forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdanja Libellusa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 397

Lorda
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 12/08/2024 : 20:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Lorde, da li sa stripovima propada i plemstvo koje ih može kupovati?

Pa dok postoji plemstvo stripovi neće propasti. Problem je što plemstvo izumire a novo neće nastati... Ne kultivira se nova generacija plemstva, barem to Libellus ne radi dok npr. Strip agent donekle radi na tome...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47090 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/08/2024 : 20:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Lorda ti si vidin teski optimist. 20 godina?
Ako civilizacija opstane jos 20 godina bice uspjeh.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 12/08/2024 : 20:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Lorda ti si vidin teski optimist. 20 godina?
Ako civilizacija opstane jos 20 godina bice uspjeh.

Ma znam da sam blesav...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13000 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/08/2024 : 20:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislin da je prosjek godina kod kupaca stripova debelo iznad 40.

Ja na to cesto zaboravim, i bas me tocno nekad bude sramota sto svima govorim na "ti", a mogu mi "caca" bit 🤷‍♂️ Mozda da se vratim na obracanje sa "vi", znam da nema sanse da vidim uzivo Izivka, Peyu, Ivanla, Borisa, Jakija.. da bih im mogao reci "ti", mislim da bih to bio izraz nepostivanja.

Glede penzije sto spominjete, osobno nema sanse da dozivim te godine, kod mene muski svi rano umiru, djedovi umrli prije nego sto sam se rodio (jedan '79, drugi mislim '83), stari isto umro u svojim pedesetima.. protiv genetike ne mos', tako da ja nekih 10+ sitno godina jos i bye bye 🪦

Zato me ovakve male stvari odusevljavaju jer zivim sad u ovom trenutku jer znam da mi nije ostalo jos puno vremena i jako mi drago da mi se pruzila prilika opet imati ove epizode, bez obzira sto sam ih procitao vec.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18822 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/08/2024 : 21:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Ja na to cesto zaboravim, i bas me tocno nekad bude sramota sto svima govorim na "ti", a mogu mi "caca" bit 🤷‍♂️ Mozda da se vratim na obracanje sa "vi", znam da nema sanse da vidim uzivo Izivka, Peyu, Ivanla, Borisa, Jakija.. da bih im mogao reci "ti", mislim da bih to bio izraz nepostivanja.

Glede penzije sto spominjete, osobno nema sanse da dozivim te godine, kod mene muski svi rano umiru, djedovi umrli prije nego sto sam se rodio (jedan '79, drugi mislim '83), stari isto umro u svojim pedesetima.. protiv genetike ne mos', tako da ja nekih 10+ sitno godina jos i bye bye 🪦

Zato me ovakve male stvari odusevljavaju jer zivim sad u ovom trenutku jer znam da mi nije ostalo jos puno vremena i jako mi drago da mi se pruzila prilika opet imati ove epizode, bez obzira sto sam ih procitao vec.

nemoj tako prijatelju...
Nije sve u genetici, veliku ulogu igra i način života...
Još češ ti dugo sa nama laprdat na forumu...
nemoj pušit, nema alkohola, zdrava prehrana.. i zeznut češ ti genetiku..poznam puno ljudi koji si rano otišli a nasljednike skoro trebalo ubit kod 100 godine...
A pre svega je važno bit optimista, dugotrajno loše psihično stanje najviše skračuje život..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13000 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/08/2024 : 22:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Cuo sam jednom u nekom razgovoru da navodno glupi ljudi dugo zive, pa u tome nekako nalazim utjehu i razlog za optimizam 😉

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18822 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/08/2024 : 22:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Cuo sam jednom u nekom razgovoru da navodno glupi ljudi dugo zive, pa u tome nekako nalazim utjehu i razlog za optimizam 😉

onda če taj forum bit itekako živ i za 30 godina..

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10300 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/08/2024 : 23:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Reeme, meni se možeš obraćati sa "ti" dapače (kao i svi ostali). Da imam sina volio bih da ima tvoje kvalitete.

