Sam bog da je Madarska dobila Skotsku jer se sad sutra mora ici na pobjedu. Da je bio remi ovdje, onda bi jamacno sutra Hrvatska i Italija odigrali x pa bi se do kraja grupnog dijela jos vodile kalkulacije iz dana u dan oko toga hoce li Hrvatska s 2 boda uspjeti proci dalje kao jedna od najboljih treceplasiranih reprezentacija. Mah, s dva boda nitko ne zasluzuje proci nikamo osim doma. Tako da mislim da s ovim raspletom vise nema nikakvih kalkulacija i mora se ici na sve ili nista. Naznaka da bi ako nista drugo mogli gledati dobru borbenu utakmicu pa kako god vec zavrsilo.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Koji bi paradoks bio da neko prodje s 2 boda, a netko ispadne s 4 boda (gdje je moguca situacija da cetvrti u onoj belgijskoj skupini bude imao 4 boda i ne prodje dalje).
Pa je li ovo realno? I dalje se kalkulira i proucava moguce ishode za prolaz dalje s 2 boda? Strogo objektivno govoreci, mislim da bi bila sramota za euro da neka (bilo koja) reprezentacija prode dalje sa samo 2 boda. I 3 je vec svojevrsna uvreda za logiku, ali sve ispod je blamaza. Zato ja jedva cekam cetvrtinu finala pa da konacno gledamo one najjace reprezentacije bez nekih kalkulacija. Bas su unistili euro s ovim sustavom, prije je to bilo puno zanimljivije s manje reprezentacija i time da su samo prve 2 prolazile dalje.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Originally posted by Ivan Liverpool Strogo objektivno govoreci, mislim da bi bila sramota za euro da neka (bilo koja) reprezentacija prode dalje sa samo 2 boda. I 3 je vec svojevrsna uvreda za logiku, ali sve ispod je blamaza. Zato ja jedva cekam cetvrtinu finala pa da konacno gledamo one najjace reprezentacije bez nekih kalkulacija. Bas su unistili euro s ovim sustavom, prije je to bilo puno zanimljivije s manje reprezentacija i time da su samo prve 2 prolazile dalje.
Isto i ja ovo govorim ortacima koji kalkulisu u vezi Srbije i prolaska dalje sa remijem protiv Danaca!
Na zadnja dva europska prvenstva ispadali su i trećeplasirani s tri boda jer nije bilo trećeplasiranih s dva boda. Na svjetskim prvenstvima dešavalo se da dva boda budu dovoljna za prolaz jer je razlika u kvaliteti jačih i slabijih reprezentacija veća u odnosu na EURO.
Mudri svabe, dobar potez za izbjec Spanjolsku u nastavku natjecanja.
Izgleda da su Švajcarci bili mudriji
Originally posted by ReemCP
Koji bi paradoks bio da neko prodje s 2 boda, a netko ispadne s 4 boda (gdje je moguca situacija da cetvrti u onoj belgijskoj skupini bude imao 4 boda i ne prodje dalje).
Ti onda misliš da će ovaj novi sistem u LŠ biti pošteniji kad se bude gledala zajednička tabela, a ne po grupama? Nije bitno ko je s kim igrao u grupi?