depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
To ti je današnja policija. Iskompleksirani polupismeni debili malog piše i još manjeg mozga kojima značka daje moć. Lupaju da bi se mogli kurčit kako su prebili nekog jadnika od 70 i par kila. Čast izuzecima.
Eto povijest se ponavlja , samo ovi put dobija je i pas. i opet u srid bijela dana, miroljubivog građanina i njegovom psića bez ikakva razloga i povoda zli policajci su prebili
Originally posted by matori paraliticar [br]Sta ce onda biti sa nasim stripovima...za sta smo se borili?
Toliko suma posecena nizasto..
Prodaj dok možeš i spičkaj novce
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Da, jucer sam vidio u novinama i Markosovo ime i prezime, mislio bas pitati ga oko toga. Kako god, zelim im srecu da se upise u zeljenu skolu. A kako je i Markos informaticar bit ce izvrsna podrska djetetu u toj bransi. Keep the Faith!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Niki želim da upiše školu koju želi. Ima kod nas puno apsurda. Kći mi upisuje paralelno glazbenu školu, klavir. Državno natjecanje iz klavira joj nije donijelo nijedan bod. Da je bila na državnom iz nekog sporta (recimo graničar) dobila bi dodatni bod :-) Sistem prijemnog u srednjim glazbenim je specifičan i u igri je jako puno bodova pa to ne bi puno utjecalo, ali pravilo kao takvo je urnebesno. Isto vrijedi i za upis u gimnaziju, državno iz klavira se ne uzima u obzir, ali graničar da.
Kakva kalvarija. Ali što drugo očekivati u našem Apsurdistanu. Ne cijeni se znanje, ne cijeni se trud, ne cijeni se umjetnost, a između ostalog, humanost odavno nestala iz humanističkih znanosti. Najviše mi žao djece koja to sve proživljavaju.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kakva kalvarija. Ali što drugo očekivati u našem Apsurdistanu. Ne cijeni se znanje, ne cijeni se trud, ne cijeni se umjetnost, a između ostalog, humanost odavno nestala iz humanističkih znanosti. Najviše mi žao djece koja to sve proživljavaju.
Ne ulazin u ovaj Markov, odnosno Nikin slučaj, ali generalno puno više drame i presinga proizvode i proživljavaju roditelji nego dica. Pogotovo matere. Ja san kad je prije 3 godine moj stariji upisiva srednju misecima ranije(najmanje cili 8. razred) sluša konstantno zanovijetanje dok mi za jednin ručkon nije puka film i dok nisan (za sada prvi i jedini put) onako balkanski opizdija šakon po stolu i reka da kad sljedeći put za stolon čujen bilo šta o školi i stol i sve na njemu leti u tri pizde materine.