A za ostalo poslušaj Tellerov savjet.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2623 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 13/08/2024 : 06:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DRAŽEN

Ja ću kupiti još broj 53 i odustajem. Ne smatram da je odluka da se nastavi sa cb loša ali imam komplet cb biblioteke pa nema smisla i dalje kupovati. Ako jednog dana nastave sa kolorom onda ću nastaviti kupovati.

Potpuno isto je i kod mene.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40204 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/08/2024 : 08:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Još jednom pažljivo pročitajte prvi upis u temi za Knjigu 53 na njihovom forumu:http://www.libellusforum.com/default.aspx?g=posts&t=2595
Trebalo bi vam biti jasno iz tog upisa zašto će nastaviti, za sad, do broja 200 redovne serije.

Interesi pojedinaca na ovom Forumu uopće se ne razmatraju kod takvih odluka jer su u najmanju ruku neozbiljni i sebični i dolaze od onih koji uopće nemaju te knjige.

A o nekom ekstra profitu i velikoj zaradi na tiražu od 300 knjiga po 31,84€ ne da mi se već raspravljati s ekipom koja to nije u stanju shvatiti i uz malo matematike izračunati koliko je "jahti" u pitanju.

Imaj bar malo samopostovanja. Mene sramota..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13000 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/08/2024 : 10:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Plus ovaj užasni dio da nije cijela priča u knjizi nego i nedovršene kao kod Zagor biblioteke. Bolji mi je onda princip obične Mister No LL biblioteke.

Princip "nastavlja se..." je zapravo vrlo autentičan jer poštuje originalni način objavljivanja kod Talijana od samog početka.

Kompletne priče su svakako odlične, ali s njima se ponekad gubi onaj osjećaj neizvjesnosti. Recimo, kad imaš tanju knjigu, znaš da je priča kraća, a kad je deblja, očekuješ dužu priču. Na taj način već unaprijed znaš koliko će neka priča trajati, i kad si nekoliko stranica pred kraj knjige, jasno ti je da će uskoro sve biti riješeno. Kod formata s tri originalne epizode u knjizi kakav je u kolornoj biblioteci, nikad ne znaš točno kad će kraj biti, niti kad će uslijediti zadnji preokret. Ta nepredvidljivost čini čitanje još uzbudljivijim jer se nikad ne zna što će se dogoditi i koliko će priča trajati. Tako da je to za mene dodatna draž ovakvog načina objavljivanja.
quote:
Originally posted by Marko R

.. već da je svaka imala i ekskluzivne tekstualne dodatke iz originalne italijanske edicije.

Nikada nisam bio fan tih tekstualnih dodataka i moram kazati da mi ubuduće neće nimalo faliti, tako da mi je to samo dodatni plus, njihov izostanak.
quote:
Originally posted by sawitch

Naravno, rade iskljucivo za zadovoljstvo kupaca 😂

Naravno, ti se smiješ jer si se s njima posvađao i u lošim si odnosima, pa mi je tvoja reakcija posve jasna. Libellus naravno mora razmišljati o poslovanju i pokrivanju svojih troškova, posao je posao, ali u ovom slučaju, mislim da su pokazali da im je i zadovoljstvo kupaca bitno. Baš bi se oni išli zezat s ovime pored tolikih izdanja koje imaju i epizoda koje tek trebaju objaviti, da nisu u velikoj mjeri htjeli da ispoštuju želju i nas MN fanova.
quote:
Originally posted by jaki

Hoće li se nastaviti zvat Kolor biblioteka?

Je li crna boja? Je. Je li bijela boja? Je. Dakle, i dalje smo u "koloru", samo sad s minimalističkim pristupom.
quote:
Originally posted by teller

onda če taj forum bit itekako živ i za 30 godina..

To će bit sasvim dovoljno, samo da nam i drug manhunter poživi toliko da nas ima tko iskontrolirati ;)
quote:
Originally posted by Peyo

Reeme, meni se možeš obraćati sa "ti" dapače (kao i svi ostali). Da imam sina volio bih da ima tvoje kvalitete.

A za ostalo poslušaj Tellerov savjet.

