Danas sam napokon otišao do gradske knjižnice u Makarskoj izviditi kakva je situacija sa stripovima i bome stvarno sam zadovoljan Čini mi se da ću često svraćati.
Znači... Ovako se pomaže razvoj stripa u državi. Pri tome ne mislim samo na otkup koji rade knjižnice, već i na dostupnost stripova svakome...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Vidi se da je svakom mrsko stavljati svoje nakon Wolfmanovog hedonističkog kutka.
Ako ništa drugo, barem nam je fotelja ista :)
Moja kolekcijica, apdejt: tri Billy police i panična čežnja ka četvrtoj.
Ako neko bude zeljam nekog zumiranja, tu sam;)
Razmišljam da stavim vrata na police a vidim da i ti imaš vrata na Billy policama. Možeš li molim te staviti sliku iz daljine sa zatvorenim vratima na svim policama da vidim kako to izgleda? Znači zoom out.
Vidi se da je svakom mrsko stavljati svoje nakon Wolfmanovog hedonističkog kutka.
Ako ništa drugo, barem nam je fotelja ista :)
Moja kolekcijica, apdejt: tri Billy police i panična čežnja ka četvrtoj.
Ako neko bude zeljam nekog zumiranja, tu sam;)
Razmišljam da stavim vrata na police a vidim da i ti imaš vrata na Billy policama. Možeš li molim te staviti sliku iz daljine sa zatvorenim vratima na svim policama da vidim kako to izgleda? Znači zoom out.
Rado bih, brate, ali uzak boravni prostor, ne mogu uhvatiti dostojan ugao (a i bebać je oko polica napravio haos :) )
Evo ti kako je bilo u bivsem stanu pre tri godine. Sad samo imam policu vise
Ove crne Bili ne izgledaju loše. Ja sam navikao da viđam bele police. I sam imam bele... Ali, sad mi se čini crna lepša. Možda zato što sam navikao na bele. :)
Trezorist, skoro si počeo sa sakupljanjem? (čim imaš mesta za knjige, pored stripova )
Prelepe su te Bili police ali meni bi trebalo barem 30ak od poda do plafona pa sam sve napravio sam kako mi odgovara. Jeftinije, od poda do plafona, po dimenzijama kako ja zelim i sve super. Cela jedna soba ode na kolekciju.