Nisam igrao niti sam znao da je ovo izašlo pa stavljam u ovu temu: Chants of Sennaar. Indie puzzle sa lepom minimalističkom grafikom. Izgleda simpatično
Ne obraćajte pažnju što je link za trailer za Switch, može da se igra i na PC-u naravno.
Izlazi DLC za MK1: Khaos Reigns. Animality bogomoljke je stvarno nešto posebno.. A s obzirom na trend ubacivanja svih i svakakvih likova u MK univerzum, ne bi me čudilo da uskoro ubace i Taličnog Tom.. Pomalo to već prerasta u srpdnju sa kojim sve likovima može da se igra u Mortal Kombatu, ali ajde..
Nastavlja se uticaj Cupheada na gaming industriju, MOUSE: P.I. For Hire ima taj noir/disney/jazz šmek. Kao da igraš crtani film! Ovo ne može da bude loše
Završava se polako Gamescom '24, pa brdo novih najava.
Nažalost Little Nightmares je preuzeo neki drugio studio (wtf?), dok je ekipa koja je radila na prva dva dela prešla da radi novu igricu koja više liči na Little Nightmares 3 od LN 3 (WTF?). Nisam siguran da će LN 3 biti dobro, ali imam visoka očekivanja od Reanimal.
Elem: Inside + pixel art + Batman Arkham = Replaced. Ovakva luda kombinacija može da se vidi samo kod indie igrica. Iskreno moram priznati da ne znam da sam ikada video ovako kvalitetan pixel art, ovo je umetnost kako izgleda.. A gameplay scena borbi i comboa mi deluje super zanimljiv za igranje. Dodajte ovo na Steamu
Frostpunk 2 mi je jedan od najiščekivanijih naslova, već sam ranije pisao na temi o ovome. Mada moram priznati da sam se malo oladio sada kada vidim koliko je igrica kompleksnija i složenija od keca... Mislim da neću imati živaca na ovoliko kliktanja i odlučivanja šta je najispravnija odluka. Kec je imao jednostavan gameplay, ali je bio težak. Dvojka mi deluje da će biti komplikovana za igranje, i da će biti teška. A ne znam da mi se sviđa ova kombinacija Grafika i priča deluju super doduše. Frostpunk 2 izlazi za nedelju dana.
Elem: Inside + pixel art + Batman Arkham = Replaced. Ovakva luda kombinacija može da se vidi samo kod indie igrica. Iskreno moram priznati da ne znam da sam ikada video ovako kvalitetan pixel art, ovo je umetnost kako izgleda.. A gameplay scena borbi i comboa mi deluje super zanimljiv za igranje. Dodajte ovo na Steamu