Ma istina da, ali nisam stekao ni dojam da je kultna, prije bi rekao da je to Mac Kralja Arthura, ili tako nesto, ljudi u crnom su bas bezveze.
@bachy - to bi moglo biti istina, ali onda bi i sa drugim junacima tako nesto islo
Uglavnom od ove cetiri epizode, citao sam samo dugacki pozdrav i ljude u crnom, dugacki je remek djelo, ovo je banana :D
Edit: ipak sam čitao i Nathana, ne sjećam se toliko dobro epizode, jer mi je većina nathanovih onako u magli, no da, i pakao je puno bolji od ljudi u crnom ( :
Mac kralja Artura je kultna, ali ima mnogo stranica, pa je bolje ovako napraviti sa Ljudima u crnom
Ma istina da, ali nisam stekao ni dojam da je kultna, prije bi rekao da je to Mac Kralja Arthura, ili tako nesto, ljudi u crnom su bas bezveze.
@bachy - to bi moglo biti istina, ali onda bi i sa drugim junacima tako nesto islo
Uglavnom od ove cetiri epizode, citao sam samo dugacki pozdrav i ljude u crnom, dugacki je remek djelo, ovo je banana :D
Edit: ipak sam čitao i Nathana, ne sjećam se toliko dobro epizode, jer mi je većina nathanovih onako u magli, no da, i pakao je puno bolji od ljudi u crnom ( :
Mac kralja Artura je kultna, ali ima mnogo stranica, pa je bolje ovako napraviti sa Ljudima u crnom
Ima smisla, na kraju krajeva do sada su je samo vec jednom objavili, no ruku na srce, ja sam siguran da ce i ova edicija izlaziti i imati svoj krug kupaca, nazalost, kako je netko vec spomenuo, mnoga interesantna izdanja koja vec izlaze, samo jos vise i vise kasne. Zao mi je, ja sam Martina batalio do daljnjeg ( dok ne dodju ove neobjavljenje epizode u nas, iako bi u principu mogao nabaviti pirate, ii nauciti talijanski )
Edit: u principu, sada kad malo bolje razmislim, ovo je bas jadno, godinama se ne izdaju reprinti izdanja, koja postizu cijene od 70+ eura na aukcijama, recimo magicni vjetar 1, koji ide za 150 eura, nope to se nece reprintati, ali zato ce se reprintati ljudi u crnom xD... jadno
Meni se, recimo, ova edicija dopada za razliku od one Zagorove i makar sve ovo već imam u drugačijim izdanjima kupit ću i ovo. Interesira me u kojem će smjeru otići i koji će sve junaci biti zastupljeni. Draže bi mi bilo da su Zagora također spucali ovamo, crno bijelog naravno. Iako bih želio da se ubrzaju Nathan i Nick, nemam ništa protiv ovog.
Od nove tri edicije uzimati ću Kultnu, Zagore ne... tko zna, možda ovih dana osvane još nešto novo, primjerice color AF ili neki Dylani
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Do kojeg broja bi Libellus trebao gurati Zagora u koloru i onda stati? Znam da nema šanse da nastave sami izdavati brojeve od tamo gdje je Republica stala.
Do kojeg broja bi Libellus trebao gurati Zagora u koloru i onda stati? Znam da nema šanse da nastave sami izdavati brojeve od tamo gdje je Republica stala.
ima jos 70ak knjiga dok ne stignu republiku, ovim tempom skoro 10 godina :) ... ko ziv, ko mrtav onda :)
A pinch of regret is inevitable, therefore, as the publication ends just as the long South American trip in pursuit of Dexter Green is underway (to be precise, the last monthly issue reprinted is number 565, of which the cover is taken up): in the final editorial by Moreno Burattini the continuation of that trip and the adventures that Zagor and Cico would have lived in the following books are described in broad strokes. Summing up, however, this small final regret does not erase the great satisfaction I felt – along with thousands of other Zagorians – for this beautiful initiative dedicated to our favorite hero, whose success was attested at the time (on the pages of La Repubblica) by an article by Raffaelli in which the more than three million total copies sold were recalled. Not bad really.
Čovjek nije pametan krenuti li s c/b bibliotekom pa postupno prodavati kolorku ili nastaviti s ovime i dalje. Cijena c/b izdanja će biti ipak značajno manja, ali opet tko zna kakav će biti tempo ovoga.