Nejasni su mi Texoljubci.. Kupuju klasik koji je bar do sada bio živa naiva... a ne kupuju Mladog Texa koji je puno ozbiljniji i sa veci dio odličnim crtezom velikih crtaca...kupuje se reprint maxija, a ne kupi Mladog Texa.. Valjda svaki koji kupi redovnog Texa kupi i Mladog... zasto onda ovaj ide mjesečno a mladi tromjesecno... I ide koliko toliko Dragonero smor a ne ide mladi Tex...cast Dragonera, uzimam i procitam... ali da je bolji od Texa, meni nije... ne volim taj žanr previse, valjda je do toga... Uglavnom,.. da rezimiran..nažalost Tex nema i nije nikad imao tako vjerne citatelje kao Zagor..nazalost.. Nije problem kupit 5 reprint Zagora.. ali uzet Mladog Texa, koji prsti akcijom bez prepricavanja, kojeg crtanju najbolji u Bonelliju.. e to ne...jedini spas nam je da idu po dvije epizode, da je to jednodjelna.. pitam se dal zbog tempa nebi i ja odustao.. 6 ili najvise 8 epizoda na godinu je.. strašno.. Pa Optika Van Gogh izbaci 8 Kit Tellera godišnje...a spori ljudi do zlaboga..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
zezam se...ja sam u tolikom zaostanju sa svim i svacim poslije 10 goidna pauze, da jos nisam ni primirisao mladom texu. dok dodje na red, taman kupiti vise brojeva od jednom i citave epizode... ako se do tad ne ugasi...
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Mladi Tex je bolji od omatorelog… Nema dosadnih dialoga među 4 prijatelja,...kod malog se stalno vrte neke cure,... sve klizi priča bez da matora konjina Carson zabada svoj nos na sve što miriši na žensko..a kad to matori jarac ne radi, sanja i prića o vrućoj kupki ili mizi obloženi golemim biftecima prekrivenim brdom krumpiriča.. Stari Tex je predvidljiv ko sneg u januaru,.. dok je mali još mladenački lud, prkosan, vrckast…
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Složio bih se, ubode s vremena na vrijeme vrhunsku priču, istina sve priče vrhuski pripremi, ali pretjera većinom sa svojim mušicama, nema više rundi za sve, cigara, EL Morisco postao enciklopedija, zalomi se koja tučnjava u saloonu, modernizirao serijal na svoj način.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game