Postoji li neki link gdje se mogu vidjeti sve korice koje su do sada tiskane u Zagor Klasiku? Neki su brojevi tiskani sa više korica,a kako očito nemam pametnijeg posla počeo bih sakupljati sve korice koje su izašle u ovoj ediciji.Samo ovoj ediciji,nezanima me Zlatni klasik...
Nažalost loš je otisak/sken.Pretaman je.A u isto vrime crna nije baš crna.To sam primjetio u par stripova zadnje vrijeme od LU/SA.. Očigledno se kvaliteta tiska pogoršala. Usporedija sam sa VČ izdanjem(Nasilje) u ZS i SD izdanjem(Ljudska lovina i Nasilje) u Extra seriji. Iako je i SD bila loša u vezi papira u tom razdoblju pa je bilo sivih stranica čini mi se da im je sken lošiji.
Jebiga, mislim svjedno ću ga kupiti, ali ovo crnilo baš kod Ferrija oduzima te njegove finese sjenčanja i preciznih tankih crnih linija. Definitivno oduzima bar 10-20% atmosferičnosti.
Nadam se da će i oni sami uviditi ovaj problem i napraviti nešto da se to podhitno popravi, nedopustivo je.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Čudno je da današnji strip ima lošiji otisak nego strip prije dvajst godina... Bilo bi normalno da reprint bude bolji od prijašnjeg da bi se "natjeralo" kupce da kupe opet nešto što već imaju. Ja sam ovaj broj klasika kupio odmah a inače čekam remitendu jer to sve već imam ali nakon ovoga se vraćam opet remitendi.
Čudno je da današnji strip ima lošiji otisak nego strip prije dvajst godina... Bilo bi normalno da reprint bude bolji od prijašnjeg da bi se "natjeralo" kupce da kupe opet nešto što već imaju. Ja sam ovaj broj klasika kupio odmah a inače čekam remitendu jer to sve već imam ali nakon ovoga se vraćam opet remitendi.
Meni je čudno što mi je klasik odavno loše kvalitete tiska, dok mi je zlatni klasik dobar, kao i extra.
I retro je dobar. A uzimam ove klasike od kada su krenuli od talijanske jedinice. Gdje će kladik skočiti kad dođe do Zagor priča ostaje za vidit😁 Zlatnim klasik kupujem redom(mat).