Kad si bolji ne smijes ici na penale. Zao mi samo sto izgubise od Francuza koji su dosli do polufinala sa jednim postignutim golom i to iz penala. Bas los turnir.
Portugal i na 3.utakmici zaredom nije dao gol (2x i produžeci). Francuska sa 2 autogola u 4 utakmice igra polufinale.. Ne znam kako je nogomet evoluirao u ovo što gledamo.
Portugal i na 3.utakmici zaredom nije dao gol (2x i produžeci). Francuska sa 2 autogola u 4 utakmice igra polufinale.. Ne znam kako je nogomet evoluirao u ovo što gledamo.
Onaj poraz u finalu 2016 je bas poruznio igru Francuza dugorocno. Doduse realizacije bas i nemaju, ona generacija iz 2018 bi zabila dobre brojke na ovoliko prilika. Zato je obrana na zadatku, treba se namuciti zabiti im. Danas Ronaldo ostao na svega nekoliko prilika, cini mi se da je bio manje eksponiran negoli u ostalim utakmicama.
Cucurella očito miče ruku od putanje lopte, ali ju ne stiže maknuti. Po meni ispravna odluka Taylora da ne sankcionira nenamjernu ruku. Tako da je ipak imao bar jednu ispravnu odluku u ovih 120 minuta.
Cucurella očito miče ruku od putanje lopte, ali ju ne stiže maknuti. Po meni ispravna odluka Taylora da ne sankcionira nenamjernu ruku. Tako da je ipak imao bar jednu ispravnu odluku u ovih 120 minuta.
Uf, kakvo nepoznavanje materije...
Bruno maric:
Kazneni udarac je bio. Musialina lopta evidentno je išla prema vratima, Cucurella je nagnuo svoje tijelo u namjeri da zaustavi taj udarac, a lopta ga je pogodila u ruku. Ne slažem se s odlukom da je to bio prirodan položaj ruke, jer je bila vidljivo odmaknuta od tijela. Cucurella je uzeo previše rizika s tom rukom i napravio je pogrešku za kazneni udarac. Taylor je trebao svirati penal, a da je to napravio Cucurella ne bi trebao dobiti žuti karton, jer sudac nije mogao biti siguran da bi lopta završila u golu.