Zato Libellus želi De Angelisa i za nove epizode (a i valjda da hrbat Nathana ostane od istog autora). Ali ode ovo presporo, ne znam čeka li se De Angelis da nacrta nove naslovnice, ali od novih knjiga nikakvih naznaka.
Ma da, maknuo sam sa police knjigu 22 da ubacim ovu i onda je zaboravio vratiti pokraj..
Nego, libellus ima novi site? Malo vuče dizajnom na stripovi na kvadrat, na prvu onako...trebat će se naviknuti. Evo recimo više ne pokazuje koliko komada je dostupno.
Vraća se Edward Reiser, nezaboravni fikser i prvi direktor Agenzia Alfa, za kojeg se dugo smatralo da je mrtav - a neki su sumnjali da je promijenio svoj identitet, uzevši identitet Solomona Darvera! Kao da to nije dovoljno, iza njegovog ponovnog pojavljivanja kao da stoji ruka gospodina Forbesa, na vrhu Izvora, tajanstvenog tajnog društva koje upravlja sudbinom čovječanstva od 20. stoljeća... Kolumna Svijet of Nathan Never također se vraća, kako bi predstavio renoviranje i vanjskog i unutarnjeg prostora Palače Alfa!
Ovo s njegovim ubojstvom sam bas neki dan citao. Znaci tek tamo nakon skoro 300 brojeva od tih dogadaja ce se saznati sto je zapravo bilo s Reiserom. A ja mislio kako me kroz par brojeva ocekuje definitivno saznanje jesu li on i Solomon ista osoba.
Inace, to Reiserovo ubojstvo je bila stvar koja me najvise sokirala unutar prvih 100 i kusur brojeva serijala sto sam procitao plus drugih popratnih edicija sto kronoloski dodu do nje.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Pa ni sam ne znam koliko ima smisla vracati tu pricu nakon gotovo 300 brojeva redovne serije. Inace te epizode oko Reiserove smrti su vrhunske. Ne znam sto se desava u serijalu nakon broja 110, ali ovakav tip price kakav se najavljuje u broju 398 bih ocekivao negdje unutar 20-30 epizoda nakon sage Alfa.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Kakva je to fama oko Bureta? Mihoci se pošteno nasekirao. :)
A sigurno da ne može biti gori od Vigne, tog olinjalog osnivača Nathana koji godinama živi na staroj slavi, tj. na onim 90-im godinama kad je i znao štogod napisati. Čovjek godinama nije napisao dobru epizodu, a mogu misliti kako je s najnovijim epizodama u situaciji kad su mu svi stari frendovi pobjegli iz serijala.
Reisera jedino može izvući iz naftalina onaj koji ga je i izbacio iz scene, a to je Vietti. Da li je realno, vjerojatno postoji promil šanse. I to sam puno rekao.
Kakva je to fama oko Bureta? Mihoci se pošteno nasekirao. :)
A sigurno da ne može biti gori od Vigne, tog olinjalog osnivača Nathana koji godinama živi na staroj slavi, tj. na onim 90-im godinama kad je i znao štogod napisati. Čovjek godinama nije napisao dobru epizodu, a mogu misliti kako je s najnovijim epizodama u situaciji kad su mu svi stari frendovi pobjegli iz serijala.
Reisera jedino može izvući iz naftalina onaj koji ga je i izbacio iz scene, a to je Vietti. Da li je realno, vjerojatno postoji promil šanse. I to sam puno rekao.
Pošto ti ne pratiš Zagora (a bome i ja debelo kasnim s iščitavanjem novijih epizoda)... Bure ti je urednik i glavni scenarist na serijalu koji je u zadnjih 10-15 godina potpuno izgubio kreativnost te obožava ići na kojekakve fore koje vrijeđaju inteligenciju čitatelja. A jedan od poznatih poteza kad više nema nikakvih ideja (znači često) je nepotrebno vraćanje (na debilne načine) po puno puta raznih negativaca iz serijala i onda kroz 2.5 od 5 sveski nove epizode prepričavati što se dogodilo prije. Koliko sam ja čitao čak i novije od Vigne mi je malo iznad Bure levela.
Nadam se sam po pitanju inspiracije od Bureta potpuno u krivu i da će ovo biti super epizoda, sumnjam, ali nadam se.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Ova naslovnica mi je OK, a što se tiče kratkog sadržaja, ah, reset restartanog reseta otprilike. Rekao bi da su izgubili inspiraciju, ali i čitatelje i sada pokušavaju serijal vratiti prislino na ranije doba kada je prodaja bila bolja. Slijedeće očekujem povratak Sigmundovog mucanja.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...