Author |
Topic |
adriano
Advanced Member
Croatia
4480 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13965 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 25/06/2024 : 10:44:21
|
quote: Originally posted by risbozg
8 minuta naknade nas je ubilo..pas mater i sucu..kad su Talijani u prvom dijelu rastezali bila je minuta..smrad sudački
Collina je točno znao kakvog suca treba poslati da sudi njegovim Talijanima. Onakvog koji nije uspio bez VARa vidjeti penal koji je odmah vidio svatko drugi. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4480 Posts
Posted - 25/06/2024 : 11:10:03
|
ne bi ga ni sudio da nije VAR-a. meni je simptomatično kako je odmah svirao kraj poslije talijanskog gola, ali ako je tako pedantan, trebao je pustit da se igra još minutu, jer su talijani zabili gol minutu prije kraja. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30872 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/06/2024 : 11:24:28
|
Za suca se zna da je skandalozno loš, mislim da je već i bio suspendiran u prošlosti zbog lošeg suđenja na jednom velikom natjecanju, ne sjećam se više kojem, pa je pitanje što uopće radni na EP? Sinoć je malo navlačio za Talijane, ali tako je to uvijek, većina sudaca uvijek navlači za velike, a koliko god smo mi ime, Talijani su Talijani! Mogao je još pustiti da se igra dvije minute nakon gola, a i mogao je ne dosuditi 8 minuta dodatka, kao da smo i mogli odugovlačiti sabijeni u svom šesnaestercu. Kad se ovako gleda, to su bitne stvari, znači sudac je baš utjecao na rezultat. Svejedno igra Hrvatske na ovom EP je bila dosta loša i treba biti pametan da u budućnosti opet budemo konkurentni. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13965 Posts
Posted - 25/06/2024 : 11:36:29
|
quote: Originally posted by adriano
ne bi ga ni sudio da nije VAR-a. meni je simptomatično kako je odmah svirao kraj poslije talijanskog gola, ali ako je tako pedantan, trebao je pustit da se igra još minutu, jer su talijani zabili gol minutu prije kraja.
Potpuno se slažem. Poslan je po zadatku i zadatak je obavio. Nagrada će vjerojatno biti suđenje polufinala prvenstva. Barem ona vidljiva nagrada. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26744 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 25/06/2024 : 11:38:51
|
ja bi potpisa odma da Hajduk ima ovakvo suđenje u HR prvenstvu kakvo je imala reprezentacija na Euru(uključujući i jučerašnje). |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16938 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 25/06/2024 : 11:57:05
|
quote: Originally posted by jaki
Primit u dvi utakmioce golove u zadnjim sekundama izgleda nije slučajno.
To ne može nikad da bude slučajno.
Hrvatska je sinoć odigrala iznad očekivanja. Italija baš loša.
Vjerovatno je presudio pad koncentracije, isto kao protiv Albanije. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47072 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/06/2024 : 12:16:00
|
Eto sad je sudac kriv. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15597 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 25/06/2024 : 12:18:50
|
quote: Originally posted by lwood
Eto sad je sudac kriv.
Je sudac je kriv..imali smo u igri dva desna beka, a sa te strane usamljeni talijan nam zabije gol..jebeš suca
Je sudac je kriv..kaj Perišić sa pola trena zadnju minutu šalje dugu loptu naprijed (koju smo igubili i iz napada Talijana popušili),umjesto da vrati dugu loptu prema Livakoviću...jebeš suca
Inače sudac je najobičnije smeće bez obzira na sve |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 25/06/2024 12:29:12 |
|
|
Lorda
Average Member
Croatia
643 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 25/06/2024 : 12:29:50
|
Ne znam zašto bi to bilo smiješno, bez obzira što smo turnir loše odigrali ovdje je sigurno i ovaj sudac bio dosta značajan i zbraja se u važne elemente koji su izazvali naše ispadanje... (uz čudne Dalićeve odluke, lošu igu naših "senatora" itd).
Dosudio nam je puno previše žutih kartona od koji sigurno par uopće nije trebao dodijeliti ili ako već ima takav kriterij onda ga primjenjivati i na Talijane. Igrači koji imaju žuti automatski moraju paziti i ne ići u oštre duele da ne bi dobili drugi žuti koji bi im ovaj očigledno lagano zabiberio. I naravno da su to Talijani koristili.
