Ali ćemu razbijati glavu oko ovoga Kad ovu nemilu riječ često i najviše upotrijebljava NESVRSTANI,pa valjda on najbolje zna a osim toga završija je i Upravno pravo
Dijalekti su superzanimljiva tema međutim prvi put čujem za ovaj. Kimba koji je to dijalekt? Daj reci mjesto ili barem županiju jer meni to zvuči ko da teller izjavi da je njegovo "sumljanje" po dijalektu.
A sto se tice nacijonalizma, netko je rekao, ne znam tko i nije ni bitno. "Ako nisi ljevih uvjerenja u mladosti onda nemas srca, a ako nisi nacijonalista pod stare dane, onda nemas pameti" Ja se slazem sa tim.
Iskreno, mislim da si ti prvi koji je to rekao. Čuo sam razne verzije te izreke, ali nikada baš ovakvu.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sumnjam da je netko to rekao za nacionalizam, prije za konzervatizam ili "desnih uvjerenja" ako si vec stavio "ljeva uvjerenja". Svasta cu jos procitati...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
E svašta se može čut,da nije nacionalizma ne bi bilo ni nacionalne države,ni jezika,ni kulture..... Dakle prosto rečeno neki umjesto da žive u Sloveniju živili bi u Ottoland ,neki u Mustafistan i da dalje ne nabrajam
Neki su zbunjeni a neki licimjerni
,,Ma kakav bio moj rodni prag on mi je ipak mio i drag,prost je i skroman ali je moj tu sam slobodan i gazda svoj ,,
Sumnjam da je netko to rekao za nacionalizam, prije za konzervatizam ili "desnih uvjerenja" ako si vec stavio "ljeva uvjerenja". Svasta cu jos procitati...
Ma da, uobičajeno se stavlja Churchillu u usta da je to rekao za konzervativna ili desna uvjerenja, suprotstavljajući ih liberalnim ili lijevim. Nije ni on to rekao, ali barem ima malo više smisla.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ma da, uobičajeno se stavlja Churchillu u usta da je to rekao za konzervativna ili desna uvjerenja, suprotstavljajući ih liberalnim ili lijevim. Nije ni on to rekao, ali barem ima malo više smisla.
Postoje razne varijacije tih izreka tipa mlad/star liberal/konzervativac i sl.
Dijalekti su superzanimljiva tema međutim prvi put čujem za ovaj. Kimba koji je to dijalekt? Daj reci mjesto ili barem županiju jer meni to zvuči ko da teller izjavi da je njegovo "sumljanje" po dijalektu.
Mislim da je to onaj dijalekt koji je Jajan koristio u Noćnoj mori Željka Malnara. Očekujem kroz skorije vrijeme da ćemo si dijelit međusobno epitete poput "Kjetenu jedan!"