Hvala Peyo, ma teško je kad si tako odgojen, teško je promijeniti nešto što je u meni ukorijenjeno od djetinjstva, ja dan danas i dosta mlađim, nepoznatim osobama od sebe govorim sa "vi" kao znak poštovanja i možda je to dijelom staromodno, ali jednostavno sam to ja. Znam da to persiranje na forumu (u virtualnom svijetu) zna pobuditi drugačiji efekt i biti prilično iritantno. Što se tiče godina, bilo da je netko stariji ili mlađi, najvažnije mi je da smo okruženi dobrim ljudima i ugodnim društvom, ostalo je apsolutno nevažno ;)

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26749 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/08/2024 : 10:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pošalji broj mob na pm ili se javi na 091 89 20 456

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 13/08/2024 : 12:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Volim li da se priča završi u svakom izdanju? Volim.
Je li to slučaj s ovom bibliotekom? Nije.
Hoću li uprkos tome kupovati? Hoću.

Stoji li pilotu kolor bolje nego drugim junacima, zbog okoliša itd? Stoji.
Je li sad teže preći na c/b kad sam navikao na boju? Jest.
Hoću li uprkos tome kupovati? Hoću.

Je li ovo reprint, pljačkanje kupaca, izdavanje za osobni gušt? Ne zanima me.
Hoću li s guštom kupovati dalje? Hoću.

Reem, ostani kakav jesi. Ne poredi tvoj životni vijek sa životima tvojih predaka.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 13/08/2024 : 12:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Naravno, rade iskljucivo za zadovoljstvo kupaca 😂

Naravno, ti se smiješ jer si se s njima posvađao i u lošim si odnosima, pa mi je tvoja reakcija posve jasna. Libellus naravno mora razmišljati o poslovanju i pokrivanju svojih troškova, posao je posao, ali u ovom slučaju, mislim da su pokazali da im je i zadovoljstvo kupaca bitno. Baš bi se oni išli zezat s ovime pored tolikih izdanja koje imaju i epizoda koje tek trebaju objaviti, da nisu u velikoj mjeri htjeli da ispoštuju želju i nas MN fanova.

On se ismijava zato što je toksičan....ništa drugo.

Naravno da ljudi imaju zaradu, pa od toga žive. Zar je to grijeh ?

Isto tako, svatko od nas ima izbor hoće li kupiti ili ne.

Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1154 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 13/08/2024 : 12:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Da se priča nastavlja kod Bonelli stripova jedino mi je bilo ok kod kiosk izdanja kad su prvi put objavljeni stripovi.
96 stranica na roto papiru i ok.
A ovo sad kad se radi o reprintima, a pogotovo još luksznim i skupim knjigama mi nije nešto.
Ali, ako tako rade i Talijani, onda nije neka greška LL.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13000 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/08/2024 : 15:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Zoki, hvala ;)
quote:
Originally posted by jaki

Pošalji broj mob na pm ili se javi na 091 xx xx xxx

Poslao ti sad poruku na mob, samo mogao si u ovom svom postu izbrisat svoj broj da ti ga drugi ne vide :)
quote:
Originally posted by logo111

Isto tako, svatko od nas ima izbor hoće li kupiti ili ne.

U konačnici se sve svodi na ovo, kupit ćemo ili nećemo, nije da nas netko ucjenjuje i tjera da mi to moramo napravit, imamo izbor.
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Da se priča nastavlja kod Bonelli stripova jedino mi je bilo ok kod kiosk izdanja kad su prvi put objavljeni stripovi.
96 stranica na roto papiru i ok.
A ovo sad kad se radi o reprintima, a pogotovo još luksznim i skupim knjigama mi nije nešto.
Ali, ako tako rade i Talijani, onda nije neka greška LL.

Teško je ili bolje rečeno, nemoguće svima ugodit, uvijek će nešto nekome smetat. Ja sam stvarno iskreno sretan što su se odlučili za dalje, bio sam se već pomirio da je to s 53 gotova priča. Ako smo nezadovoljni ili ljuti, onda jedino tu ljutnju moramo usmjeriti na La Gazzettu što nisu nastavili dalje, naši ljudi (u ovom slučaju LL) pokušavaju spasit stvar najboljim mogućim rješenjem u ovom trenutku i to je to. Naprosto je nevjerojatno da je La Gazzetta stala s tim, dok recimo Bleka i Marka u koloru guraju samo tako, ko na traci. A ovdje nam ne daš još tu afričku sagu, napravio si skoro 80% posla i odustaneš..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47090 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/08/2024 : 15:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nemoj tako prijatelju...
nemoj pušit, nema alkohola, zdrava prehrana.. i zeznut češ ti genetiku..poznam puno ljudi koji si rano otišli a nasljednike skoro trebalo ubit kod 100 godine...
A pre svega je važno bit optimista, dugotrajno loše psihično stanje najviše skračuje život..

