitwarden, pošto npr LastPass tu i tamo bude hakiran pa nije baš od povjerenja. Radi i na desktopu i na mobilnim uređajima.
Sad me stalno izbacuje. Logiram se i sljedeći klik bilo gdje na forumu, odlogiran sam. Obrisao sam cookiese, ali isto se događa. Ima li netko neki savjet?
" Inače, klikneš na "reply to topic i onda imaš opciju YT. Klikneš na nju, a onda u kod koji ti se pojavi u polju za tekst ubaciš link. Važno je da iz linka izbrišeš ono S u https. "
Active Users Record: 1964 | Record Set On: 23/03/2024 at 09:16:52
Matori, skoro svaki dan obaramo rekord, evo novog od jutros:
Active Users Record: 2179 | Record Set On: 28/03/2024 at 09:49:20
Jedino me živcira kad kliknem na "active users" opciju da vidim koje topice forumaši proučavaju, treba mi neko vrijeme da ih sve očita zbog tih "gostiju".