Moram priznati da sam ove sezone više nego ikada prije poželio zatražiti pomoć oko zbrajanja, pa evo koristim ovu prigodu da to i napravim. Za ovu sezonu neće biti problema, nema više puno parova u Euro natjecanjima, ali dolazi tipovanje EP, gdje uvijek bude veći broj natjecatelja u odnosu na druga tipovanja, pa ako ima dobrovoljac da ove godine to odradi bio bih mu zahvalan. Inače, broj natjecatelja se ustalio na oko 17 za ligu petice i desetak za EL i KL, a CL ima uvijek preko 20 natjecatelja. Drago mi je da nas ima i da se svi zabavljamo na ovaj način. Ako netko ima želju preuzeti neko tipovanje nema problema.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
tex2, mozes slobodno racunati na mene glede pomoci oko nekog tipovanja, bilo kojeg od ovih standardnih godisnjih u kojima sudjelujem. Za euro se jedino ne mogu ponuditi jer mi to pada u vrijeme netom prije nego sto bi imao obranu diplomskog pa ne znam kako cu stajati s vremenom i koliko cu zapravo i gledati utakmice (ali tipovat cu sigurno), ali svakako, ako ne bude jednog dobrovoljca koji bi sve odradio, mogu uskociti i koje kolo i tamo zbrojiti bodove.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."