Je, nemoj pusit,nemoj pit alkohol ,nemoj pit gazirano,nemoj jebavat,nemoj ovo nemoj ono pa te prigazi kamion potpuno zdravog .
Ili te zakaci zalutali metak.
Ili oblak cestica azbesta i zeljezne prasine.
Zajebi tu filozofiju telleru.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13000 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/08/2024 : 17:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Znam da mozda nije relevantno za temu, ali samo da kazem da sam se baš lijepo napricao danss s Jakijem maloprije koju uru vremena, covik skroz na mjestu i zanimljiv, jednostavan Malo smo i neke forumase iskomentirali ali to nek ostane sad tajna

@Lwood - jasno da nema pravila, neka samo izguglamo glumca Harryja Dean Stantona koji je cijeli zivot pusio i to tako da jednu gasi, drugu odmah pali, i eto, čovjek 91 godinu prozivio i koliko znam, uvijek u pokretu bio 😉

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/08/2024 : 19:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nemoj tako prijatelju...

Je, nemoj pusit,nemoj pit alkohol ,nemoj pit gazirano,nemoj jebavat,nemoj ovo nemoj ono pa te prigazi kamion potpuno zdravog .
Ili te zakaci zalutali metak.
Ili oblak cestica azbesta i zeljezne prasine.
Zajebi tu filozofiju telleru.

Sve šta čovik triba znat u životu su objasnili Ian Fraser i Miljenko Smoje.
Pa tako dr Luigi u Malome mistu Domeniku objasni da u njegovin godinama nije zdravo toliko biti zdrav, i da ako si pobiga svin bolestima u životu kolpu neš uteć.
Isto tako, dr Luigi kaže da tilo u grob mora otić uništeno a ne zdravo.
Pametan čovik.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2687 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 13/08/2024 : 21:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Sto je to kolpu?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47090 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/08/2024 : 22:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Sto je to kolpu?

moždanko

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40204 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/08/2024 : 22:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@reem
Ja se uopste nisam posvadjao a niti mislim da sam u losim odnosima sa njima. To sto kazem sto mislim je kicma. Ako neko to vidi kao svadju, ukljucujuci i Dade, sta da im radim. Ja sam redovan kupac Libellusa ali nisam bot i ne usklikujem “ziveo Libellus” svaki put. Ako mi se nesto svidja ili ne svidja to i kazem. Ako mislim da je nesto skupo i to kazem. Kome pase direktna komunikacija tu sam, kome ne, sta da mu radim, neka komunicira sa “yes men.”

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18822 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/08/2024 : 04:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja ne vidim tu problem za nikog…
Ko želi nastavit, taj če nastavit,...a kome se ne sviđa nastavak sa cb izdanjima isog formata..taj če stat i
zadovoljit se sa objavljenim kolorcima..
nešto če bit izdanje jeftinije valjda, pa če jedni uštedet sve a neki malo manje…

Da se mene pita Libellus je trebao uzet formu Coloseum izdanja, malo lošiji papir i meke korice..
možda bi stripovi bili jeftiniji bar mrvicu..i trebali su te kratke priče koje sad ide i cb biblioteki Mister Noa stavit bar 2/1..
Ovako je malo frustrirajuče 2o eura za jedva 94 stranice stripa..
Trebali su davno uvest MARKA ali to valjda nije do njih...ako je tome verovati..
Inače su ok...nisu ok naša primanja i plate!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/08/2024 : 05:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Sto je to kolpu?

Kolap je moždani udar.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2687 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 14/08/2024 : 09:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Hvala!
Go to Top of Page
Page: of 397 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.9 seconds. Snitz Forums 2000