Ne volim ni Engleze ni Španjolce, dva odvratna naroda ali ipak ču navijati za Španjolce ako ništa drugo mrzim ih koji procenat manje od Engleza a uz to dio su Europske Unije, dok su je Englezi napustili a izdajnike treba streljati ili vješati. Iako ne navijam za Španjolce ovaj put ču napraviti iznimku samo da vidim opet te pokisle face Engleza dok po drugi puta izgube u finalu. NIKADA NEČE OSVOJITI NIŠTA, luzeri bili i ostali. Ne možeš novcima kupiti talenat (ili ga imaš ili ga nemaš) a oni ga svakako nemaju, znači Englezi pišite kuči propalo, nek igraju svoje glupe sportove kao što su ragbi, polo, kriket,....
Španjolci izgledaju triput bolje, brži, pametniji, tehnički i taktički potkovaniji. Imaju bolje igrače, bolju igru, boljeg trenera, bolju ekipu. Sve govori da bi englezi konačno mogli nešto osvojiti.
Tako je, biti engleski navijac je duznost i nacin zivota 😎 Danas jos taj jedan, najvazniji korak kojeg nismo uspjeli prije 3 godine ostvarit, ali danas bi trebao bit taj dan 🏴
Nece valjda Harry Kane nakon sto je bacio prokletstvo na Bayern, zavrsiti sezonu s trofejem
Realno, meni sve osim pobjede Spanjolske ovdje spada u domenu iznenadenja. Koliko su puta spanjolski timovi nadmasili engleske u nokautu, cak i kad je razlika u kvaliteti i novcu bila drasticna
Ja se slažem da je španjolska više pokazala, ali pobjeda engleza za mene uopće ne bi bila iznenađenje. Jedna je to utakmica, englezi izgleda igraju turnirski, dižu se iz utakmice u utakmicu. Ustvari su se kockice posložile nakon što se Mainoo ustalio u prvoj postavi nakon dva propala eksperimenta u prve dvije utakmice. Uglavnom moje simpatije su na njihovoj strani večeras makar po onom kriteriju navijanja za slabije. Kao nacija su takvi kakvi jesu, ali ovo je nogometna ekipa i za njih ni najmanje ne pušim široko ustaljene predrasude o prepotenciji i bahatosti. Kane sasvim normalan čovik, slušam onog Watkinsa nakon utakmice - skroz ok i skroman momak, Rice isto tako, Mainoo... Rekoh osim glupog Pickforda skroz simpatična klapa.