De Zerbi ili Italiano su moji favoriti. Iako je Interov čovek, iskreno ne bih imao ništa protiv ni da dođe Motta. Pogotovo ako bi došao u paketu zajedno sa Zirkzeejem.
Mislim da će Juve uzeti Mottu. Kako god, najviše bih volio De Zerbija.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Pioli krenuo Allegrijevim stopama sa upotrebom igrača.
Svakako bi, pored De Rossija u naletu, Serija A bila znatno dinamičnija sa De Zerbijem u Milanu i Mottom u Juveu. Za Contea se priča da će u Napoli. Nažalost i pored sjajne postavke ekipa, drugi posle beru plodove - iako su i Allegri u prvom angažmanu i Inzaghi sada odlični treneri. Conte ima ludački temperament.
Jeziva sezona Juventusa, senka prošle i dalje prisutna sa svim onim oduzimanjima i dodavanjima bodova, kaznom za Evropu, smenom menadžmenta... Allegrija obožavam, najdraži trener uz Lippija, Ancelottija i Fergusona, ali on ovde jednostavno više nema šta da traži.
I to nema veze s trenerskim, a posebno ne ljudskim kvalitetima. Ovo traje još od Sarrija i Pirla... Praktično tri igrača su stvarno na strani trenera, Szczesny, Rabiot i Vlahović.
Jbg, čovek u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni stavi Sandra kao startera... A ipak jedina ekipa koja se makar neko vreme nosila sa Interom. More than weird.
Milan kad je uzeo titulu pre dve godine sačuvao mrežu na 17 utakmica, a ove sezone primili 46 golova.. Čudi me da su uopšte završili na drugom mestu sa ovako katastrofalnom odbranom.