Baš sam nedavno uzeo par ovih Enesco figura s Disney i Peanuts likovima pa rekoh da poslikam. Pozitivno me iznenadila kvaliteta izrade, a ima ih još koje su mi simpatične pa ću vjerojatno uzeti još neke.
Nije drvo, ali dobro si primijetio, napravljeno je da izgleda kao da je izrezbareno od drveta. Materijal je ručno bojani "stone resin" (dakle nekakva smolasta smjesa).
Nova kolekcija od Deagostinija Star Wars kacige. Prvi broj 400 dinara ostali po 1500, definitivno ne vredi toliko para iako je ova prva kaciga OK, nista spacijalno ali za te pare koliko je prvi broj OK je.
@Andrej Hot Toys uvijek radi te napucane likove, ali su originalni.
Prosli tjedan slozio droida R2D2 i ima frku sa punjacem. Kupio 6 baterija po 10€ i sad kao nece da radi ako nije prikljucen na struju. Baterije pune. Provjerio sve kablove sve ok, ali mozda je kako vele na topiku za ovog droida los kontakt baterije u kucistu.
Eh, 1200€ u dvije godine skupljanja dijelova i sad da mi stoji u kutu sobe kao kandidat za Raxus Prime (planet gdje se droidi i brodovi recikliraju).
Nikad vise DeAgostini i Fanhome.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"