Tako ti Boga, jel' pocelo? Sta, nemorete izdrzat do kraja, koji van je??? Ajd' petoga doma, uzmite stvari u svoje ruke...jebemu. Bila bi steta da userete motku. Pokazite da ste sve sami zasluz8li!!!
Pobjednik para Paksi - Corvinul Hunedoara prvi protivnik Rijeke. Mađari su bili drugi u prvenstvu, a Rumunji su drugoligaš, koji je preko kupa stigao u Europu. Prvi susret Rijeka igra u gostima 25.07.
Ako ispadne, Rijeka će nastaviti svoj europski put u trećem pretkolu Konferencijske lige.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Dinamo niti ne treba igrati, njegovi protivnici redom izvršavaju harakirije Stvarno sam se nadao da će ovo godine i Hajduk i Rijeka nešto napraviti ali eto...
Nije problem u terenu nego u onom to se događalo izvan terena. Prije svega je Mišković želio radije biti četvrti, ali da igraju mlađi igrači koje bi onda mogao prodati, a Sopić je ganjao rezultat. Drugi problem je Sopićevo ponašanje na konferencijama i na putovanjima gdje je ispadao poprilična seljačina uz konstantna opijanja,urlikanja uz pjesme sa zvučnika, a što se Miškoviću nikako nije sviđalo.
Ovi azeri i slovaci sta Su dobili hajduka i osijeka , u iducem kolu razbijeni Po 6:0 i ,3:0 od ciprana i armenaca. Sad Jos i ovo. HNL VIse nije Ni drugu razred euronogometa, sad Smo trecerazredna liga u rangu SA maltom , faranima i luksemburgom.
Ultrasi su najčešće nedojebani, iskompleksirani i ne osobito inteligentni klinci. U toj žestokoj konkurenciji debila riječani odnose uvjerljivu pobjedu. Nema većih debila.
Sve to stoji,i zato su mi smišni debili s onim "navijan jer su hr klub". Boli me q. Valjda će svatit da je klupsko natjecanje baš to-klupsko natjecanje.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Inače, ovako dobrog trenera kakav je bio Sopić, Rijeka ne bude više nikada imala. Ja sam obožavao gledati njegove konferencije za novinare jer je davao novinarima što su zaslužili:)
Nisam siguran. Konkurencija je jaka. Bbb i torcida Imaju Jos cesce ispade.
Je, konkurencija je opaka, ali mislija san da je "Umri Livaja" jednokratna poruka, i da su skužili koliko je to glupo i neukusno, ali ovi su očito idioti za klasu veći i od BBB i od Torcide. Gađanje običnih navijača bakljama ne triba ni komentirat.