Author |
Topic |
wintermute
Senior Member
USA
1560 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/08/2024 : 07:33:52
|
quote: Originally posted by adriano
Za njih pravila u koracima ne vrijede.
Gleda san polufinale, ono je kriminal. I onda ima neko dovoljno blesav da kaže kako danas igrači bolje hendlaju balun i imaju brz prvi korak. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4529 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 11/08/2024 : 08:39:50
|
quote: Originally posted by adriano
Cim vidim USA na majici, zgadi Mi se zivot.
Kod mene potpuno obrnuto Adriano, obozavam ih 😉 |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17031 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 11/08/2024 : 11:24:49
|
Francuzi sinoć praktično bez taktike. Ja sam očekivao da će ući u fizički obračun, a ono ništa. Bez veze. Amerikanci su igrali koliko je trebalo. Na kraju kad je bilo samo -3 Kari je krenuo s trojkama i to je bilo to.
quote: Originally posted by jagodanbg
Najbolniji poraz od kad pratim sport! Možda Zvezda - Meš može da se meri sa ovim, ali reprezentativno nema konkurenciju! Glava me boli!
E gdje nađe Zvezda - Meš Sjećam se toga, Zvezda bez stranaca, očekivali smo sigurnu titulu... Igrači se prepali, Vojkan Benčić se ispucavao... |
Edited by - delboj on 11/08/2024 11:28:21 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31018 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/08/2024 : 16:32:55
|
Dream Team se poprilično obrukao, Srbi su ih mogli dobiti, a i Francuzi ih dobrano namučili! Da nije bilo staraca da povuku (Curry, James, Davis) ne bi vidjeli zlato! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17031 Posts
|
jagodanbg
Senior Member
2812 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 11/08/2024 : 19:08:37
|
quote: Originally posted by delboj E gdje nađe Zvezda - Meš Sjećam se toga, Zvezda bez stranaca, očekivali smo sigurnu titulu... Igrači se prepali, Vojkan Benčić se ispucavao...
Pamtiću do kraja života; jedini put kada mi u životu krenula suza zbog sporta 😢 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17031 Posts
Posted - 11/08/2024 : 19:37:42
|
quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by delboj E gdje nađe Zvezda - Meš Sjećam se toga, Zvezda bez stranaca, očekivali smo sigurnu titulu... Igrači se prepali, Vojkan Benčić se ispucavao...
Pamtiću do kraja života; jedini put kada mi u životu krenula suza zbog sporta 😢
To je bilo ono vrijeme kad je samo 10 igrača moglo u protokol u evropskim utakmicama... Zvezdin tim pun igrača s pomalo rijetkim imenima, kao Vojkan, Zlatko, Oliver...
Ja sam tada stvarno mislio poslije pobijede u Italiji da nema šanse da Zvezda ne osvoji titulu. Igor Rakočević, centarska linija Milenko Topić-Jovo Stanojević i Topalović... Šteta. Na kraju oni glupi incidenti. |
|
|
dovlajoe
Junior Member
Serbia
380 Posts
Member since 11/01/2019 |
Posted - 11/08/2024 : 20:40:27
|
quote: Originally posted by King Warrior
Strava. Srbi pijani ko cuskije dosli na dodjelu medalja.
Pa kad su ih stavili u matine terminu, pa bio veliki intermeco do dodele medalja. A da li je "strava" u pozitivnom ili negativnom kontekstu? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/08/2024 : 21:44:23
|
quote: Originally posted by tex2
Dream Team se poprilično obrukao, Srbi su ih mogli dobiti, a i Francuzi ih dobrano namučili! Da nije bilo staraca da povuku (Curry, James, Davis) ne bi vidjeli zlato!
