Author |
Topic |
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 21/04/2023 : 10:44:56
|
quote: Originally posted by SpicyMcSale
Pozdrav narode! Ja sam Sale, iz Srbije sam i PONOVO sam se vratio stripovima posle dužeg vremena.
Već si se vraćao stripovima? Koliko puta?
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30944 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 21/04/2023 : 11:15:29
|
Dobrodošao SpiceyMcSale!
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
SpicyMcSale
Starting Member
Serbia
6 Posts
Member since 11/04/2023 |
|
SpicyMcSale
Starting Member
Serbia
6 Posts
Member since 11/04/2023 |
Posted - 23/04/2023 : 22:52:08
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by SpicyMcSale
Pozdrav narode! Ja sam Sale, iz Srbije sam i PONOVO sam se vratio stripovima posle dužeg vremena.
Već si se vraćao stripovima? Koliko puta?
Ponovo sam počeo da se bavim stripovima, tj. vratio sam im se. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
wintermute
Senior Member
USA
1510 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 26/09/2024 : 19:13:25
|
Zdravo ljudi!
Kada sam otvorio nalog pre skoro godinu dana "predstavio" sam se na Alan Ford temi jer mi je to najdrazi strip i dan danas i tu temu sam najvise citao pre (uz temu Americko izdanje Zagora!)
Ali evo ovo je moja poruka br. 1000 pa cu da je, kao jubilarnu, stavim ovde i u neku ruku se ponovo predstavim kopiranjem moje prve poruke na forumu pre 11 meseci i 4 dana
U medjuvremenu sam najvise pisao na temi procitao i (ne-) preporucujem a bio sam aktivan i na gore pomenutoj Alan Ford "Ultimate" Topic kao i na svim temama u vezi Epicenter Comics (USA izdavac uglavnom Boneli stripova forumasa D.J.). Osim toga sam bio aktivan na temama o Fibrinim stripovima koje sam nabavio (prevenstveno Texas Kid, moj brat) a sa nekim forumasima sam igrom slucaja "ukrstio koplja" na izvesnoj svaštara temi o politici . Pisao sam malo i o digitalnim stripovima i e-readerima kao i (nevezano za stripove) o svojim retro kolekcijama kompjutera, konzola i igara. Dobio sam dosta PM poruka od raznih forumasa i to su sve divni ljudi. Jednom koji zivi u USA sam prodao (za simbolicnu sumu) Magnusov Strip Agent Texone "Dolina Terora". Sa par drugih isto iz USA sam pricao o razmeni stripova ali nismo nasli nista sto bi zanimalo obe strane.
Sve moje poruke naravno uvek mozete pogledati ako kliknete na moj username...
A sada, evo i moje prve poruke:
- - - - -
Posted - 22/10/2023 : 20:26:17
Pozdrav svima! Godinama vas citam ali sam tek nedavno kreirao nalog i ovo je moj prvi post.
Zivim u USA i nije mi lako doci do AF ali sam nekako skupio 75 Magnusovih epizoda u prvim Vjesnik SS izdanjima (osim kartonaca -- te epizode imam u drugim Vjesnik SS izdanjima). Epizode koje SS nije izdao sam pokrio Vjesnik trobrojima + MAXI Novogodisnja proslava. (Te epizode imam i u klasik verzijama.) Imam i epizodu 200 od Magnusa kao i sve tri epizode koje je crtao (Magnusu slican) Romanini. Tu je i poster potpisan od Max Bunkera koga sam kupio na eBay iz Italije. Imam i dve knjige o AF (Halo Bing i Cvjecarnica...) i upravo ocekujem trecu (Bolje izdati knjigu nego prijatelja).
Srdacan pozdrav i prilazem slike moje (skromne ali odabrane) kolekcije...
EDIT: dodajem screenshot 1000te poruke sebi za arhivu :
|
Edited by - wintermute on 26/09/2024 19:21:31 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2055 Posts
Member since 23/12/2022 |
|
Dusxan
New Member
Serbia
229 Posts
Member since 12/08/2008 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6252 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 05/10/2024 : 07:26:40
|
quote: Originally posted by wintermute
Zdravo ljudi!
Kada sam otvorio nalog pre skoro godinu dana "predstavio" sam se na Alan Ford temi jer mi je to najdrazi strip i dan danas i tu temu sam najvise citao pre (uz temu Americko izdanje Zagora!)
Ali evo ovo je moja poruka br. 1000 pa cu da je, kao jubilarnu, stavim ovde i u neku ruku se ponovo predstavim kopiranjem moje prve poruke na forumu pre 11 meseci i 4 dana
U medjuvremenu sam najvise pisao na temi procitao i (ne-) preporucujem a bio sam aktivan i na gore pomenutoj Alan Ford "Ultimate" Topic kao i na svim temama u vezi Epicenter Comics (USA izdavac uglavnom Boneli stripova forumasa D.J.). Osim toga sam bio aktivan na temama o Fibrinim stripovima koje sam nabavio (prevenstveno Texas Kid, moj brat) a sa nekim forumasima sam igrom slucaja "ukrstio koplja" na izvesnoj svaštara temi o politici . Pisao sam malo i o digitalnim stripovima i e-readerima kao i (nevezano za stripove) o svojim retro kolekcijama kompjutera, konzola i igara. Dobio sam dosta PM poruka od raznih forumasa i to su sve divni ljudi. Jednom koji zivi u USA sam prodao (za simbolicnu sumu) Magnusov Strip Agent Texone "Dolina Terora". Sa par drugih isto iz USA sam pricao o razmeni stripova ali nismo nasli nista sto bi zanimalo obe strane.
Sve moje poruke naravno uvek mozete pogledati ako kliknete na moj username...
A sada, evo i moje prve poruke:
- - - - -
Posted - 22/10/2023 : 20:26:17
Pozdrav svima! Godinama vas citam ali sam tek nedavno kreirao nalog i ovo je moj prvi post.
Zivim u USA i nije mi lako doci do AF ali sam nekako skupio 75 Magnusovih epizoda u prvim Vjesnik SS izdanjima (osim kartonaca -- te epizode imam u drugim Vjesnik SS izdanjima). Epizode koje SS nije izdao sam pokrio Vjesnik trobrojima + MAXI Novogodisnja proslava. (Te epizode imam i u klasik verzijama.) Imam i epizodu 200 od Magnusa kao i sve tri epizode koje je crtao (Magnusu slican) Romanini. Tu je i poster potpisan od Max Bunkera koga sam kupio na eBay iz Italije. Imam i dve knjige o AF (Halo Bing i Cvjecarnica...) i upravo ocekujem trecu (Bolje izdati knjigu nego prijatelja).
Srdacan pozdrav i prilazem slike moje (skromne ali odabrane) kolekcije...
EDIT: dodajem screenshot 1000te poruke sebi za arhivu :
Ja imam filing kao da si tu već 100 godina. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 05/10/2024 07:26:56 |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1510 Posts
Posted - 03/11/2024 : 02:41:01
|
quote: Originally posted by DiSkAcH Ja imam filing kao da si tu već 100 godina.
Propustih ovo ha ha... nadam se da je u pitanju bio kompliment |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1510 Posts
Posted - 03/11/2024 : 02:41:56
|
quote: Originally posted by Dusxan
/me donosi automat sa tamponima :P