Ono sramotono čekanje da se javi var i onda još ide gledati sam i ako se iz svemira vidjelo da je Talijan ne samo ovlaš dirao loptu rukom nego joj je skrenuo putanju, no po negovu žalost morao je svirati penal jer je bilo preočito i na kraju 8 minuta nadoknade što je apsurdno dugo s obzirom da uopće nije bilo dugih prekida i onda nakon talijanskog gola svira kraj iako je ostalo još barem minuta do kraja. Vidi čuda tu je valjda pustio da vrijeme ide kod talijanskog slavlja. Mogao nam je barem dati šansu da odigramo zadnji napad... |
|
|
Lorda
Average Member
Croatia
643 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 25/06/2024 : 12:33:33
|
Jedino što je dobro u svemu ovome što ću sada gledati utakmice u miru, sada samo još čekam da ispadnu Talijančine ( i ovako i onako neće daleko dogurati) i Englezi (ne treba se puno objašnjavati :)) i što se mene tiče to je to, ostali mi rezultati više nisu bitni. Samo da utakmice budu zanimljive! |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2843 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 25/06/2024 : 12:34:01
|
Eto sad je sudac kriv.
Je sudac je kriv..imali smo u igri dva desna beka, a sa te strane usamljeni talijan nam zabije gol..jebeš suca
Je sudac je kriv..kaj Perišić sa pola trena zadnju minutu šalje dugu loptu naprijed (koju smo igubili i iz napada Talijana popušili),umjesto da vrati dugu loptu prema Livakoviću...jebeš suca
Inače sudac je najobičnije smeće bez obzira na sve
Nemoj. Sad si me podsjetio na Rakitićevu dugu loptu u kontru protiv Turske u zadnjoj minuti utakmice 2008. Kao da ovo sinoć nije bilo dovoljno okrutno. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15597 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 25/06/2024 : 12:41:27
|
quote: Originally posted by Lorda
Jedino što je dobro u svemu ovome što ću sada gledati utakmice u miru, sada samo još čekam da ispadnu Talijančine ( i ovako i onako neće daleko dogurati) i Englezi (ne treba se puno objašnjavati :)) i što se mene tiče to je to, ostali mi rezultati više nisu bitni. Samo da utakmice budu zanimljive!
+1 |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Tonto
Advanced Member
8269 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 25/06/2024 : 12:41:53
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Eto sad je sudac kriv.
Nemoj. Sad si me podsjetio na Rakitićevu dugu loptu u kontru protiv Turske u zadnjoj minuti utakmice 2008. Kao da ovo sinoć nije bilo dovoljno okrutno.
Turska je bila podnošljiva jer smo znali da imamo generaciju koja je spremna za velike stvari i igrali smo dobar nogomet. Sad imamo generaciju koja odlazi i igramo nogomet od kurca. Tada smo se s pravom mogli nadat, sada nam slijedi remont i lutanja. Volio bi da se varam. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13965 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12432 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 25/06/2024 : 13:24:27
|
Nije potreban nikakav veći remont. Selekcija je tu. Oprostit će se 4-5 igrača, zamijenit će ih mlađi koji su već unutra.
Problem je izbornik. (Ako Dalić odluči dati otkaz ili mu bude uručen.) |
Have mercy |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
12997 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 25/06/2024 : 13:27:31
|
Eto sad je sudac kriv.
|
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47072 Posts
Posted - 25/06/2024 : 13:41:36
|
quote: Originally posted by ReemCP
Eto sad je sudac kriv.
Jebate ovaj je pravi primjer izumirećeg Zapada Za udžbenik |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47072 Posts
Posted - 25/06/2024 : 13:42:36
|
I još pandur |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2771 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
Tonto
Advanced Member
8269 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4480 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
12997 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 25/06/2024 : 14:37:54
|
quote: Originally posted by jagodanbg
Da sudija nije bio gej pandur, Hrvati bi osvojili Euro!
Jos nije gotovo, samo nadam se da naši nisu otišli ca, jer ako ove sve 4 prodju u nasu korist, ko će ih sve okupit i vratit nazad u Njemačku 🤔 |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4480 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8148 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 25/06/2024 : 16:59:32
|
od svih ovih rezultata koji se trebaju posložiti, jedino što nije vjerojatno je da englezi dobiju slovence s 3:0 ili više ostalo je u domeni vrlo vjerojatnog nada umire zadnja, a ništa slađe ne bi bilo nego provući se dalje bez pobjede u grupnoj fazi, pa izbacit sve žive na penale do finala i osvojit turnir bez ijedne pobjede koja bi to priča bila ameri bi film snimali, samo ne znam tko bi modrića glumio |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|