ali su ga ipak vidjeli e sad, možda će to mnogima biti čudno, ali ja ne mislim kako je originalni dream team najbolji tim ikada bilo je to drugo vrijeme, kada konkurencija nije imala iskustvo igranja protiv njih, pa nisu znali igrati protiv njih ili ih tražiti autograme i još su ih suci mazili kao nijedan tim ni prije ni poslije (barem sam ja imao takav dojam gledajući te utakmice) plus, to nije bila najbolja moguća selekcija tadašnje nba - magic i bird su bili praktično u penziji, jedan sa sjebanim leđima, a drugi hiv pozitivan, bio je tu i leattner kao sveučilištarac, a isaiah thomas nije bio u ekipi zbog odnosa s jordanom i najvažnije od svega, potrefilo im se da su se godinu prije olimpijade raspale države / reprezentacije koje su im mogle biti malo jača konkurencija - sssr i pogotovo jugoslavija ne bi ih oni/mi tada dobili, jer ni kompletne te reprezentacije nisu imale puno više iskustva u igranju protiv nba zvijezda, ali ne bi to bilo razvaljivanje od 30 razlike kao protiv hrvatske, koja nije imala nikakvu klupu i kojoj su bekovi bili gregov i alanović
da skratim, meni se od originalnog dream teama jačima čine onaj tim iz pekinga 2008., a ova aktualna ekipa je tu negdje - s puno zvijezda kojima je prošao prajm, ali koji su još uvijek među najboljima na svijetu i da su ameri išli samo s mladima, proveli bi se kao na svjetskom prvenstvu a ovo što je steph odigrao u polufinalu i finalu je fantazija |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/08/2024 : 21:46:21
|
quote: Originally posted by dovlajoe
quote: Originally posted by King Warrior
Strava. Srbi pijani ko cuskije dosli na dodjelu medalja.
Pa kad su ih stavili u matine terminu, pa bio veliki intermeco do dodele medalja. A da li je "strava" u pozitivnom ili negativnom kontekstu?
u pozitivnom, svakako |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1560 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 11/08/2024 : 22:48:53
|
quote: Originally posted by ken2
Dream Team se poprilično obrukao, Srbi su ih mogli dobiti, a i Francuzi ih dobrano namučili! Da nije bilo staraca da povuku (Curry, James, Davis) ne bi vidjeli zlato!
ali su ga ipak vidjeli e sad, možda će to mnogima biti čudno, ali ja ne mislim kako je originalni dream team najbolji tim ikada bilo je to drugo vrijeme, kada konkurencija nije imala iskustvo igranja protiv njih, pa nisu znali igrati protiv njih ili ih tražiti autograme i još su ih suci mazili kao nijedan tim ni prije ni poslije (barem sam ja imao takav dojam gledajući te utakmice) plus, to nije bila najbolja moguća selekcija tadašnje nba - magic i bird su bili praktično u penziji, jedan sa sjebanim leđima, a drugi hiv pozitivan, bio je tu i leattner kao sveučilištarac, a isaiah thomas nije bio u ekipi zbog odnosa s jordanom i najvažnije od svega, potrefilo im se da su se godinu prije olimpijade raspale države / reprezentacije koje su im mogle biti malo jača konkurencija - sssr i pogotovo jugoslavija ne bi ih oni/mi tada dobili, jer ni kompletne te reprezentacije nisu imale puno više iskustva u igranju protiv nba zvijezda, ali ne bi to bilo razvaljivanje od 30 razlike kao protiv hrvatske, koja nije imala nikakvu klupu i kojoj su bekovi bili gregov i alanović
da skratim, meni se od originalnog dream teama jačima čine onaj tim iz pekinga 2008., a ova aktualna ekipa je tu negdje - s puno zvijezda kojima je prošao prajm, ali koji su još uvijek među najboljima na svijetu i da su ameri išli samo s mladima, proveli bi se kao na svjetskom prvenstvu a ovo što je steph odigrao u polufinalu i finalu je fantazija
Sve isto i ja mislim ovako i potpisujem. Gledao sam licno prenose svih tih utakmica a kosarku aktivno pratim od pa da kazemo kasnih 70tih/ranih 80tih... |
Edited by - wintermute on 11/08/2024 22:50:33 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13463 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 12/08/2024 : 13:22:54
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Imrahil
Hvala Partizanu što me istrenirao godinama unazad pa se više ne stresiram oko sporta uopšte. Sinoć navijao da pobedimo, mrvicu se nisam iznervirao kako smo izgubili
Odlična igra sa naše strane, neki moj utisak da je morao Aleksa više da igra a Micić manje ali ajde, lako je biti general posle bitke.
