Ovo poslednje je više akcija, ali ako može Warrior, može i Banshee još više. I Barry i Patriot su mračno komični, ali nemam gde drugde da ih stavim, pošto nisu sitkomi.
Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Ja sam njega mislio u humoristične. Nekako mi je to ipak prevladavajući element u seriji. Inače, baš ga ponavljam. Na zadnjoj sezoni sam i, iako ima nekih padova, sve skupa je ipak jako dobro i zabavno. Za mene prava feel-good serija.
Glas protiv skraćivanja vremena za nominacije. I ovako se osjećam pod pritiskom.
Dobra je lova al krvava. A i zula moj ta zima vise ne postoji. Krene sezona u ozujku i spoji se s bozicnim blagdanima. Odmaras prakticki prvi i drugi misec i to je sve. Al sad je vrhunac, neljudski.
Dobra je lova al krvava. A i zula moj ta zima vise ne postoji. Krene sezona u ozujku i spoji se s bozicnim blagdanima. Odmaras prakticki prvi i drugi misec i to je sve. Al sad je vrhunac, neljudski.
Možda u nekom većem gradu zima nije što je nekad bila, ali i manja mjesta žive od turista. Bio sam za početkom petog, nema ni pasa, ni kafić, ni dućan, ni restoran, ni ljudi, nikog...
12 The X Files 10 The Adventures of Sherlock Holmes 8 Agatha Christie's Poirot 7 Twin Peaks 6 Ray Donovan 5 The Twilight Zone 4 Crime story 3 Moonlighting 2 Miami Vice 1 L.A. Law
12 Oz 10 La casa de papel (Money Heist) 8 Breaking Bad 7 Sherlock 6 Squid Game 5 Agatha Christie's Poirot 4 X Files 3 Peaky blinders 2 Wednesday 1 The Gentlemen