Jedino sam Majke i oceve uzeo (tada za rodjendan) i i dalje mislim da je to sjajno iskompilirano izdanje. Sve ostalo preskacem. I preskakacu. Gigi skroz neprepoznatljiv na naslovnici!
Odlicna vest! Pretpostavljam da ovo znaci da ce VC u nekim od narednih Odabranih prica onda objaviti i Dugo putovanje i onaj jos jedan maxi sa nastavkom te price koju crta Prisco, sad sam zaboravio kako se zove. Do sad je vec objavljeno vise maxija u Odabranim pricama.
SCENARIO Jacopo Rauch CRTEŽ Raffaele Della Monica NASLOVNICA Alessandro Piccinelli BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV La porta dei mondi ORIGINALNI BROJ 681
Ova naslovnica u najavi na poleđini stripa ipak ima drugačiji naslov...to sam upamtio jer ima u naslovu riječ audace, nešto u fazonu družina odvažnih ili tako nekako...
Sad pogledao...ipak će ova sa poleđine tek za dva broja...
Nema. Zbog posla ne mogu da stignem, jbg. Neka preuzme neko ako ima želje i volje.
Mogu ja da otvorim i vodim novu opstu temu za nova izdanja Veselog cetvrtka? Da ne idemo svaki put novi topik po novom tromesecju ili kvartalu nego neka bude jedna tema gde cemo kaciti nove najave i objave i tizere Veselog cetvrtka? Da li ste za to? Ima neko neki drugi predlog ili neko drugi zeli da nastavi ovakav vid objavljivanja noviteta po mesecima?