Valjda momci mogu da se dignu pa da se uzme bronza.
Potpisao bih ovaj post.. Ko za Partizan navija sinoc nije prolazio kroz mnogo teske trenutke..
Ne znam dal si video što neko napravio sa onom slikom iz "Stradanja Hristovog", Mel Gibson i onaj što glumi Isusa sav krvav. Uz Gibsona tekst kako ne može da veruje kako smo izgubili a ovom što glumi Hrista partizanov šal oko vrata.
To je to, bukvalno. |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3281 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 12/08/2024 : 14:56:09
|
Joj vi grobari kad zakukate kao da je ceo život AV na vlasti a ne deset godina. Šta mi slaninari da kažemo o krađama, porazima i razočarenjima onda? |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13463 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17031 Posts
Posted - 12/08/2024 : 16:08:05
|
U košarkaškom savezu SAD-a su očito bili svjesni da im za zlato treba veteranska trojka Kari-Durent-Džejms. Da su umjesto njih bila neka druga tri igrača pitanje je bi li došli do zlata. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40307 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/08/2024 : 16:28:28
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Joj vi grobari kad zakukate kao da je ceo život AV na vlasti a ne deset godina. Šta mi slaninari da kažemo o krađama, porazima i razočarenjima onda?
Kolaboracionizam to obicno donosi.. A Vojvodina je sa svojih 32 navijaca ekstremno bitan faktor. 😂 |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 12/08/2024 : 18:42:38
|
quote: Originally posted by ken2
da skratim, meni se od originalnog dream teama jačima čine onaj tim iz pekinga 2008., a ova aktualna ekipa je tu negdje - s puno zvijezda kojima je prošao prajm, ali koji su još uvijek među najboljima na svijetu i da su ameri išli samo s mladima, proveli bi se kao na svjetskom prvenstvu a ovo što je steph odigrao u polufinalu i finalu je fantazija
Mislim da je dream team ipak bio najjača momačad ikad. Ovogodišnja momčad ima trojicu igrača koji spadaju među najbolje svih vremena, ali nisu u svojim najboljim godinama. Ako pogledaš zadnja dva olimpijska ciklusa, ovaj američki tim ima samo jednu MVP nagradu (Embiid prošle godine). Igrači iz dream teama su osvojili svih osam MVP nagrada u dva olimpijska ciklusa prije 1992. I ne samo to, osvojili su i 6 MVP nagrada u dva ciklusa poslije 1992 (Olajuwon i O'Neal su osvojili preostale dvije). Ako i izostaviš Magica i Birda (i Laettnera) ostaje ti devet igrača ne starijih od 30 godina koji su u naponu snage. Iskreno, ne sjećam se sad američke petorke, mislim da je Magic startao, ali petorka Stockton, Jordan, Barkley, Malone i Robinson izgleda prilično opako, a zamjene su Drexler, Pippen, Mullin i Ewing. Redeem tim iz 2008. je bio također jako dobro posložena momčad, ali ipak nisu na toj razini. |
|
|
dovlajoe
Junior Member
Serbia
380 Posts
Member since 11/01/2019 |
Posted - 12/08/2024 : 23:37:55
|
Da, prvi Dream Team je ubedljivo najbolji svih vremena sa praktično svim zvezdama osim Lejtnera sa koledža. I svi su bili u prajmu i naponu snage, osim već matorog Birda i Medžika zbog bolesti, ali su svakako zaslužili da budu deo tima. Mogao je eventualno Ajzeja Tomas umesto Krisa Malina ali je izostavljen zbog loših odnosa sa Džordanom. Ni jedan tim kasnije nije imao toliko zvezda i uticajnih igrača, i to u vremenu kada se igrala ozbiljnija i bolja košarka. I najvažniji tas na vagi u odnosu na ostale - imali su Džordana. |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2812 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31018 Posts
Member since 17/09/2006 |