Negde sam pročitao da Lokomotiva priprema Hitlera od Shigeru Mizukija, što mi daje nadu da će možda izdavati i Showa: History of Japan serijal ili možda Onward Towards Our Noble Deaths. Zna li možda neko nešto više o tome?
Nmp isk, pitao sam ih kad će 10 broj, kažu neće pre kraja juna meseca, al zato udaraju po One Piece, Narutu, Dorohedoro, Titanima i Ubicom Demona kao i sa Itom, eno u pripremi na COBISS-u je i 32. Deo One Piece, dok je su na sajtu izdavača Granična zona (The Liminal Zone), One Piece 31 i Naruto 31.
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
Nmp isk, pitao sam ih kad će 10 broj, kažu neće pre kraja juna meseca, al zato udaraju po One Piece, Narutu, Dorohedoro, Titanima i Ubicom Demona kao i sa Itom, eno u pripremi na COBISS-u je i 32. Deo One Piece, dok je su na sajtu izdavača Granična zona (The Liminal Zone), One Piece 31 i Naruto 31.
Darkvudovo prokletstvo sa završenim serijalima se nastavlja - juče je obljavljena najava Liminal Zone #2 :(
Darkvudovo prokletstvo sa završenim serijalima se nastavlja - juče je obljavljena najava Liminal Zone #2 :(
Sigurno će da urade nastavak ovi iz Darkwood-a, trebaju u Frankenštajna da izbace ako postoje prava, rekao mi Vlada kad sam bio u martu tamo, plus planiraju i reprint duha u oklopu isto.
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
- Možeš citirati svoj post sa prve strane, i postovati kao izmenjenu poruku. Post se nažalost neće nalaziti na prvoj strani pa neće biti pregledno, ali bar će ljudi moći da vide ažuriranu listu kad god neko piše na temi.
- Možeš zamoliti moderatora (Manhunter) da prebaci ovu tvoju temu u podforum Svet stripa, jer tamo se poruke mogu beskonačno editovati.
Na sledećem spisku nalaze se sve mange (i manhve, manhue, manfre) koje su objavljene na srpskom jeziku, razvrstane po izdavačima. Broj iza mange predstavlja ukupan broj tankobona u originalnoj ediciji.
Darkwood 1. Naruto - Masaši Kišimoto - 27 - ukupno 72 2. One Piece - Eićiro Oda - 109 (trenutno) 3. Uzumaki - Đunđi Ito - 3 4. Napad titana - Hađime Isajama 34 5. Beležnica smrti - Cugami Oba, Takeši Obata - 12 6. Beležnica smrti: Kratke priče - Cugami Oba, Takeši Obata 7. Ubica demona - Kojoharu Gotoge - 23 8. Gjo - Đunđi Ito - 2 9. Tomie - Đunđi Ito - 3 10. Fragmenti strave - Đunđi Ito 11. Berserk - Kentaro Miura - 42 (trenutno) 12. Skrovište - Masasumi Kakizaki 13. Zelena krv - Masasumi Kakizaki - 5 14. Bestijarijus - Masasumi Kakizaki - 7 15. Soići - Đunđi Ito - 2 (1) 16. Dorohedoro - Kju Hajašida - 23 17. Senzor - Đunđi Ito - 1 18. Priče o planinskim duhovima - Azumi Đunpei, Imai Daisuke, Inokava Akemi, Jošitpmi Akihito, Junji Ito, Mimika Ito - 1 19. Remina - Junji Ito - 1 20. Granična zona - Junji Ito - 2 (1) 21. Duh u oklopu - Širo Masamune (Japansko delux izdanje)