Haha, pošteno Super su mi ovi njeni nanovo snimljeni albumi, usudio bih se reći da zvuče čak i bolje nego originalne verzije. A kad si već spomenuo 1989, jesi li možda slušao ono što je Ryan Adams obradio cijeli album? Meni je to baš baš baš prva liga, znači kompletan album u nekakvom americana/springsteen stilu, nevjerojatno dobro funkcionira.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Haha, pošteno Super su mi ovi njeni nanovo snimljeni albumi, usudio bih se reći da zvuče čak i bolje nego originalne verzije. A kad si već spomenuo 1989, jesi li možda slušao ono što je Ryan Adams obradio cijeli album? Meni je to baš baš baš prva liga, znači kompletan album u nekakvom americana/springsteen stilu, nevjerojatno dobro funkcionira.
Jesam. Fenomenalno je obradio ceo album! Cesto ga slusam dok vozim.
A evo i neke liste albuma koje sam najvise slusao prosle godine: Taylor Swfit - Midnights Yello - Touch Yello - Flag Enigma - MCMXC a.D Enigma - Le Roi Est Mort, Vive Le Roi! Blazing Eternity - A World To Drown In Fear Factory - Obsolete Type O Negative - October Rust / World Coming Down Canaan - A Calling To Weakness
Slusao sam jos milion stvari i albuma ali ti gore su se najvise vrteli .