Kada se očekuje da bi mogao izaći novi Kit Teller br.1036...
To i mene zanima.. izjeo sam sve nokte od brige hoče li Teller srediti robota... Več ga jednom pobjedio u Dnevniku... ali ko zna.. robotika je napredovala jako zadnjih 40 godina..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
To i mene zanima.. izjeo sam sve nokte od brige hoče li Teller srediti robota... Več ga jednom pobjedio u Dnevniku... ali ko zna.. robotika je napredovala jako zadnjih 40 godina..
My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday, grow but never die I can fly, my friends...
LMS su činili: Kit, Mister No, Blek, Ken Parker. Kako nema Mister Noa, treba ga zameniti nekim drugim junakom, ali ovoliki broj junaka, na ovakvu frekvenciju izlaženja - je previše. Iako je meni Kit najzanimljiviji od ovih likova, nemam ništa protiv ni da ga izbace i premeste u neku drugu ediciju (poput ovog vanrednog, možda Odabrane priče ili nešto sl.), sve u cilju da se izdanje bolje prodaje.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Bonelli strip, prvi put u bilo kojoj formi na ovim prostorima, i još uz to kiosk izdanje...može li bolje od ovoga...
Ne može... Da bar Veseljaci nisu sjebali brend Zlatne Serije pa krenuli kao Golkonda... Umjesto cesto cenovno dostupnog izdanja, napravili su rjetko izlazeci strip napola kolekcionarski.. A tako malo jim trebalo.. A da je časa puna sjebali su i veliki LMS Jedino jim specijali Zlatne Serije izgledaju kako treba.. a i oni su na lose ritmu...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!