forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 S.COM - Novinarska patrola
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/05/2024 : 11:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by manhunter

Ako pravite taj tulum, dolazim! Samo ako može da se ove dve ekipe ne mešaju.

Prvo ćemo imati boks meč 10 na 10. Imam sreće da Nesvrstani poznaje lwooda i globinja.

Ja sam više mislio da će završiti boks mečom, al hajde, možemo i početi tako.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1482 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 10/05/2024 : 12:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Dobri su ovi intervjui, zanimljivo čitanje :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2024 : 13:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro
Tebe tintone prvog bacimo u ring kao topovsko meso, a onda ih dokrajčimo blitzkriegom.
Već vidim kako Anto zadnjim snagama znojan kleči u ringu i umjesto brejvhartovskog Freedoom, zadnjim snagama vrisne RALPH AZHAAAAAM!!!

Sta mu ja dodjem? Ultimativno oruzje, krajnji slucaj, just in case? :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2024 : 13:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Inace, ako nam ne uspe Blickrig ugasili smo. Imamo snage samo za blicanje. :)

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/05/2024 : 13:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Tebe tintone prvog bacimo u ring kao topovsko meso, a onda ih dokrajčimo blitzkriegom.
Već vidim kako Anto zadnjim snagama znojan kleči u ringu i umjesto brejvhartovskog Freedoom, zadnjim snagama vrisne RALPH AZHAAAAAM!!!

Sta mu ja dodjem? Ultimativno oruzje, krajnji slucaj, just in case? :)

Ti češ ga iznijeti na leđima iz kaveza ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/05/2024 : 16:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlican intervju eks bradonje. :) Inace, Mairosu je stvarno vrhunski lik!

Eks bradonje?

[url=https://postimg.cc/4Ytb0JHY][/url]

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/05/2024 16:56:24
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/05/2024 : 17:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Daj makni sliku bogati, pa ima i djece na forumu.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2024 : 18:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jeza. I on meni kaze da je bolje citati kad nema moje slike 😂

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/05/2024 : 18:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si si jedan put stavija sliku Anke Mrak Taritaš na forum i sad kao brineš za djecu?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 10/05/2024 : 18:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Odlican intervju eks bradonje. :) Inace, Mairosu je stvarno vrhunski lik!

Eks bradonje?

[url=https://postimg.cc/4Ytb0JHY][/url]

Isti Ramzan Kadirov ,Bože čuvaj me od sotone i slugu njegovih

Edited by - RAKOSI4 on 10/05/2024 18:52:15
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/05/2024 : 19:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ti si si jedan put stavija sliku Anke Mrak Taritaš na forum i sad kao brineš za djecu?

Nisam ja nego tinton kad se s njim/njom fotkao davno na cršu.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/05/2024 : 13:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
sjajan Jereov inervju,bilo je uživanje čitati ga.
Čuo sam više puta da smo mi iz Zapadne Srbije na sličnim talasnim dužinama kao Dalmatinci,i verujem da je to tačno;zato mi i odgovara senzibilitet nesvrstanog,lwooda i da ne nabrajam dalje.

A sjajno je što me sa intervjuom Jerko podsetio na kviz u vreme korone;joj kako je to bio sjajno druženje,stvarno smo se lepo provodili tada;kroz kviz sam upoznao neke forumaše sa kojima inače nisam imao komunikacije do tada.

quote:

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/05/2024 : 13:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
eh,da,Mairosu - sjajan,sjajan lik;super je bio pojava na forumu,dosta je pisao o stripovima,i kvalitetno,i baš je unosio pozitivne vibracije.
Kada je krenuo u drugu državu (dal beše Gibraltar ili tako nešto),ostavio mi je omanje brdašce strip albuma,kao poklon,a da se nismo lično znali.Šta reći.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/05/2024 : 13:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Zašto je Mairosu uopće otišao s foruma?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2024 : 21:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Popizdeo na slavlje za Gotovinu i Markaca

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/05/2024 : 00:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ufff, ne sjećam se toga, al nije baš neki razlog za napustiti stripovski forum...al ok, njegova odluka.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2630 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 13/05/2024 : 14:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Čuo sam više puta da smo mi iz Zapadne Srbije na sličnim talasnim dužinama kao Dalmatinci,i verujem da je to tačno;zato mi i odgovara senzibilitet nesvrstanog,lwooda i da ne nabrajam dalje.

A sjajno je što me sa intervjuom Jerko podsetio na kviz u vreme korone;joj kako je to bio sjajno druženje,stvarno smo se lepo provodili tada;kroz kviz sam upoznao neke forumaše sa kojima inače nisam imao komunikacije do tada.

quote:

Nema nista magicnog u tome kao sto je biti Dalmatinac. Vjeruj mi.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/05/2024 : 14:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Bravo, i dalje piče zanimljivi intervjui, baš mi je drago što je bio Sawitch, a pogotovo NESVRSTANI.

Idemo dalje. :)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2024 : 15:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ufff, ne sjećam se toga, al nije baš neki razlog za napustiti stripovski forum...al ok, njegova odluka.

Koliko se ja secam informacije od njega dozvoljeno je proslavljanje toga na sta je on ukazivao, iskuliralo se i otisao. Tako sam i ja kada se tolerisao onaj “moderator.” Svako odlucuje sta mu pase. Mairosu je vrhunski lik i mnogo zanimljiv i pun informacija, steta je da ga nemamo ovde. Moram ga cimati da se vrati.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 13/05/2024 : 21:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Ante iz Šumadije dobro govori
Činjenica je da nas Srbijanke volu, a i mi njih volimo .Interesantno Zagorci im nisu dragi,za njih govoru da su mali,debeli i ćelavi a da smo mi visoki i melodični te da su nam oči boje mora.
Stariji su često govorili: "Sinko nema do rasne Srbijanke.

Da je Tinton Dalmatinac kad je iša na turneju po Šumadiji ne bi se moga obranit od Srbijanki (možda bi se i oženija).
Onako je doša ka Dudek ,lukavi Ante ga još uvalija među udanim ženama,jedino šta se omrstija su šljive ,,Čačanska lepotica,,

Edited by - RAKOSI4 on 14/05/2024 07:59:17
Go to Top of Page

Voodoo84
Starting Member

52 Posts

Member since 22/10/2023

Posted - 14/05/2024 : 12:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Voodoo84 a Private Message  Reply with Quote
Tehnički, Valjevo je zapadna Srbija. Šumadija je do ibarske magistrale (tj sve desno od Lazarevca).
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/05/2024 : 13:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
E da, molim da se intervjuiraju i dva najjača Slovenca na forumu: Poli i €uro.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 14/05/2024 13:58:55
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 14/05/2024 : 14:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Tri .Nemoj mi Telera zaobilazit

Edited by - RAKOSI4 on 14/05/2024 15:57:40
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7269 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/05/2024 : 14:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Tellera imam želju, ali čovjek mi se ne javlja nikako na poruke. Šteta.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/05/2024 : 21:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam daljnje intervjue.
Šteta što hrpa starih forumaša više nije aktivno.

Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000