Englezi na prvom mjestu, ovo bi napokon trebalo biti njihovo prvenstvo. Vrhunska ekipa, spoj mladosti i iskustva, samo da ne dođu do nekih penala.
Na drugom mjestu Portugalci pod uvjetom da im Ronaldo ulazi s klupe.
Zatim Francuzi i domaćini Nijemci i tu bi zatvorio krug favorita.
Hrvatsku ne bih stavljao niti u širi krug favorita. Previše iscijeđenih igrača, Brozović vjerovatno će doći preopušten iz one rekreacijske lige, u Kovačića nemam povjerenja, Modrić ipak s bremenom godina, Perišić se tek oporavlja, vjerovatno nije ni na 50%. Četvrtfinale vrh.
Baš pesimistično gledam na nas što se tiče ovog turnira. Volio bih se prevariti pa da dežurni lovački psi s foruma nanjuše krv, simbolički kazano, dakako.
Baš pesimistično gledam na nas što se tiče ovog turnira. Volio bih se prevariti pa da dežurni lovački psi s foruma nanjuše krv, simbolički kazano, dakako.
Ako budemo realni pa kazemo da je onakvu skupinu uspjeh proci, mozda cemo moci reci da smo uspjesno odradili turnir :) Mislim da nijedna repka nece briljirati bas i da ce se igrati dosta konzervativno, slicno kao 2016
navijači su isti, srce je isto, energija je ista,...ako smo pomogli skakačima, odbojkašima, košarkašima, kolesarima,....možemo i nogometašima. Nema veze u kojem sportu, u kojem okruženju,...Slovenija uvijek ide na pobjedu
Sto se tice favorita, to su isti oni kao i uvijek. Iskreno, osim Hrvatske ne bih rekao da ima mjesta iznenadjenjima, a sve i ako Hrvati osvoje, nakon mocnih igara na zadnja dva SP, ne bih rekao ni da ce to biti neko iznenadjenje. Dakle, Spanija, Engleska, Italija, Njemacka, Portugal, Francuska, Hrvatska. To bi bilo to, jedan od tih timova uzima trofej.
Sto se tice favorita, to su isti oni kao i uvijek. Iskreno, osim Hrvatske ne bih rekao da ima mjesta iznenadjenjima, a sve i ako Hrvati osvoje, nakon mocnih igara na zadnja dva SP, ne bih rekao ni da ce to biti neko iznenadjenje. Dakle, Spanija, Engleska, Italija, Njemacka, Portugal, Francuska, Hrvatska. To bi bilo to, jedan od tih timova uzima trofej.
Slovenija je taj isti Portugal sa Cristianom Ronaldom pobjedila 2:0 prije par mijeseci
Slovenija je taj isti Portugal sa Cristianom Ronaldom pobjedila 2:0 prije par mijeseci
Je, ali prijateljske utakmice su obicno ipak nesto drugo... no, Ronaldu se vjerujem nije dopalo.
Znam, ali Ronaldo se htio dokazati, jer više nema toliko sigurno poziciju u reprezentaciji kao nekada i za njega je ovo bilo jako važno, dosta se trudio, pokušao ali nije mu išlo kao i ostalim Portugalcima. Iako prijateljska utakmica Portugalci su došli sa dosta jakim sastavom a ni mi nismo bili kompletni. Bilo kako bilo, uzeli smo lijep skalp! Ronaldo je nakon utakmice sa Slovenijom postigao hat trick, mislim da čak dva zaredom nakon što se vratio u Saudijsku Arabiju. To znači ili je Saudijska liga totalna smijurija ili je naša obrana veoma jaka, a to čemo vidjeti uskoro na Euru