Sva sreća da ova Srbija nije prošla, dok se ne odradikali ne treba da bude deo normalnog sveta. Na žalost, Nostradamus već predviđa 10 olimpijskih medalja, tako da se njihova debiloumna igranka nastavlja.
Bravo za Slovence, za njih vredi navijati punog srca. Šteta samo što moram koristiti reč njih, jer mi je bliža srcu nego ova radikalština od države i društva.
Ne znam bas, provukli se mi sa tri neodlucena. Al dobro, daj sta das.
No, teoretski bi mogli dobiti Portugal za sljedecu utakmicu ali mi jedan mali glasic sapuce da bi se ovi sada dobro potrudili da slucajno jos jednom ne izgube. No pressing, sikiriki.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Dobri su mi ovi Ukrajinci koje je uhvatila kamera kod intoniranja himne, veliki patrioti drže ruku na srcu i pjevaju iz sveg glasa, ukrajinska Minhen bojna...
Ne bi me čudilo da Ukrajina zabije i izbaci Belgiju s turnira
Ja bih najradije sve iz te gupe izbacio. Toliko su dosadni, da su mislim i njihovi navijaci smoreni. Ako neko ima insomniju, neka ih pogleda koji minut.
Dobri su mi ovi Ukrajinci koje je uhvatila kamera kod intoniranja himne, veliki patrioti drže ruku na srcu i pjevaju iz sveg glasa, ukrajinska Minhen bojna...
Pa bolje skupljat novce po svitu nego popusit metak .
Općenito jedno od lošijih prvenstava, bez obzira na efikasnost, osim Španjolaca nitko ništa ne igra, čudno da nije bilo golova danas, obrane kriminalne.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Sva sreća da ova Srbija nije prošla, dok se ne odradikali ne treba da bude deo normalnog sveta. Na žalost, Nostradamus već predviđa 10 olimpijskih medalja, tako da se njihova debiloumna igranka nastavlja.
Bravo
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0