Author |
Topic |
jagodanbg
Senior Member
2805 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 26/06/2024 : 00:33:18
|
quote: Originally posted by naker
Mi ni Škote ne bi mogli dobiti.
Ubedljivo smo najslabiji utisak ostavili!!
quote: Originally posted by adriano
Gledam Sazetke. Cini Mi se da je Bio penal na mitrovicu. Da ga nije povukao za dres, dosao bi do lopte
Ma nema šanse! |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3280 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 26/06/2024 : 03:40:48
|
Bacio prvo poluvreme sa Engleskom glupom postavom. Bacio prvo poluvreme sa Danskom još glupljom postavom. Pravio postave kako dune vetar i šta kaže javnost. A ovaj tim kad Tadić se penzioniše će biti za klasu slabiji.
No, bez crvenih kartona, idiotskih penala, i nekog nakantavanja. Nisam ni toliko očekivao, pa bih rekao da nismo podbacili. Šteta je što ova generacija nije imala nekog normalnog selektora a ne ovu izlapelu sns pijanduru. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 26/06/2024 : 08:07:18
|
Jedan minimalan poraz, dva neodlučena rezultata u grupi, statistčki to ne izgleda uopće loše. Stječe se dojam da se moglo i bolje, ali trebalo je dosta toga promijeniti na terenu i oko terena, a to baš i ne ide preko noći.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40286 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/06/2024 : 10:02:27
|
Odigrali smo bolje nego sto sam ocekivao. :)
Ovaj fudbal i sve oko njega je najbolja slika naseg raspalog drustva. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2150 Posts
Member since 23/12/2022 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5415 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17011 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 26/06/2024 : 13:40:57
|
Rezultat Srbije je iznad očekivanja. Očekivao sam bod protiv Slovenije kao maksimum, ali evo osvojena su dva.
Sinoć neshvatljive izmjene, Birmančevića nikako nije uveo! Samardžić u prvom poluvremenu nevidljiv, mislim da je formacija bila čudna, ekipa je izgledala potpuno izgubljeno.
Mitrović nula, izgledalo je da mu je mrsko što je na terenu. U drugom poluvremenu još gora formacija, nije rješenje uvesti tri centarfora kad nema ko da napravi akciju. Tadić je nešto petljao, ali sve je to bilo jalovo. On je zreo za (sus)penziju.
Neshvatljivo je i izvođenje Mijailovića i ostavljanje Živkovića do kraja. Milinković-Savić je od odlaska u Arabiju potpuno van forme.
Ne znam šta reći osim da Piksi treba da bude smijenjen. Ne vidim ko može da dođe da kažemo da valja, ali mora se nešto mijenjati. Ovaj selektor nema pojma.
Gaćinovića, Živkovića, Tadića i Milinkovića-Savića ne treba više pozivati, a Mitrovića treba klupirati. |
|
|
Lukeruk
Average Member
Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
Posted - 26/06/2024 : 14:16:23
|
Odbrana, ukljucujuci i Rajkovica, je najkorektnije odradila posao, a zbog nje smo najvise strepeli. Samardzic protiv Danaca nije dobijao lopte, ali se nije ni borio da ih dobije, kao da je previse respektovao saigrace. Na jednu takvu koja je dosla do njega, ubutava se Gudelj, uzima je, da bi se ona posle par pasova vratila duboko nazad na nasu polovinu, iako se mogla organizovati pristojna napadacka akcija. Ilic i Lukic prednjacili u pasovima u nazad. U sustini, osim Rajkovica, retko ko je i slao te lopte u napred. Ponasanje Sergeja kod gola Slovenaca je najveca mrlja prvenstva, dok su Pavlovic i Rajkovic izdominirali u odnosu na ostale. Piksi nije opravdao poverenje ni kao strucnjak, ni kao vodja tima. Pogubio se po svim tackama. Ni njegove izjave nisu na nivou vodje nacionalnog tima, ocigledno je da mu za ovu poziciju, sem znanja, fali i odredjena doza kulture, mozda i skole. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17011 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/06/2024 : 19:12:25
|
Problem je očigledno u treneru. Navodno Piksiju viri otkaz iz džepa. Pitanje je samo ko bi mogao da napravi nešto. Ja sam za Vejlka Paunovića, alternativa bi bio Milojević, ali on trenutno vodi Zvezdu. Volio bih da vidim Radeta Bogdanovića, da li je sposoban da u praksi nešto napravi, s obzirom da "sve zna". |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17011 Posts
Posted - 26/06/2024 : 20:24:20
|
quote: Originally posted by King Warrior
Problem je očigledno u treneru. Navodno Piksiju viri otkaz iz džepa. Pitanje je samo ko bi mogao da napravi nešto. Ja sam za Vejlka Paunovića, alternativa bi bio Milojević, ali on trenutno vodi Zvezdu. Volio bih da vidim Radeta Bogdanovića, da li je sposoban da u praksi nešto napravi, s obzirom da "sve zna".
Da, pitanje jeste ko bi mogao da napravi nešto.
Ja očekujem opet neko pogrešno rješenje, npr. Savo Milošević mi djeluje kao kandidat za novi promašaj.
Ne isključujem ni Dejana Stankovića, mada je tek otišao u novi klub. I on bi bio promašaj. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/06/2024 : 20:27:32
|
Nama treba trener, a ne ime. Rajevac, da je desetak godina mlađi, na primer. Ali nije on da se valja u ovom blatu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16394 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/06/2024 : 20:57:38
|
Nama treba da se skloni mafija i koruppcija iz FSS-a, samim tim i iz drzave.
Niko normalan, ko drzi do casti i morala, nece preuzeti posao selektora, dok je savez razoren. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 26/06/2024 : 22:23:38
|
Braco Srbi, koji racku ste poslali u Njemacku te krkane sto skandiraju za Putlera i kao bi da se biju sa policijom? Treba li vece bruke, bre!?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
jagodanbg
Senior Member
2805 Posts
|
jagodanbg
Senior Member
2805 Posts
Posted - 27/06/2024 : 00:06:51
|
quote: Originally posted by delboj Savo Milošević mi djeluje kao kandidat za novi promašaj.
Sreo sam Savu pre koju godinu, posle odlaska iz Partizana, na pumpi, zamolio za fotku i pitao par pitanja u vezi povratka u srpski fudbal i odgovor je bio u stilu: "Sad sam se zajebao i nikad više!" |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2805 Posts
Posted - 27/06/2024 : 00:08:39
|
quote: Originally posted by Caleb
Niko normalan, ko drzi do casti i morala, nece preuzeti posao selektora, dok je savez razoren.
Ovo sam pisao ortacima na grupi danas:
"Ljudi, dok se ne promeni kompletna vlast u Srbiji, možda čak i mentalitet celog naroda, od fudbala nema ništa, ko god da dođe da vodi!! Znači nikad!" |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 27/06/2024 : 01:19:47
|
quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by delboj Savo Milošević mi djeluje kao kandidat za novi promašaj.
Sreo sam Savu pre koju godinu, posle odlaska iz Partizana, na pumpi, zamolio za fotku i pitao par pitanja u vezi povratka u srpski fudbal i odgovor je bio u stilu: "Sad sam se zajebao i nikad više!"
Nešto mi deluje da će se zajebati opet. Ne mislim na reprezentaciju, nego na Partizan. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4808 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 27/06/2024 : 08:01:34
|
Niko normalan, ko drzi do casti i morala, nece preuzeti posao selektora, dok je savez razoren.
So true |
sangue navajo |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17011 Posts
Posted - 27/06/2024 : 09:40:50
|
To se nikad neće desiti. Davno je stvoren začarani krug i nema šanse da se može razbiti... A mentalitet naroda nije moguće promijeniti.
Naravno da niko normalan neće preuzeti posao selektora.
Vidim da su kandidati još Jokanović, Ivić, Đukić, ali ne vjerujem da će ijedan od njih prihvatiti. Bez obzira šta je govorio, vjerujem da bi Savo Milošević mogao da prihvati. Pa prihvatio je da bude selektor BiH... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40286 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/06/2024 : 10:54:00
|
quote: Originally posted by Poli
Braco Srbi, koji racku ste poslali u Njemacku te krkane sto skandiraju za Putlera i kao bi da se biju sa policijom? Treba li vece bruke, bre!?
To ti je ogledalo naseg drustva. Isti smo q kao Hrvati i Albanci. Bilo je malo i dosadno bez Bosanaca
Jedini civilizovan deo ostao od Stare Jugoslavije je Slovenija i za nju cu bas zdusno navijati. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17011 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts